Levenhuk LabZZ M4 Sztereo

Márka: Levenhuk Katalógus száma: 1124055

Ajándékkal2 év garancia

Levenhuk LabZZ M4 Sztereo + Ajándék Levenhuk Invisible World. Knowledge book

A Levenhuk LabZZ M4 sztereomikroszkóp 40× nagyítással rendelkezik, tökéletes eszköz nagyméretű ásványok, kövek, érmék, talajminták, növények vagy rovarok tanulmányozására. Ez a modell kifejezetten gyerekek számára készült. A mikroszkóp viszonylag kis méretű, könnyű, használata pedig nagyon egyszerű – segítségével az ifjú biológusok igazi tudományos kísérleteket végezhetnek, és többet tudhatnak meg a minket körülvevő világról. További információ

17990

17 990 Ft Piaci ár ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1124055

Leírás

Termékleírás

A Levenhuk LabZZ M4 sztereomikroszkóp tökéletes eszköz nagyméretű ásványok, kövek, érmék, talajminták, növények vagy rovarok tanulmányozására. Ez a modell kifejezetten gyerekek számára készült. A mikroszkóp viszonylag kis méretű, könnyű, használata pedig nagyon egyszerű – segítségével az ifjú biológusok igazi tudományos kísérleteket végezhetnek, és többet tudhatnak meg a minket körülvevő világról.

A mikroszkóp praktikus kétszemes fejrésszel és 2×-es nagyítású objektívlencsével rendelkezik. A legnagyobb, 40×-es nagyítás a készletben található két darab, egyenként 20×-os nagyítású, széles látómezejű szemlencsével érhető el. A sztereoképek a megfigyelt objektumok legapróbb részleteit is megmutatják. A hatalmas látómezővel még nagyméretű objektumok is tanulmányozhatók, a 40×-es nagyítás pedig segít részletesen megvizsgálni felületüket.

Az előkészített tárgylemezek a kerek tárgyasztalra vannak erősítve, azokat fém csíptetők rögzítik a helyükre. Nem megfelelő fényviszonyok mellett a felső LED-világítás hasznodra válhat. Ez két darab AA típusú elemre működik (nem tartozéka a készletnek).

Csomag tartalma:

  • Mikroszkóp
  • Szemlencse WF20× (2 ks)
  • Védőcsomagolás
  • Használati útmutató és garancialevél

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Gyerekeknek igen
Szín

Szín

sötét kék/narancs
Nagyítás 40 Szorzat
Nagyító nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.