ECG BTS M1 Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
18 990 Ft 14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró microSD kártyaolvasóval. Az ECG BTS M1 IPX4-védettséggel ellátott a por és fröccsenő víz ellen – így a medence mellett vagy a kertben is hallgathatja kedvenc zenéjét vagy a rádiót. Ha nem akarja zavarni környezetét, akkor csatlakoztasson egy 3,5 mm-es jack csatlakozós fülhallgatót a hangfalhoz.

ECG BTS L1 hangfal

ECG BTS L1 hangfal

Értékelés: 5
18 990 Ft 18 490 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangfal egy nyílással a microSD kártyára és USB bemenettel. Az ECG BTS L1 IPX6 bevonattal van védve por és vízzel szemben – így a medencénél vagy a kertben is hallgathatod a kedvenc zenédet, vagy a rádiót. Ha nem akarod zavarni a környezetedet, csatlakoztathatsz a hangfalhoz fejhallgatót 3,5mm jack konnektorral.

ECG BTS X1 Vezeték nélküli hangszóró
29 757 Ft 23 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli hangszóró vállpánttal a könnyű áthelyezésért. ECG BTS X1 microSD memóriakártyáról játssza le a zenét, flash memória USB bementenek köszönhetően, vagy közvetlenül mobileszközről Bluetooth. IPX4 borítás védi a hangszórót a víztől és a portól, így magával viheti bárhova.

ECG BTS K1
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kényelmes henger alakbanFM rádióval, microSD nyílással és AUX-IN bemenettel – ez egy hordozható Bluetooth hangszóró, az ECG BTS K1, amely kiváló** 9 W** zenei teljesítményt és TWS-t kínál. A zenehallgatáson kívül kihangosított hívásokhoz is használhatod. A beépített Li-Ion akkumulátor akár 7 órán át is kitart, az IPX6 pedig biztosítja a vízállóságot.

ECG BTS S1 Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró
9 911 Ft 6 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kompakt méretben, felcsatolható hátizsákra vagy kulcstartóra. Az ECG BTS S1 támogatja az MP3, WMA, APE a FLAC formátumokat – a microSD memóriakártya slot-nak köszönhetően kapacitása akár 32 GB-ig bővíthető. A beépített mikrofon segítségével kényelmesen használhatja hands-free telefonhívásokhoz.