Vennus Vennus Wood tok Samsung Galaxy S9 Plus telefonra KP17810 multiszínű

Vennus Vennus Wood tok Samsung Galaxy S9 Plus telefonra KP17810 multiszínű

Száma: 14058017
Közvetlenül partnerünktől
Vennus Wood tok Természetes védelem! Vennus Wood tökéletesen megvédi telefonját. Kiváló minőségű anyagának, szép mintázatú fának és pontos kidolgozásának köszönhetően szépen illeszkedni fog telefonjához. Különlegességét a fa egyedi mintázata adja, a természet a legjobb tervező! A fa ere További információ
2 350 Ft
Termék ára
Partnerünktől: IZMAEL.eu

Partnerünk által szállítva

2023.3.28 személyes átvétel Budapesten várhatóan
 
2023.3.28 - 2023.3.29 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: IZMAEL.eu

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 14058017

Leírás

Vennus Wood tok

Természetes védelem! Vennus Wood tökéletesen megvédi telefonját. Kiváló minőségű anyagának, szép mintázatú fának és pontos kidolgozásának köszönhetően szépen illeszkedni fog telefonjához. Különlegességét a fa egyedi mintázata adja, a természet a legjobb tervező!

A fa erezete, színei és szerkezete az esztétikai élmények egyedi felelevenítését hozza létre, meleg karaktere és precíz, kézzel készített felülete pedig garantálja, hogy nagyon kellemes tapintású legyen. A valódi fa reagál a fényre, ami többdimenzióssá teszi a megjelenését. A fa egyedisége ezt a terméket is különlegessé és egyedivé teszi. A szépség a részletekben rejlik! Minden termék tökéletesen illeszkedik a névben szereplő telefonhoz! A lézeres technológia 0,01mm-es pontosságú gyártást tesz lehetővé.

A tok a legjobb minőségű polikarbonátból készült, mely a tökéletesen kezelt fával együtt sokáig szolgálni foja Önt. Minden minta kivételes precizitással és a legapróbb részletekre való odafigyeléssel készült.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.