CONCEPT SM3391

CONCEPT SM3391

Száma: 1087223
2 év garancia
CONCEPT SM3391 Fresh & Nutri smoothie turmixgép egy aprítót is tartalmaz, amely segítségével különféle krémeket, tízóraikat, majonézeket készíthetsz, magvakat és jeget apríthatsz, de még a húst is felvágja! A csomagolásban találsz egy kávé- és fűszerdarálót, valamint 3 palackot az elkészült finomságok tárolására. Az SM3390 700 W teljesítménnyel büszkélkedhet. Ez teszi a kategóriájában legyőzhetetlenül erőssé. További információ
27 490 Ft
Forgalmazó: MALL
Ingyen szállítás

Raktáron 5-nél több db

2024.4.03 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.4.03 házhoz szállítással várhatóan
 
Száma: 1087223

Leírás

concept

Tulajdonságok

  1. Húsdaráló chopper
  2. Csúszásgátló markolat
  3. Kávé- és fűszerdaráló
  4. BPA-mentes

Chopper

Könnyítsd meg a konyhai munkákat a praktikus aprító segítségével, amellyel különféle krémeket, tízóraikat, majonézeket készíthetsz, jeget és diót apríthatsz, de még a húst is felvágja! A dupla késnek és a 700 W teljesítménynek köszönhetően játszi könnyedséggel birkózik meg minden alapanyaggal.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Daráló

Nincs jobb annál, mint minden reggel frissen őrölt, isteni illatú kávét inni. A 700 W teljesítménynek köszönhetően ez az álom akár minden reggel valóra válhat. A kávét finomra vagy durvára őrli – csak rajtad és a darálás hosszán múlik. A szemes kávén kívül kényelmesen megbirkózik a különféle magvakkal, fűszerekkel, növényekkel vagy mákkal. Mindez a különleges aprítókésnek köszönhető. A nagyon könnyű karbantartásnak is örülni fogsz. A daráló átlátszó burkolattal van lezárva, így mindig átláthatod majd az éppen őrölt alapanyagok állapotát.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Erős a kategóriájában

Az SM3390 700 W teljesítménnyel büszkélkedhet, így a kategóriájában legyőzhetetlenül erős. Garantáltan különlegesen lágy, szinte zamatos smoothie-t kapsz majd, amely szó szerint elolvad a szádban. Mivel az erejének köszönhetően a smoothie nem marad darabos, pótolhatatlan társaddá válik például a bébiételek vagy tízóraik készítésénél. Ami pedig a legfontosabb, hogy gyorsabban készíti el a smoothie-t, így a nagy „testvéreivel” is versenyezhet.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Örömteli részletek

A maximálisan biztonságos használat érdekében a turmixgép egy integrált biztosítékkal van ellátva, amely nem engedi beindítani a gépet, ha nincs helyesen ráhelyezve a palack. A tökéletes komfortot a turmixgép felülete biztosítja. A gép alsó része speciális, gumírozott anyagból készült, amelynek köszönhetően működés közben nem mozdul el a helyéről. Ha nagyobb a család, biztosan jól jön majd a palackkészlet, amely a turmixgéphez jár. Fekete és fehér dizájnnal, 570 ml űrtartalom a felnőtteknek és 400 ml a legkisebbeknek. Így mindenki a saját ízlése szerint készítheti el a smoothie-t. Vagy csak egyszerűen élvezd a kényelmet, amikor éppen nincs kedved edényeket mosogatni.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Többé nem csúszik ki a kezedből

Sietsz a munkába, az edzőterembe vagy az iskolába? Így is tartja veled a lépést. A turmixgép palackja csúszásgátló markolattal van ellátva, amelynek köszönhetően nagyon kényelmes kezelni.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Egyetlen elfordítás

Pontosan így van, a turmixgép palackjának egyetlen elfordítása választ el a finom smoothie-tól, amelyet például reggelire is fogyasztatsz. A triton palack a turmixolásra is szolgál, ezután egyszerűen cseréld ki a késeket kupakra, és indulhatsz is. A kupakon van továbbá egy hurok és egy speciális kettős tömítés is, így nem kell félned attól, hogy a smoothie kiömlik például a táskádba. A kupakból könnyen ihatsz akár séta közben is, és az autó italtartójába is kényelmesen belefér.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

BPA-mentes

A turmixgép edénye tritánból készült – olyan műanyagból, amely BPA-mentes jelölésű. Ez azt jelenti, hogy nem tartalmaz egészségre káros biszfenolokat. Mi is az a tritán? Egy modern anyag, amely erős, de az üvegtől könnyebb. A hőálló képességének köszönhetően nem enged semmilyen káros anyagot az italodba vagy ételedbe, sőt, még a törésnek és karcolásnak is ellenáll. A tritán nemcsak az egészségednek kedvez, hanem biológiailag is felbomlik, így nem károsítja a környezetet. A legnagyobb előnye, hogy nem tartalmaz BPA-t, azaz biszfenol A-t – ez egy szerves vegyület, amelyet a műanyaggyártás során használnak. A biszfenol A egy veszélyes kémiai anyag, amely több egészségügyi problémának is az okozója, akár mellrákot is okozhat. Manapság számtalan vita folyik a biszfenol A negatív hatásairól, legyen szó az elméletről, miszerint szívbetegséget okoz, vagy az immunrendszer működésére gyakorolt negatív hatásairól. A biszfenol A veszélyességét igazolja az is, hogy az EU 2010-ben betiltotta a biszfenol A-t tartalmazó cumisüvegek behozatalát és árulását. Később Kanada, Ausztrália és több más állam is csatlakozott.
4K Ultra HD 4K Ultra HD

Technikai paraméterek

  • A készlet tartalma: turmixgép + 1200 ml aprító dupla késsel + kávé- és fűszerdaráló + 3 keverőedény: fehér 570 ml, zöld 570 ml és piros 400 ml űrtartalommal
  • Az edények tritánból készültek – BPA-mentes
  • PULSE funkció
  • Jegeskávék, smoothie-k és koktélok készítésére alkalmas
  • A gép alsó része gumírozott anyaggal bevont, a működés közbeni mozgás meggátolására
  • Integrált biztosíték
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás
  • Kivehető kések
  • Tápkábel hossza: 100 cm
  • Szín: fehér
  • Zajszint: 80dB (A)
  • Feszültség: 220 – 240 V
  • Teljesítmény: 700 W

Videó

Concept SM3390

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.