Olimpia Splendid PELER 4D

Olimpia Splendid PELER 4D

Száma: 100057438886
Közvetlenül partnerünktől
Az Olimpia Splendid PELER 4D mobil léghűtő egy speciális vízhűtési technológiával ellátott hűtőegység .Előnye az alacsony beszerzési költség és a könnyű hordozhatóság, amely lehetővé teszi, hogy napközben több helyiséget hűtsön. További információ
31 900 Ft
Piaci ár ÁFA-val
Partnerünktől: Lavatronic

Partnerünk által szállítva

2021.10.22 - 2021.10.25 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100057438886

Leírás

Olimpia Splendid PELER 4D

Az Olimpia Splendid PELER 4D mobil léghűtő egy speciális vízhűtési technológiával ellátott hűtőegység .Előnye az alacsony beszerzési költség és a könnyű hordozhatóság, amely lehetővé teszi, hogy napközben több helyiséget hűtsön.A hűtő nem igényel szakszerű telepítést, csak csatlakoztassa a hálózathoz és kapcsolja be.

Mindenki értékelni fogja a 8 órás időzítő funkciót, amellyel beállíthatja, hogy a készülék a kívánt napszakban kapcsoljon be vagy ki. A vízszintes oszcillációnak köszönhetően a levegő elszívása hatékony .

készülékhez egy többfunkciós távirányítótartozik, amely teljes kényelmet biztosít, ha nem szeretne felállni a készülékhez, és kézzel beállítani a funkciókat a vezérlőpanelen.

A hűtők olyan otthoni ventilátorok, amelyek funkciója a vízgőz permetezésével történő hűtés.A hűtés tehát az érzékelhető hőmérséklet csökkentésének egy formája, amikor a levegőt hideg vízgőzzel fújják be. Ezek nem mobillégkondicionálók.

Mi különbözteti meg a PELER 4D-t?

 

PELER 4D

1. Alacsony beszerzési költség és könnyű áthelyezhetőség

Az Olimpia Splendid PELER 4D mobil léghűtő egy speciális, vízzel támogatott érzékeny hűtési technológiával rendelkező hűtőegység. A teljesítményt 3 ventilátorszint biztosítja.

 

2. Könnyű töltés

A készülék felső feltöltési lehetőséggel rendelkezik, amely kiküszöböli a teljes tartály kezelésének szükségességét minden újratöltéskor.

PELER 4D

 

PELER 4D

3. Egyéb jellemzők

A full-touch vezérlőpanel lehetővé teszi többek között az időzítő akár 8 órára történő beállítását. Egyéb jellemzők:

  • A tartály felső feltöltése
  • Érintésvezérlő panel
  • Távirányító
  • Vízszintes lapát oszcilláció
  • 3 ventilátor sebesség
  • Időzítő

 

PELER 4D

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.