DreamWave Elemental
47 990 Ft

Vezeték nélküli hangszóró homok, hó és vízálló. DreamWave Survivor 110 lumen fényerejű beépített LED lámpával, ami egy 130 m méterről látható vészjelzést képes kibocsátani. Mindez egy erőteljes 30W-os hangszóróban, ami akár 16 óra zenelejátszás üzemidővel rendelkezik.


DreamWave Explorer
35 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró IPX5-ös védelemmel, ami ellenáll a víznek, a homoknak és a hónak. A DreamWave Explorer egy erős 15W kimenettel és 6000 mAh-s akkumulátorral van felszerelve, ami akár 20 óra lejátszási időt biztosít. A csomag tartalmaz egy tartót bicikli kormányra a kényelmes hands-free telefonálásért.


DreamWave Harmony II
37 490 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró elsőosztályú hangzással a legigényesebb audiofilek számára. DreamWave Harmony II pontosan úgy játsza le a zenét, ahogy azt a szerző kigondolta. Erős, 16W-os kimenettel és akár 20 órás üzemidővel rendelkezik, így hangosabb és tovább tud zenét lejátszani, mint a versenytársai. A hangszórót a mellékelt audió kábel segítségével más eszközökhöz is csatlakoztathatod.


DreamWave Rockstar
182 990 Ft

Vezeték nélküli hordozható hangrendszer, erősítő és a lejátszó kombinálásával. A DreamWave RockStar egy valóra vált álom a zene szerelmeseinek. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően mobil eszközről is képes lejátszani és akár 12 órás üzemidővel bír. Visszaadja az élő előadások hangzását, lehetővé teszi, hogy egy időben több hangszert is csatlakoztass hozzá.


DreamWave Survivor
72 990 Ft

Vezeték nélküli hangszóró indító kábelekkel arra az esetre, ha az autód sztrájkolni kezd – akár 7.0 literes V8-as motorral is vele bír. A DreamWave Survivor továbbá rendelkezik beépített LED 110 lumenes zseblámpával – így a vészjelzés kúpot tudod távolba sugározni akár 130 méterre. Mindez egy erőteljes 30W-os hangszóróban, melynek akkumulátor élettartama akár 16 óra zenelejátszás.


DreamWave Tremor

DreamWave Tremor

Értékelés: 5
70 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró robusztus dizájnnal, ellenáll a víznek, a homoknak és a hónak. A DreamWave Termor alkalmas telefon töltésere, és akár 20 óra zenelejátszást biztosít. A mellékelt 3,5 mm jack audiókábellel csatlakozható más eszközökhöz, de ezzel még messze nincs vége a képességeinek.


DreamWave Bubble Pods
13 490 Ft

8 690 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró az akkumulátor élettartama akár 12 óra a hangerőtől függően. DreamWave Bubble Pods az IPX5 vízzel, homokkal és egyéb szennyeződéssel szembeni védelemmel – aggodalom nélkül elviheted magaddal a kirándulásokra vagy a strandra. Kicsi és könnyű szerkezet karikával lehetővé teszi felakasztani a hátizsákodra, övedre, vagy babakocsira.