Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Black/Crystal az iPhone XS Max számára 2442689
3 390 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XS Max számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: fekete alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Red/Crystal az iPhone XR számára 2442693
3 390 Ft 3 190 Ft

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XR számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: piros alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Red/Crystal az iPhone XS Max számára 2442691
3 390 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XS Max számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: piros alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Silver/Crystal az iPhone XR számára 2442694
3 390 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XR számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: ezüst alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Luphie CASE Aurora Condom Aluminium Frame + TPU Case Silver/Crystal az iPhone XS Max számára 2442690
3 390 Ft 3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XS Max számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Condom anyagok egyedi keverékből készült: ezüst alumínium és TPU keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Luphie CASE Aurora Snaps Magnetic Aluminium Hard Case Glass Black/Red pro iPhone XS Max 2442695
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XS Max számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Magnetic Aluminium Case anyagok egyedi keverékből készült: fekete mágneses alumínium keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Luphie CASE Aurora Snaps Magnetic Aluminium Hard Case Glass Silver/White pro iPhone XS Max 2442698
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Dizájnos hátlapi védőtok az iPhone XS Max számára, ami a sarki fényt tükrözi vissza. A Luphie Aurora Magnetic Aluminium Case anyagok egyedi keverékből készült: ezüst mágneses alumínium keret, ami az oldalakat védi, és edzett üveg a telefon hátlapján. Az üveg kifejezetten ellenálló, könnyen tisztítható és nem maradnak meg rajta az ujjlenyomatok.

Luphie CASE Luphie Aurora Magnet Hard Case Glass Black/Red az iPhone X 2441670 számára
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses tok Luphie Aurora Magnet Hard Case Glass Black/Red az iPhone X készülékhez, megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől az esésnél. Hála az alumíniumkeretnek a készülék szélei nem fognak leverődni, és a 9H keménységi üveg megvédi a lenyűgöző színes hátlapját.

Luphie CASE Luphie Aurora Magnet Hard Case Glass Red/Black az iPhone X 2441673 számára
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses tok Luphie Aurora Magnet Hard Case Glass Red/Black az iPhone X készülékhez, megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől az esésnél. Hála az alumíniumkeretnek a készülék szélei nem fognak leverődni, és a 9H keménységi üveg megvédi a lenyűgöző színes hátlapját.

Luphie CASE Luphie Magneto Hard Case Glass Red pro Samsung N960 Galaxy Note 9 2441711
2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mágneses tok Luphie Magneto Hard Case Glass Black Red a Samsung N960 Galaxy Note 9 készülékhez, megvédi a telefonodat a karcolásoktól és a szennyeződésektől az esésnél. Az alumíniumkeret miatt az eszköz szélei nem fognak megütődni, és az átlátszó 9H keménységi üveg védi a hátsó lemezét.

Segítségre van szükséged a megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztáshoz ? Meríts ötletet a karácsonyi ajándékválasztó oldalunkról: