Bang & Olufsen Beoplay A1 Bluetooth hangszóró
68 990 Ft

hordozható Bluetooth hangszóró meglep kiváló minőségű 360°-os hangzásával, felejthetetlen hallgatási élményt biztosít. Kis alumínium test tiszta kivitelezésben, ellenáll a pornak és a víznek, 2× 30 W-os teljesítmény, a huroknak köszönhetően felakasztható, Beoplay alkalmazás, az akkumulátor élettartama 24 h.

Bang & Olufsen P2 Kompakt Bluetooth Hangszóró
58 190 Ft 49 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bo-Play P2 Kompakt Bluetooth hangszóró tökéletes választás mindenki számára. A hangszórót kis méretének, valamint csepp- és porálló kialakításának köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük. A készülék egy Lithium-Polymer 2200 mAh akkumulátorral lett ellátva, mellyel akár 10 órán keresztül használhatjuk. A Bo-Play P2 Kompakt Bluetooth hangszóró kiváló zenei élményt biztosít számunkra.

Bang & Olufsen Beoplay Speaker P6 hangszóró
124 990 Ft 120 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, az akkumulátor élettartama akár 16 óra. A BeoPlay Speaker P6 erőteljes basszusokat biztosít és egyenletes True360 hangelosztást. A lejátszás vezérlését, a Siri vagy a Google Assistant hozzáférést a telefonodon a OneTouch nyomógomb biztosítja.

Bang & Olufsen Beoplay M5 Bluetooth hangszóró
193 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth hangszóró, amely párosítható más készülékekkel. B&O Play Beoplay M5 játszik minden irányba köszönhetően a Bang & Olufsen hangnak True 360. Az összes szükséges érték optimális beállításáról attól függően, hogy hol van, a hangszóró elhelyezve gondoskodik a BeoPlay applikáció – elég csak megadni, hogy hol van elhelyezve a Beoplay M5. A hangszórót hálózati kábellel táplálja.

Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 Hangszóró
153 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli hordozható hangszóró stílusos dizájnban lejátszási tartóssággal akár 24 órán keresztül. Bo Play Beoplay Beolit 17 kiemelkedik a tiszta és hiteles hanggal eredeti ruhában kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve a bőrpántot a kényelmes szállításhoz. A mindennapi felhasználási terhelésnek ellenáll az eloxált alumínium és a tartós polimer

Bang & Olufsen Beoplay M3 hangfal
112 990 Ft

Bluetooth hangfal , melyet párosíthatsz más Beoplay berendezésekkel. Teljesértékű zenei élmény, melyet a basszus hangfal konstrukció bitosít, mely az egész teret kitölti zenével. A B&O Play Beoplay M3– at saját ízlésed szerint beállíthatod mind vizuális mind hang téren is. A BeoPlay és ToneTouch alkalmazások kiegyenlítik a hangokat és a külalakot megváltoztathatod a levehető elülső lapnak köszönhetően. A Beoplay M3 hálózati kábellel működik.