SO SEVEN Milan Case HoneyComb Marble White Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0047
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns mobiltelefon tok márvány és arany négyzethálós motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Milan Case HoneyComb Marble White iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Anthracite iPhone X/XS SSFLS0001
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét antracit mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone X/XS megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Anthracite iPhone XS Max SSFLS0010
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét antracit mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone XS Max megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Grey iPhone 6/6S/7/8 SSFLS0006
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 tok megbízhatóan védi és a precíz kivágásoknak köszönhetően nem fogja blokkolni a telefon funkcióit.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Grey pro iPhone X/XS SSFLS0002
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone X/XS megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Case Fabric Grey Tok iPhone 6/6S/7/8 Plus SSBKC0102
5 690 Ft 5 490 Ft

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 Plus megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Fashion Milan Hexagonal Marble Black/Silver iPhone XR SSBKC0096
4 590 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt a telefonodból. A SoSeven design hátsó borító hatszögletű formákkal ezüst és fekete márvánnyal az iPhone XR nem csak védi, hanem felvirágoztatja is. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Milan Hexagonal Marble White/Rose Gold iPhone X/XS SSBKC0010
3 890 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt a telefonodból. SoSeven design hátsó borító hatszögletű mintával iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Milan Hexagonal Marble White/Rose Gold iPhone XR SSBKC0095
4 590 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt a telefonodból. A SoSeven design hátsó borító hatszögletű formákkal rózsaszín arany és fehér márvánnyal az iPhone XR nem csak védi, hanem felvirágoztatja is. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Paris Black/Gold Cover iPhone X/XS SSBKC0007
3 890 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt a telefonodból. SoSeven design hátsó borító luxus fekete-arany mintás iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Paris Black/Gold Cover iPhone XR SSBKC0098
4 590 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt a telefonodból. A luxus fekete-fehér mintával ellátott SoSeven dizájn hátsó burkolat nemcsak az iPhone XR készüléket védi, hanem megvilágítja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Paris White/Rose Gold Triangle Cover pro iPhone X/XS SSBKC0006
3 890 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt a telefonodból. SoSeven design hátsó borító háromszög mintával iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Paris White/Rose Gold Triangle Cover pro iPhone XR SSBKC0097
4 590 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt a telefonodból. A SoSeven design hátsó borító hatszögletű formákkal rózsaszín arany színnel iPhone XR nem csak védi, hanem felvirágoztatja is. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Tokyo Blue Cherry Blossom Flowers Cover iPhone XR SSBKC0094
4 590 Ft 4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készíts egy elegáns kiegészítőt a telefonodból. SoSeven design hátsó borító cseresznyevirág mintával iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Tokyo White Cherry Blossom Flowers Cover az iPhone X/XS típushoz SSBKC0001
3 890 Ft 3 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készítsen egy elegáns kiegészítőt a telefonból. SoSeven design hátsó borító virágmintával iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Fashion Tokyo White Cherry Blossom Flowers Cover iPhone XR SSBKC0093
4 590 Ft 4 390 Ft

Készítsen egy elegáns kiegészítőt a telefonból. SoSeven design hátsó borító cseresznyevirág mintával iPhone X vagy iPhone XS telefonok számára, amely nemcsak megvédi a sérülésektől, hanem a szó szoros értelmében felvirágoztatja. Tartós műanyagból készült, amely jól illeszkedik a kézbe, és nem blokkolja a telefon vezérlését.

SO SEVEN Hawai Case Tropical Blue Tok az iPhone X/XS mobiltelefonra SSBKC0017
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a műanyag hátlaptok feldobja iPhonodat. SoSeven Hawai Case Tropical Blue tok az iPhone X és XS-re az adott modell méretei szerint készül, beleértve minden pontos kivágást a kamerákra, hangszórókra, csatlakozókra és a vakura. A boldog trópusi paradicsom motívuma egész éven emlékeztetni fog a nyaralásra.

SO SEVEN Hawai Case Tropical Yellow Tok az iPhone X/XS mobiltelefonra SSBKC0020
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a műanyag hátlaptok feldobja iPhonodat. SoSeven Hawai Case Tropical Yellow tok az iPhone X és XS-re az adott modell méretei szerint készül, beleértve minden pontos kivágást a kamerákra, hangszórókra, csatlakozókra és a vakura. A boldog trópusi paradicsom motívuma egész éven emlékeztetni fog a nyaralásra.

SO SEVEN Milan Case Hexagonal Marble Black Tok iPhone X/XS-re SSBKC0011
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj elegáns kiegészítőt telefonodból. A SoSeven Milan Case Hexagone Marble tok fekete márvány színű, ezüst négyzethálós motívummal ellátott. iPhone X/XS telefonokkal kompatibilis. Minden tok az adott okostelefon modellje alapján készült, így pontos kivágásokkal rendelkezik a csatlakozók, a kamerák és a hangszórók számára.

