Nillkin Super Frosted hátlap a Huawei Nova 3 telefonra, arany 2440085

Nillkin Super Frosted hátlap a Huawei Nova 3 telefonra, arany 2440085

Száma: 1269746
Védő hátlap a Huawei Nova 3 mobiltelefonra. A külső sérülések, por és ujjlenyomatok elleni maximális védelem érdekében. Kiváló minőségű műanyagból készült. A texturált felület és matt kivitel megakadályozza a csúszást. Pontos nyílások a fényképezőgépre és a vezérlő egységekre. További információ
1 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1269746

Leírás

Hátlap Nillkin Super Frosted

A mobiltelefonok elválaszthatatlan része a mindennapjainknak. Ezért fokozott figyelmet kell fordítani a védelmükre. Ezért megjutalmaz hosszantartó szép megjelenésével. A Huawei Nova 3 mobiltelefon tökéletes védelmét biztosítja a minőségi és szilárd Nillkin Super Frosted telefontok. Nem csak védi a készülék szerkezetét és oldalát, hanem köszönhetően az emelt széleinek a képernyőt is, ha a telefon képernyővel lefelé van letéve.

A telefontok kiváló minőségű, szilárd műanyagból készült, ennek ellenére rugalmas és tökéletesen körülveszi a készülék szerkezetét. Teljes oldalsó védelem, és a tok éleinek megerősítésével megvédi az okostelefont az ütközésektől és enyhíti az esések következményeit. A matt felülete gondoskodik arról, hogy az ujjlenyomatok ne maradjanak rajta, és a finom rovátkák jó szolgálnak a telefon kicsúszása ellen a kézből.

Add meg a mobil telefonodnak a legjobb védelmet, bízd a Nillkin cég kezébe.

Főbb jellemzők

  • Kiváló védelem a telefon oldalára és hátsó részére.
  • Rugalmas és nagyon vékony dizájn
  • Pontos kivágások a vezérlő elemekre és a szükséges csatlakozókhoz
  • A texturált felület tökéletesen illeszkedik a kezedbe
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.