CONCEPT SM3365

CONCEPT SM3365

Száma: 1050472
2 év garancia
CONCEPT SM3365 smoothie maker, egyszerű kezelhetőséggel, köszönhetően az impulzus gomboknak. A mixer az alsó részen csúszásmentes lábakkal ellátott, melynek köszönhetően mozgás közben nem mozdul el. Ha nagyobb családod van, biztosan értékelni fogod a palack készletet, amelyet a mixerhez kapsz. Az alapvető felszereltségben felnőtteknek találhatsz két palack 600 ml térfogattal és kisebbet 400 ml gyereknek. További információ
11 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1050472

Leírás

TULAJDONSÁGOK

  1. BPA FREE
  2. 3 palack
  3. Egyszerű vezérlés nyomógombbal

4K Ultra HD 4K Ultra HD

A te nyugodt környezeted

A mostani rohanó korban mindent megtalálhatsz egy körben? Szeretnél legalább egy pillanatot szánni magadra, és megkóstolni valami különlegeset? Van egy segítőtársunk, amely bírja a tempót és kellemesen meglep, mi mindenre képes. SM3365 Smoothie mixer összemixerezz mindent a finom smoothietől, amit magaddal vihetsz bárhová, a jeges kávén át, amelyet a teraszon vagy a medence mellett fogyaszthatsz. Egyszerűen nem fogod kiadni a kezedből.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Tartja veled a tempót

Éhség vagy szomjúság, bár biztosan nem fog zavarni. A SM3365 smoothie mixerrel, az egészséges ital mindig nálad lesz. Munkában, iskolában, tornateremben vagy bárhol, köszönhetően a csavaros tetejének, a smoothied sehová sem cseppen ki.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Részletek, amelyek felvidítanak

A maximális biztonság érdekében használat közben a smoothie maker integrált beépített biztosítékkal rendelkezik, amely nem engedi elindítani a mixert, ha nincs megfelelően behelyezve a palack. A mixer az alsó részen csúszásmentes lábakkal ellátott, melynek köszönhetően mozgás közben nem mozdul el. Ha nagyobb családod van, biztosan értékelni fogod a palack készletet, amelyet a mixerhez kapsz. Az alapvető felszereltségben felnőtteknek találhatsz két palack 600 ml térfogattal és kisebbet 400 ml gyereknek. Mindenki, olyan smoothiet készíthet magában, amilyet szeret.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Egy gombnyomás

Pontosan, egy gombnyomás választ el az ízletes smoothietól, alkalmas reggelihez. A tritán palack, alkalmas mixerezéshez. A mixerezés után könnyen kicserélheted a késeket a fedélre és magaddal vihetted. A fedél mindezek mellett speciális kettős tömítéssel ellátott. A palackból tökéletesen lehet inni séta közben, és könnyen beleillik az autó csomagtartójába.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

BPA FREE

A mixer tartálya tritánból, műanyagból készült, amely hordozza a BPA free jelölést. Ez azt jelenti, nem tartalmaz káros anyagokat. Mi is az a tritan? Ez modern anyag, amely merev, összehasonlítva az üveggel könnyű. Köszönhetően a hőmérséklet ellenálló képességének, semmiféle kártékony anyag az italodba vagy eledelbe nem kerül, ezen felül ellenálló törés vagy karcolás ellen. Tritan nemcsak egészségre ártalmatlan, de biológiaiak lebomlik, és így nem terheli le a környezetet. A legnagyobb előnye az, hogy nem tartalmaz BPA-t – Bisfenol A, ami egy organikus összetétel, amit műanyag készítésénél használnak. Bisfenol A je ártalma kémiai anyag, amely rengeteg egészségügyi gondot okozhat, köztük mellrákot. Napjainkban rengeteg vita folyik a bisfenol A negatív hatásairól, ami olyan teóriákat foglal magában, mint szívbetegséget okoz vagy negatívan befolyásolja az emberi immunrendszer működését. A bisfenol A veszélyességét igazolja az is, hogy az EU 2010-ben megtiltotta azon cumisüvegek behozatalát és eladását, amely bisfenol A-t tartalmaz. Ugyanígy tett Kanada, Ausztrália és több állam is.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  • A készlet tartalmaz mixert + 3 mixerező tartályt
  • Tritanból készült edények – BPA free
  • Keverőtartály térfogata: 2× 600 ml és 1× 400 mlx
  • Alkalmas a jeges kávé, smoothie koktélok készítéséhez
  • Biztonsági biztosíték
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás
  • Kivehető kés rész
  • Zajszint: 80 dB (A)
  • Fogyasztás: 300 W
  • Feszültség: 220 – 240 V
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.