Xiaomi Mi Bluetooth Speaker, aranyszínű 16242

Xiaomi Mi Bluetooth Speaker, aranyszínű 16242

Száma: 1224517
Mi Bluetooth Speaker, Bluetooth 4.0 csatlakozás, Jack 3,5 mm, 1500 mAh akkumulátorral, akár 8 órás lejátszási idő, 10 m-es átviteli távolság, alumíniumból készült, Avnera AV3102 csippel felszerelt, hűtő technológiával, handsfree hívás, AUX csatlakozó, frekvencia terjedelem: 85 Hz – 20 000 Hz További információ
15 490 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1224517

Leírás

Kiváló feldolgozás

A hangszóró alumíniumból készült, ami megfelelő szilárdságot nyújt neki, a robusztusság elegáns megjelenést sugall. Az elülső részét rács alkotja, ami alatt két hangszóró van elrejtve 2×3 W maximális teljesítménnyel. A beépített nagy teljesítményű akkumulátornak köszönhetően akár 8 óráig is képes lejátszani, a feltöltés kb. 2 óráig tart, a microUSB csatlakozó segítségével például powerbankkal is fel tudja tölteni.

Mi Bluetooth Speaker

A vezeték nélküli hangszóró a Xiaomi tartozékok széles skálája közé tartozik. A kis méretének köszönhetően, bárhol önnel lehet és kellemessé teheti a barátival töltött időt vagy a nyugodt és zavartalan pihenést. A robusztus fémes kinézete kiváló kiegészítő a személyes stílusához és bármikor használhatja amikor kedve támad zenét hallgatni.


Tulajdonságok

Főbb jellemzők

A dizájnos érdekes vezeték nélküli hangszóró bárhol és bármikor gondoskodik a minőségi zenehallgatásról. A kis méretének, 168 × 58 × 24,5 mm és kis tömegének köszönhetően bárhová magával viheti. Az alumínium kivitelezés és a modern technológiák felhasználása, kiváló hangzást biztosít, kiegyensúlyozott tónusokkal. Csatlakoztatás Bluetooth 4.0-n keresztül minden hordozható eszközhöz és PC-hez. A microSD slot-nak köszönhetően közvetlenül a hangszóróból hallgathatjuk a dalokat. A folyamatos lejátszási idő 8 óra, töltési idő kb. 2 óra. Átviteli távolság akár 10 méter is lehet

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.