Apple iPhone 6S Szilikontok, Sötétszürke
11 590 Ft

Az Apple iPhone 6S Szilikontok egy tökéletesen az iPhone 6S formavilágához tervezett, elegáns, vékony tok gyönyörű sötétszürke színben. Tökéletes védelmet biztosít a készülék hátlapjának és oldalainak. Kivágásai úgy lettek megtervezve, hogy kényelmesen hozzáférhessen az összes gombhoz, porthoz és a kijelzőhöz.


Apple Pencil tok, Éjkék (mq0w2zm/a)
15 990 Ft

tartós bőrből készült, gyönyörű kidolgozású Apple Pencil tok a többi Apple kiegészítőhöz passzoló színekben kapható. Az Apple Pencilhez tervezett védőtok éppúgy vonja magára a figyelmet stílusosan letisztult dizájnjával, mint maga az Apple Pencil.


Apple szilikon tok az iPhone XS Max-ra, levendula szürke MTFH2ZM/A
14 990 Ft

Ellenálló tok az Apple iPhone XS Max mobiltelefon jobb védelmére, szilikon tok, mikroszálas bélés, lefedi a hangerő gombokat, oldalgombokat és a telefon vonalait. Tartós tok a jobb védelem érdekében az Apple iPhone XS Max mobiltelefonra, bőrből készült, mikroszálas béléssel.


Apple szilikon tok iPhone XS, kék MRW92ZM/A
15 171 Ft
14 490 Ft

Ellenálló tok Apple iPhone XS mobiltelefonod jobb védelmére, szilikon tok, mikroszálas bélés, lefedi a hangerő gombokat, oldalgombokat és a telefon vonalait.


CellularLine Apple iPhone 7 Plus Tetra Force Pro Védőtok, Fekete
9 052 Ft

7 390 Ft

Cellularline Apple iPhone 7 Plus Tetra Force Pro Védőtok, Fekete színével és extra ütésálló Tetra Force kialakítású szilikon anyagával rendkívül praktikus és hármas védelmével, egyben a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtva telefonjának. Segítségével telefonját még nagyobb biztonságban tudhatja a mindennapokban. A tökéletesen illeszkedő borítás könnyen felrakható, a töltő és egyéb eszközök csatlakoztatását nem akadályozza.


CellularLine Armband Running Sport telefontok, Zöld
7 690 Ft

CellularLine Armband Running sport telefontokkal futás és edzés alkalmával sem kell otthon hagynia okostelefonját. A szíjat karjára csatolva a tok biztosan tartja készülékét, anélkül, hogy különösebb kényelmetlenséget okozna, a neoprén anyag ráadásul a víztől is véd. A kiegészítő 5,2"-os kijelzőméretig használható, hátulján kivágás található a fülhallgató számára.


CellularLine Book Essential LG G5 Mobiltelefon védőtok, Fekete
5 690 Ft

CellularLine Book Essential LG G5 Mobiltelefon védőtok fekete műbőrből készült elegáns kiegészítője lehet telefonjának. Védi a mobiltelefon elő-és hátlapját is a szennyeződésektől, karcolásoktól és az esetleges mechanikai sérülésektől. Egyszerűen felhelyezhető a készülékre, belsejében kártyatartó is található, így a telefonjával egy helyen tárolhatja személyi iratát, bankkártyáját.


CellularLine CLEAR TOUCH iPhone 7 Mobiltelefon védőtok, Átlátszó
5 690 Ft

CellularLine CLEAR TOUCH iPhone 7 Mobiltelefon védőtok az ultravékony kétoldalas kialakításának köszönhetően 360°-os védelmet nyújt készülékének. Védi a telefon elő-és hátlapját is az ütésektől, karcolásoktól, szennyeződésektől. A vékony kialakítás és a teljes átláthatóság megtartja a készülék érintőképernyőjének érzékenységét, a burkolat pontosan illeszkedik a telefon vonalához, teljes hozzáférést biztosít a gombokhoz és töltő csatlakozójához.