Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Pink iPhone X / XS telefonra KLHCPXSLLPG
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCPXSLLPG telefontok iPhone X / XS-re megvédi a telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Ikonik Book Case Black tok iPhone X telefonra KLFLBKPXIKPUBK
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLFLBKPXIKPUBK flip telefontok iPhone X-re megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Ikonik Book Case Black az iPhone XR-re KLFLBI61IKPUBK
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett könyv típusú védőtok az iPhone XR-re megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben mindkét oldalról. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld TPU K-Team fekete tok iPhone 6 / 6S KLHCP6HTKCH készülékhez.
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCPXCFNRC telefontok iPhone X / XS-re megvédi a telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Karl Sailor TPU Case Black tok iPhone X telefonra KLHCPXKSB
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCPXKSB telefontok iPhone X-re megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Fun Choupette Glasses Hard Case pro iPhone XR KLHCI61CFNRCPI
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI61CFNRCPI telefontok iPhone XS Max-ra megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Fun Eaten Apple No Rope Hard Case pro iPhone XS Max KLHCI65CFA
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI65CFA telefontok iPhone XS Max-ra megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Fushia pro iPhone XR telefonhoz KLHCI61SLROG
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett szilikon védőtok az iPhone XR-re KLHCI61SLROG megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Pink pro iPhone XS Max telefonra KLHCI65SLLPG
8 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI65SLLPG telefontok az iPhone X-re megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Ikonik Book Case Black az iPhone XS Max-ra KLFLBI65IKPUBK
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Karl Lagerfeld által az iPhone XS Max-ra tervezett KLFLBI65IKPUBK flip telefontok megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Pink pro iPhone XR telefonra KLHCI61SLLPG
8 190 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett KLHCI61SLLPG védőtok az iPhone XR telefonra megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Karl Lagerfeld Gold Logo Silicone Case Fuchsia az iPhone XS Max-ra KLHCI65SLROG
5 390 Ft

Karl Lagerfeld által tervezett szilikon védőtok az iPhone XS Max-ra KLHCI65SLROG megvédi telefonodat a karcolásokkal és a szennyeződésekkel szemben. Pontos kivágások a kamerára, hangszóróra és csatlakozókra a készülék típusának megfelelően, ami a telefon kényelmes kezelését biztosítja.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: