Levenhuk 2ST

Értékelés: 4 2 értékelés Márka: Levenhuk Katalógus száma: 957513

Ingyen szállítás

Levenhuk 2ST

A 40× nagyítással és nagy munkaterülettel rendelkező mikroszkóp ideális nemcsak a lapos minták és metszetek, hanem az ásványok és hasonlók vizsgálatához. Kétoldalas, fekete-fehér munkalap, a minták lehető legkényelmesebb vizsgálatáért További információ

40490
4 2

40 490 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 957513

Leírás

Termékleírás

Levenhuk 2ST mikroszkóp nagy 60 mm-es munkatávolságú, legfeljebb 40-szeres nagyítást biztosító modern eszköz. A nagy munkatávolságnak hála nem csak lapos minták vagy vékony szeletek, hanem viszonylag nagy méretű minták, például ásványok, ékszerek, érmék és más érdekes objektumok is megvizsgálhatók ennek a mikroszkópnak a segítségével. A Levenhuk 2ST mikroszkóp széles körben alkalmazható például különböző tudományos és ipartechnológiai tantárgyak oktatásához, így oktatási segédeszközként akár középiskolákban is megállná a helyét.

A modern sztereomikroszkópokat előszeretettel hívják segítségül kis méretű objektumok megfigyelése során végzendő, magas precíziós fokú műveletek elvégzéséhez. Háromdimenziós képeket alkotnak a megfigyelt objektumokról, és lehetővé teszik a megfigyelt objektumok külső méreteinek a pontos meghatározását. Az ilyen mikroszkópok felbecsülhetetlenül értékesek a tudományos kutatások során, valamint remek társként szolgálhatnak régészeti leletek, biológiai minták, technológiai minták, ékszerek, antik tárgyak és még sok más objektum tanulmányozásához. A megbízható és többfunkciós sztereomikroszkópok ideális oktatási eszközök lehetnek általános és középiskolák, valamint felsőoktatási intézmények tanítói és tanulói számára.

Ennek a mikroszkópnak a fokozottan átlátszó üvegből készült optikai elemei páratlan minőségű képeket alkotnak a megfigyelt objektumokról. A képet beélesítheted a mikroszkóp testén található makró csavar elforgatásával. Ez a mikroszkóp természetes fényforrást használ a megfigyelésekhez, így nem kell külön elemeket vásárolnod.

A megfigyelések további megkönnyítése érdekében a tárgyasztal lemeze elforgatható úgy, hogy annak a fekete vagy a fehér része nézzen felfelé. A tárgyasztal csíptetői pedig hasznos segítséget nyújthatnak a minták rögzítéséhez.

Levenhuk 2ST Mikroszkóp

A csomagolás tartalma:

  • Levenhuk sztereomikroszkóp
  • Binokuláris fej
  • Okulár WF10× – 2 db10× nagyítási fokú szemlencse
  • Kétoldalas fekete és fehér tárgyasztallemez
  • Gumi szemkagylók

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Súly 2 kg
Gyerekeknek nem
Szín

Szín

fehér
Nagyítás 40 Szorzat
Nagyító nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.