Energy Sistem Tower 1 Bluetooth
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

3 év garancia

Az Energy Sistem Tower 1hangfal biztosítja a gazdag és kiegyensúlyozott hangzást. ** 30 W-os teljesítményével tökéletesen kitölti a teret elragadó hangzással és tiszta mély hangokkal*. A zene a drót nélküli Bluetooth technológia segítségével okostelefonról és tabletről is lejátszható **10 m-es hatótávval. Az **audió bemenetnek köszönhetően csatlakoztathatod a zenelejátszódat, tévédet vagy a multimédia lejátszód.

Energy Sistem Fabric Box 1+ Pocket
6 190 Ft 6 090 Ft

A hordozható hangszórónak bárhol és bármikor hasznát veszed. A modern Bluetooth 5.0 felülettel a hangszóró egyszerűen párosítható további vezeték nélküli berendezésekkel. Az Energy Sistem Fabric Box 1+ Pocket lehetővé teszi két berendezés összekapcsolását és ezáltal megkétszerezni a hangteljesítményt. Meghosszabbított 36 hónapos garancia.

Energy Sistem Music Box 1+
6 990 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró, amely kényelmesen elfér a zsebedben. Az Energy Sistem Music Box 1+ a Bluetoothon való zeneközvetítésen kívül képes a kedvenc zenéid leolvasására microSD memória kártyáról is. Ezen kívül a beépített FM tuner segítségével beállíthatod a kedvenc rádióállomásodat is.

Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi
58 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hordozható Multiroom Tower Wi-Fi rendszer elhozza a zenehallgatás korlátlan lehetőségét a vezeték nélküli Wi-Fi és Bluetooth interface-el. Egyszerűen csak párosítsuk okostelefonunkat vagy tabletünket a hangszórókkal és mindegyik Multiroom berendezésen más zenét hallgathatunk. Ugyanakkor az összes Multiroom berendezéssel a zenét szinkronban is hallgathatjuk az egész lakásban. A Multiroom rendszer könnyedén irányítható az Energy Multiroom Wi-Fi alkalmazással, mely az Android és iOS rendszerek számára ingyenes.

Energy Sistem Party 3 Go

Energy Sistem Party 3 Go

Értékelés: 4
54 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A levegőben érezhető a fergeteges buli, amelyet az Energy Sistem Party 3 Go hordozható Bluetooth 4.2 parti hangszóró terjeszt 40 W teljesítménnyel és a vakító LED fényshow-val. A beépített akku akár 14 órás működést biztosít, valamint az USB forrásról történő zenelejátszás lehetősége, az FM rádió, az analóg bemenetek és a karaoke mikrofon is egészen biztosan a hangszóró javára válik.

Energy Sistem Party 6
78 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megérkezett az esték királya! Az Energy Party 6 biztosítja a tökéletes hangzást, kitűnő teljesítményt és még a hangulatos megvilágítást is. Ez a hangszóró Bluetooth technológiával, mikrofonnal, irányító panellel, hangszínszabályzóval, LED kijelzővel és analóg aljzatokkal, beleértve a gitár aljzatot és a potenciométert, is rendelkezik. További funkcióként még az FM rádió is megtalálható automatikus csatorna kereséssel 87,5–108 MHz-es frekvencia között.

Energy Sistem Music Box BZ6 Bluetooth hangszóró
24 990 Ft

Az Energy Sistem Music Box BZ6 Bluetooth hangszóró egy vezeték nélküli, modern, stílusos formatervezésű készülék. A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően akár 28 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc dalainkat, megszakítás nélkül. Bluetooth kapcsolattal szinte bármely mobilkészülékre rácsatlakoztatható. Kiváló hangminőség, elegáns design és könnyű hordozhatóság jellemzi. Fedezze fel a zenehallgatás világának legújabb dimnenzióját, és osztozzon az élményen szeretteivel!

Energy Sistem Music Box 7

Energy Sistem Music Box 7

Értékelés: 5
27 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt, hordozható hangszóró Energy Music Box 7 Bluetooth 4.1 technológiával és teljesítménye 20W. Lenyűgöz az elegáns designja, aminek köszönhetően válik ízléses kiegészítővé otthoni vagy irodai környezetben. Élvezheted a zenét otthon vagy utazás közben akár 9 órán keresztül. Hangszóró párosítható egyszerűen az okos készülékkel.

Energy Sistem Tower 3 g2 Aktív hangrendszer
26 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Aktív hangrendszer, 2.1 konfigurációval a nappali minden sarkát kitölti zenével a 45W kimenetnek köszönhetően. Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth 4.1, digitális FM tuner, MP3 lejátszó USB-ről, microSD kártya, tablet tartó, USB kimenet töltéshez, minőségi famegmunkálás, AUX bemenet, távirányító.

Energy Sistem ENERGY Tower 2
22 390 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Torony hangszóró 25 W teljesítménnyel, FM rádióval akár 50 állomás tárhellyel. Lejátszik minden zeneszámot MP3 formátumban, microSD kártyáról vagy USB flash diszkről. Energy Tower 2 Bluetooth 4.1 technológia segítségével lehetővé teszi a zene lejátszását akár 30 m távolságra.

