Anker SoundCore Boost

Anker SoundCore Boost

Értékelés: 5
22 990 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró beépített mikrofonnal ellenáll a por és a víz viszontagságainak IPX5 védelem. Anker SoundCore Boost egy töltéssel képes lejátszani akár 12 órát extra erős basszussal, köszönhetően a BassUP technológiának. Más eszközök is párosítható az NFC technológiának köszönhetően vagy audio kábellel, köszönhetően az AUX-IN bemenetnek.

Anker Soundcore, kék

Anker Soundcore, kék

Értékelés: 5
14 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró az akkumulátor élettartama akár 24 óra. Az Anker Soundcore más eszközökkel csatlakoztatható egy 3,5 mm-es aljzattal és köszönhetően a beépített mikrofonnak rendezheted a telefonhívásaidat hands-free-vel. A hangszóró teljesítménye 6 W tiszta hangzást biztosít erős basszusokkal sztereóban.

Anker Soundcore Motion Q

Anker Soundcore Motion Q

Értékelés: 4,5
18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd be a zuhanyzóba, vagy rendezz egy kis partit – a hordozható Bluetooth hangszóró, 360°-os hangzással és függőhurokkal rendelkező Anker Soundcore Motion Q hűséges partnered lesz otthon és útközben. Legfeljebb 10 óráig tart, 2 × 8 W-on, BassUp technológiával és IPX7 védelemmel rendelkezik.

Anker Soundcore Flare +

Anker Soundcore Flare +

Értékelés: 5
38 990 Ft 29 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el a bulira atökéletes hangot és színeket a hordozható Bluetooth 5.0 Anker Soundcore Flare + segítségével, melynek teljesítménye 25 W, a hatótávolsága pedig 20 m. Az IPX7 védelem garantálja, hogy a készülék vízálló, aBassUp technológia pedig tiszta hangot ad. A beépített akkumulátor 20 üzemórát tesz lehetővé.

Anker SoundCore Mini

Anker SoundCore Mini

Értékelés: 5
12 490 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró, az akkumulátor élettartama egészen 15 óra, képes zenét lejátszani microSD kártyáról és beállíthatja kedvenc FM rádióállomását. Az Anker SoundCore Mini hangszóró 5W hangvezérlője és passzív subwoofere tiszta és torzításmentes hangzást biztosít erős basszussokkal.

Anker SoundCore Mini2 bluetooth hangszóró
12 505 Ft 9 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró kis méretben, erős hangzással és mély basszusokkal. Anker SoundCore Mini2 akár 15 órás akkumulátor kapacitással, valamint IPX7 vízállósággal büszkélkedhet – ideális társ medencéhez vagy a kertbe. A berendezés, amely nem rendelkezik Bluetooth technológiával 3.5 mm jack audiokábellel csatlakoztatható.

Anker Soundcore Select
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kerékpározz egyet, hogy kedvenc zenéid kísérjenek a hordozható és vízálló Bluetooth 4.2-es készülékkel. Anker Soundcore Válassza ki az IPX5 tanúsítvánnyal rendelkező hangszórót és 2× 6 W zenét. A BassUp technológia megtartja a hangzást, és azonnali csatlakozás párosítás nélkül biztosítja az NFC-t.

Anker SoundCore Flare
24 990 Ft 19 490 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró akár 20 m hatótávolsággal, az akkumulátor élettartama 12 óra. SoundCore Flare egészen a medencéhez vihető – az IPX7 lefedettség 1 m mélységig 30 percen át tartó vízállóságot garantál. Vezérlés a hangszórón lehetővé teszi a hívásfogadást és a hangerő szabályzást a telefon keresése nélkül.

Anker SoundCore 2

Anker SoundCore 2

Értékelés: 5
15 990 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró az IPX5 védelemnek köszönhetően vízálló, ezért ideális a vízparton való zenehallgatásra. Az Anker SoundCore 2 egész nap, 24 órán keresztül biztosítja a zenét – a beállított hangerőtől függően. Az impozáns mély basszusok és a kiegyensúlyozott hangminőség az Anker BassUp technológiának köszönhető.

Anker Soundcore Rave
121 990 Ft

Újdonság

Grillezés vagy ünneplés? Mindkét esetben zene- és szórakoztató forrásként kiválóan fog szolgálni a Bluetooth 5.0 hangszóró Anker Soundcore Rave BassUp technológiával az erős basszusokhoz és 160 W teljesítménnyel. A készülék USB porttal rendelkezik MP3/WMA lejátszási lehetőséggel, LED lámpákkal és 20000mAh akkumulátorral, amelnek az élettartama akár 24 órá töltésenként.