SENCOR SSS 3600 Kids

SENCOR SSS 3600 Kids

Száma: 1512378
Akció 2 év garancia
Red text:
MALL.HU napok – akciós termékek népszerű márkáktól (érvényes az akciós készlet erejéig, de kizárólag 2024. április 15–28. között)!
Nagyszerű street art-spray kialakításával valamint 70 W teljesítményével és csúcsminőségével minden kis audiofilt magával ragad – hordozható Bluetooth 5.0 hangszóró SENCOR SSS 3600 Kids gyermekek és tizenévesek számára készült, a felhőtlen szórakozás érdekében. AUX In, USB port, kártyanyílás, FM PLL tuner, 10h üzemidő egy töltéssel és karaoke funkcióval rendelkezik.
További információ
21 490 Ft
Forgalmazó: MALL
Az akció 2024.4.28-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Elfogyott

Száma: 1512378

Leírás

A SENCOR SSS 3600 Kids fő tulajdonságai

  • Színes és nagyon eredeti design modern street art stílusban
  • Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia 15 m hatótávolsággal
  • Nagyszerű hangtulajdonságok a 70 W teljesítményű 3 hangszórónak köszönhetően
  • USB port zenelejátszáshoz, AUX bemenet, microSDHC foglalat
  • FM PLL tuner a rádió hallgatáshoz
  • Beépített 3000mAh akkumulátor, egy feltöltéssel 10 órás üzemidő
  • Gazdag kiegészítők, beleértve a textil hordozó pántot 
  • Mikrofon és gitár bemenet
gyermek parti hangszóró sencor sss3600 kids 70 wattos teljesítmény 3000 mah akkumulátor 10 óra üzemidő mikrofon bemeneti gitár bemeneti mikrofon aux in microsdhc kártyahelyben lévő fm pll tuner bluetooth 5.0 15 m hatótávolságú street art styl led lámpák

SENCOR SSS 3600 Kids: Hangszóró gyermekek és tinik számára

Minden kis audiofil arra vágyik, hogy legyen megfelelő hangszórója – akár hétéves, akár tizenhét. A nagyszerű SENCOR SSS 3600 Kids hangszóró csak a fiatal audiofil lelkek számára készült, akik nemcsak nagyszerű hangzásra, hanem klassz dizájnra is vágynak. Az élénk színű street art mindenkit lenyűgöz, valamint a behelyezett 3 hangszóróból érkező erőteljes hangzás bombasztikus 70 W teljesítménnyel. A bulit tökéletesen kiegészítik a beépített LED-diódák, amelyek érdekes fényjátékkal vonzzák a figyelmet. A szórakozás érdekében csatlakoztathatsz egy mikrofont a hangszóróhoz, és kezdődhet a szórakoztató karaoke show. Nem hiányzik a hangszórón a gitár bemenet sem.

gyermek parti hangszóró sencor sss3600 kids 70 wattos teljesítmény 3000 mah akkumulátor 10 óra áüzemidő mikrofon bemeneti gitár bemeneti mikrofon aux in microsdhc kártyahelyben lévő fm pll tuner bluetooth 5.0 15 m hatótávolságú street art styl led lámpák

10 óra üzemidővel, Bluetooth 5.0 és 3000mAh akkumulátorokkal van felszerelve

Egyáltalán nem bonyolult felismerni a nagyszerű SENCOR SSS 3600 Kids hordozható hangszórót. A készülék vezeték nélküli technológiával működik Bluetooth 5.0 és jeltartománya 15 m. A Bluetooth mellett az AUX In bemenetet is használhatod zenei forrás csatlakozásához, valamint USB portot vagy a microSDHC kártya nyílást. A hangszórókészülék tartalmaz egy FM PLL tunert is a rádió hallgatásához. A készülék belsejében egy integrált lítium-ion akkumulátor található, 3000 mAh kapacitással, amely az eszköz 10 órás működéséhez biztosítja az energiát. A hangszóró kiegészítők széles választékával rendelkezik, amelyek nemcsak karaoke mikrofont, adaptert és AUX kábelt tartalmaznak, hanem egy textil hevedert is a készülék vállra függesztéséhez.

gyermek parti hangszóró sencor sss3600 kids 70 wattos teljesítmény 3000 mah akkumulátor 10 óra áüzemidő mikrofon bemeneti gitár bemeneti mikrofon aux in microsdhc kártyahelyben lévő fm pll tuner bluetooth 5.0 15 m hatótávolságú street art styl led lámpák

Tudtad, hogy…

… Michaela Pašteková volt szlovák rapper nevéhez fűződik a felejthetetlen Sprayer Frayer sláger? Nagyon fiatalon működött együtt Nagy Péterrel, és 1994-ben kiadta első albumát, amelyet legnagyobb slágeréről – a Sprayer Frayerről – neveztek el. Jelenleg Michaela már nem szenteli magát a zenének, és a Képzőművészeti Akadémián dolgozik tanárként, de emlékezhetsz a híres dalára a SENCOR hangszóró segítségével, amely stílusos spray-street art dizájnnal rendelkezik.


Tulajdonságok

  • Stílusos streetart tervezés beépített LED-ekkel és fényhatásokkal
  • Vezeték nélküli Bluetooth 5.0 technológia, 15 m hatótávolsággal
  • AUX In bemenet, USB port, FM PLL tuner, microSDHC kártyahely
  • 3 hangszóróval felszerelve 70 W teljesítménnyel, szép és erőteljes hangzással
  • Karaoke funkció, beleértve az Echo és a hangerő beállítását, mikrofon és gitár 6,3 mm-es jack bemenet
  • Hangszínszabályzó a hang beállításához – összesen 6 mód
  • Beépített akkumulátor 3000 mAh kapacitással, üzemidő 10 óra 50% -os hangerő mellett
  • Gombvezérlő, kijelző, szíj hordozáshoz

Mellékelt tartozékok

  • Használati útmutató
  • DC adapter 9 V, 1 A
  • Mikrofon 5 m-es kábellel
  • Textil pánt szállításhoz
  • AUX kábel 3.5 mm jack

Műszaki adatok

Vízállóság Nem
Bluetooth Igen
Bluetooth profilok és kodekek 5.0
NFC Nem
Névleges teljesítmény 70 W
A frekvenciatartomány alsó határértéke 40 Hz
A frekvenciatartomány felső határértéke 16000 Hz
Otthoni hálózatról történő megosztás (DLNA) Nem
WiFi Nem
AirPlay Nem
USB bemenet Igen
Memóriakártya nyílás Igen
FM tuner Igen
LAN (Ethernet) Nem
Audio bemenet Igen
Mikrofon bemenet Igen
Szélesség 53 cm
Magasság 21 cm
Mélység 30,8 cm
Súly 4,9 kg
Tápellátás Li-Ion
Tölthető akkumulátor 3000 mAh
Lejátszási idő 10 óra

Hivatkozások

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.