BLAUPUNKT MS6BK micro system with CD/USB/ player

BLAUPUNKT MS6BK micro system with CD/USB/ player

Száma: 6632626
Közvetlenül partnerünktől
CD-s rádió MP3 lejátszással, CD -R, -RW támogatással FM PLL rádió 40 állomás tárolásával USB port a zene lejátszásához Maximális kimeneti teljesítmény 2 × 15 W Teljesítmény 10 W RMS, 2 × 5 W Kék LED kijelző 3,5 mm Line-in bemenet Távirányító, fejhallgató csatlakozó Tápegység AC 230V50Hz További információ
24 990 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: Mall Partner HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Mall Partner HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6632626

Leírás

Zenehallgatás közben az emberek táncolnak, énekelnek vagy szemlélődnek. Változtatja a hangulatokat. Ez a zene teremti meg a társasági találkozások, családi esték vagy a hétköznapok hangulatát. Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy kedvenc dalait a saját lejátszási listájáról vagy népszerű rádióslágereket hallgatja, ezt érdemes jó sztereó berendezéssel megtenni.

A Blaupunkt portfóliójában most debütált új MS6BK mikrosztereó minden bizonnyal nagy segítség lesz ebben.

A készülék meghajtóval van felszerelve a hagyományos audioalbumok és az írható vagy újraírható lemezekre (CD-R/CD-RW) rögzített MP3 fájlok lejátszására. Sőt, a beépített FM rádió 40 állomásos memóriával és digitális PLL szintézissel időt takarít meg, amikor kedvenc rádióállomása frekvenciáját keresi.

A mikro-sztereó elején található egy USB-port, amely lehetővé teszi egy külső háttértár (hordozható lemez vagy memóriakártya) csatlakoztatását és a rajta tárolt MP3 fájlok lejátszását a saját zenei könyvtárából. A port mellett található egy fejhallgató-csatlakozó, amely lehetővé teszi a kiválasztott hangforrás diszkrét hallgatását.

A ház hátulján található AUX bemenet lehetővé teszi, hogy bármilyen régebbi generációs eszközt, például számítógépet, laptopot vagy CD- vagy MP3-lejátszót csatlakoztasson a sztereóhoz, amely rendelkezik audiokimenettel, vagy szabványos fejhallgató kimenettel.

A beépített erősítő kimeneti teljesítménye 10 W RMS (csatornánként 5 W), a teljes egység maximális teljesítménye pedig 30 W.

Az átlátszó LED-kijelzőnek és a távirányítónak köszönhetően minden felhasználó értékelni fogja az új MS6BK mikro-sztereó használatának kényelmét és élvezetét.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.