ITSKINS Spectrum gel 2m Drop iPh. 6/6S/7/8, Clear AP67-SPECM-TRSP

Márka: Katalógus száma: 1258193

ITSKINS Spectrum gel 2m Drop iPh. 6/6S/7/8, Clear AP67-SPECM-TRSP

Minőségi védőtok a világhírű mobil elektronika gyártótól. Spectrum erősen védi az okostelefonokat zuhanás ellen. Az ütés felszívódik, szétszóródik és taszítja az erőket a levegő párnázás segítségével amelyeket az oldalakon használnak. Spectrum gyorsan válik a világ vezetővé, ideális kombinációja a könnyű, vékony és az esés elleni védelemre tervezett tokoknál. További információ

3790

3 790 Ft ÁFA-val Piaci ár: 6 253 Ft, Megtakarítás: 2 463 Ft (39 %)

Katalógus száma: 1258193

Leírás

Termékleírás

ITSKINS Spectrum gel 2m Drop iPh. 6/6S/7/8, Clear

Spectrum erősen védi az okostelefonokat zuhanás ellen. Az ütés felszívódik, szétszóródik és taszítja az erőket a levegő párnázás segítségével amelyeket az oldalakon használnak. Spectrum gyorsan válik a világ vezetővé, ideális kombinációja a könnyű, vékony és az esés elleni védelemre tervezett tokoknál.

  • Kettős védelmi anyag
  • 2 m / 6.6ft tanúsítvány
  • emelt sarkok
  • Technologie air cushion

https://www.youtube.com/watch?…


Paraméterek

%2% paraméterei

Mobiltelefon típus Apple iPhone 7
Termék eredetisége Eredeti
Szín

Szín

átlátszó
Anyag műanyag
Tartó típusa speciális védő tok

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.