SO SEVEN Milan Case HoneyComb Marble Black Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0048
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns mobiltelefon tok fekete márvány motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Milan Case HoneyComb Marble Black iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Paris Case Arches Black/Gold Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0044
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns mobiltelefon tok fekete színben, arany motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Paris Case Arches Black/Gold az iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Paris Case Arches White/Gold Tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0045
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns mobiltelefon tok fehér színben, arany motívummal. Védelmet nyújt a károsodással és a szennyeződésekkel szemben. A SoSeven Paris Case Arches White/Gold az iPhone 6/6S/7/8 telefonokkal kompatibilis, pontos kivágásokkal rendelkezik a kamera, a hangszóró és a vaku számára. Nem csupán egy hagyományos tok, hanem egy divatos kiegészítő is.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Anthracite iPhone 6/6S/7/8 Plus SSFLS0009
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét antracit mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 Plus megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Anthracite iPhone 6/6S/7/8 SSFLS0005
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét antracit mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 tok megbízhatóan védi és a precíz kivágásoknak köszönhetően nem fogja blokkolni a telefon funkcióit.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Grey iPhone XS Max SSFLS0008
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone XS Max megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Book Case Fabric Grey pro iPhone 6/6S/7/8 Plus SSFLS0007
4 790 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman könyv formájú védő tok sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 Plus megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Case Fabric Black tok iPhone 6/6S/7/8 Plus SSBKC0101
5 690 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ébreszd fel a belső úriembert. A SoSeven Premium Gentleman védő tokja sötét szürke mintás szövetben divatos kiegészítés az egyszerűségben kínál valódi szépséget. Az iPhone 6/6S/7/8 Plus megbízhatóan védi és a pontos kivágásoknak köszönhetően nem blokkolja a funkciókat.

SO SEVEN Premium Gentleman Case Fabric Black tok iPhone X/XS-re SSBKC0024
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védőtok iPhone X/XS-re fekete színben, a textil réteg védelmet nyújt a karcolások és szennyeződések ellen. A SoSeven Premium Gentleman Case Fabric Black tok iPhone X/XS-re az adott okostelefon modellre készült, ezért pontos kamera, hangszóró, csatlakozó és vaku nyílásokkal rendelkezik.

SO SEVEN Premium Gentleman Case Fabric Black tok iPhone XS Max-ra SSBKC0099
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védőtok iPhone XS Max-ra fekete színben, ami védelmet nyújt a karcolások és szennyeződések ellen. A SoSeven Sweet Gentleman Case Fabric Black tok iPhone XS Max-ra az adott okostelefon modellre készült, ezért pontos kamera, hangszóró, csatlakozó és vaku nyílásokkal rendelkezik.

SO SEVEN Premium Gentleman Case Fabric Grey iPhone XS Max SSBKC0100 Telefontok
5 790 Ft

Védőtok iPhone XS Max-ra sötétszürke színben, ami védelmet nyújt a karcolások és szennyeződések ellen. A SoSeven Sweet Gentleman Case Microfiber SSBKC0028 telefontok egy adott okostelefon modellre készült, ezért pontos kamera, hangszóró, csatlakozó és vaku nyílásokkal rendelkezik.

SO SEVEN Sweet Gentleman Case Black iPhone X/XS SSBKC0028 Telefontok
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védő telefontok iPhone X/XS mobiltelefonra sötétszürke színben védelmet nyújt a karcolások és szennyeződések ellen. SoSeven Sweet Gentleman Case Microfiber SSBKC0028 telefontok egy adott okostelefon modellre készült, ezért pontos kamera, hangszóró, csatlakozó és vaku nyílásokkal rendelkezik.

SO SEVEN Sweet Gentleman Case Black iPhone XR SSBKC0103 Telefontok
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védő telefontok iPhone XR mobiltelefonra védelmet nyújt a karcolások és szennyeződések ellen. SoSeven Sweet Gentleman Case Microfiber telefontok egy adott okostelefon modellre készült, ezért pontos kamera, hangszóró, csatlakozó és vaku nyílásokkal rendelkezik.

SO SEVEN Sweet Gentleman Case Black iPhone XR SSBKC0104 Telefontok
5 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védő telefontok iPhone XR mobiltelefonra védelmet nyújt a karcolások és szennyeződések ellen. SoSeven Sweet Gentleman Case Microfiber SSBKC0104 telefontok egy adott okostelefon modellre készült, ezért pontos kamera, hangszóró, csatlakozó és vaku nyílásokkal rendelkezik.

SO SEVEN Sweet Gentleman Case MicroFiber Black Tok iPhone 7/8-ra SSBKC0065
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SoSeven márkájú védőtok mobiltelefonra microfiber felületi kezeléssel. iPhone 7/8 telefonokkal kompatibilis. A Sweet Gentleman Case Microfiber pontosan ilyen típusú mobiltelefonra készült, éppen ezért pontos kivágásokkal rendelkezik a kamerára, a csatlakozókra és a vakura.

SO SEVEN Tokyo Case Blue Cherry tok iPhone 6/6S/7/8-ra SSBKC0040
3 990 Ft

műanyag hátlap tok személyiséget kölcsönöz az iPhone-odnak. A SoSeven Tokyo Case Blue Cherry tok iPhone 6, 6S, 7 és 8-ra pontosan a modell méretére készül pontos kivágásokkal a kamera, hangszórók, csatlakozók és a villanófény számára. A nyúló cseresznyevirág minta minden időből tavaszt varázsol.