Nillkin Super Frosted hátlapi tok az iPhone Xr mobiltelefonra, fekete 2440525

Nillkin Super Frosted hátlapi tok az iPhone Xr mobiltelefonra, fekete 2440525

Száma: 1283460
Hátlapi védőtok iPhone Xr mobiltelefonra, amely maximális védelmet nyújt a külső sérülésekkel, a por lerakódásával és az ujjlenyomatokkal szemben. Kiváló minőségű műanyagból készül, a matt kivitelezésű, rajzolt felülete megakadályozza a lecsúszását, pontosan illeszkedő kivágások a kamerára és a kezelőgombokra További információ
2 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1283460

Leírás

Nillkin Super Frosted

A mobiltelefon tökéletes védelmét kiváló minőségű és erős tokkal tudod biztosítani, amely nemcsak a berendezés testének és oldalának kiváló védelmét nyújtja, hanem a magasított peremnek köszönhetően a képernyő védelmét is, amikor a telefon képernyővel lefelé fekszik.

A hátlap nagyon minőségi erős műanyagból készült, mindezek ellenére hajlékony, és tökéletesen körbeöleli a készülék testét. Az oldalak teljes védelme és a hátlap megerősített szélei védik az okostelefont az ütközésektől, és az esés enyhe következményeitől. A matt felület meggátolja az ujjlenyomat megmaradását, és a finom fogak biztosítják a telefon könnyebb tartását a kézben. A gondos kidolgozás révén a kezelőgombok és a csatlakozók szabadon elérhetők.

Fő előnyök:

  • A telefon hátoldalának és oldalainak kiváló védelme
  • Hajlékony és nagyon vékony kivitelezés
  • Pontos kivágások a vezérlő elemekre és a szükséges csatlakozókra
  • A texturált felület kiválóan ül a kézben
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.