Energy Sistem Multiroom Portable Wi-Fi
36 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

hordozható Multiroom Portable Wi-Fi rendszer szinte korlátlan lehetőséget kínál kedvenc zenéid meghallgatására köszönhetően a Wi-Fi és a Bluetooth vezeték nélküli interfésznek. Egyszerűen szinkronizáld össze az okos telefonodat vagy a tábla gépedet a hangfalakkal, és minden Multiroom eszközön más zenét játszhat le. Az összes Multiroom eszköz szinkronban is játszhat az egész lakásban. Az egész Multiroom rendszert könnyedén vezérelheted az Enegry Multiroom Wi-Fi applikációval, amely mint az Android, mind az iOS számára ingyenes.

Energy Sistem Music Box 5+
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt és hordozható Bluetooth hangszóró, amely zenei hátteret képes létrehozni 14 órán át egy töltéssel. Energy System Music Box 5+ nemcsak lejátssza a zenét a telefonodról, de a microSD memóriakártyáról is, így létrehozhatod a saját kedvenc rádióállomásodat.

Energy Sistem Music Box 9
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Hordozható hangfal 40 W teljesítménnyel, Bluetooth 4.1 csatlakozással a vezetékmentes zenelejátszás érdekében. Energy System Music Box 9 TWS – True Wireless Stereo technológiával rendelkezik két Music Box csatlakoztatásához a kétszeres teljesítményért. Ezen kívül 3,5mm audio bemenettel, USB flash és MicroSD kártya slot bemenettel rendelkezik. Az FM turnernek köszönhetően 87,5–108 MHz sávszélességben rádiót is beállíthat.

Energy Sistem Tower 7 True Wireless
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hozz létre tökéletes atmoszférát a nappalidban a hang és a fény kombinációjával. A True Wireless technológiának köszönhetően két Towert is összekapcsolhatsz és a zenét kétszeres teljesítménnyel használhatod. Jellemzői: 1,5" kupolás magas hangsugárzó 10 W teljesítménnyel, 2× 4" elülső szélessávú hangsugárzó 20 W, 5" subwoofer 50 W-os teljesítménnyel.

Energy Sistem Beat Box 2+ Lightcube
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Felejtsd el a mosómedvét, az unalommal megbízhatón elbánik a hordozható Bluetooth 4.2 hangszóró Energy System Beat Box 2+ Lightcube stílusos kocka alakú formájában fény fallal egy rendes show műsorért. A készülék microSD kártyahellyel rendelkezik, FM vevővel, mikrofonnal, 6 órás akkumulátor működéssel és True Wireless Stereo technológiával.

Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower
55 390 Ft 50 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Magasra emelkedik, mint egy felhőkarcoló, és éppolyan jól játszik, mint ahogy kinéz – az Energy Sistem Smart Speaker 7 Tower Bluetooth torony hangszóró teljesítménnyel 40 W és Amazon Alexa hangsegéddel büszkélkedik. Egy parancsszóra lejátssza az MP3 fájlokat a microSD kártyáról, USB lemezről vagy 3,5mm jack kábel használatával.

Energy Sistem Tower 5 Mikro HiFi
35 990 Ft

2 év garancia

Az Energy Sistem Tower 5 segítségével kiváló hangminőségben hallgathatja kedvenc zeneszámait. Bluetooth 4.0 támogatásának köszönhetően akár tabletről vagy okostelefonról is egyszerűen, kényelmesen irányítható a zenelejátszás. Elegáns, letisztult formatervezésének köszönhetően szinte bármely szoba környezetébe beleillik.

Energy Sistem Beat Box 4+ Stand Light
15 990 Ft 14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Varázsolj az otthonodba mágikus hangulatot a kedvenc zenédnek köszönhetően top hangminőségben, áradó fényekben, amelyek a Energiarendszer Beat Box 4 Bluetooth 4.2 hangszóróból árad, amely elvarázsol a tartozékaival, mint az FM rádió, microSD kártya bemenet, 10W teljesítmény, mikrofon és a 8 óra működőképesség.

Energy Sistem Fabric Box 3+ Trend
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Használd ki további zeneforrás csatlakoztatásának lehetőségét a 3,5 mm jack audió bemenetnek köszönhetően. Az erős 6W erősítő, az egyedülálló design és a nagy kapacitású akku ezt a hangszórót ideális társsá változtatják otthon és az utakon egyaránt. Az Energy Sistem Fabric Box 3+ Trend hands-free telefonbeszélgetéseket tesz lehetővé a beépített mikrofonnak köszönhetően. Meghosszabbított 36 hónapos garancia.

Energy Sistem Outdoor Box Adventure
21 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható külső Bluetooth hangszóró, amely nélkülözhetetlenné válik minden utazásnál. Az Energy Sistem Outdoor Box Adventure lejátssza a zenét a microSD kártyáról vagy az FM rádióból, és ebben még az út során való rázkódások sem gátolják meg, ugyanúgy ahogy az eső sem, mellyel szemben a hangszóró ellenálló.

Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk
30 790 Ft 25 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vigyél a háztartásodba egy csipetnyi mesterséges intelligenciát köszönhetően az Amazon Alexa hang asszisztensnek, aki a modern Bluetooth 4.1 Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk hangszórón keresztül beszélget majd veled. A készülék zenét játszik le 5 W teljesítménnyel, rendelkezik Wi-Fi-vel és 6 órán keresztül működő képes lesz.

Energy Sistem Smart Speaker 5 Home-30%
43 190 Ft 30 090 Ft

Akció

A zene vezérléséhez már gombokra sincs szükséged, ugyanis mindenről az Amazon Alexa virtuális hangsegéd gondoskodik, amely a 16 W teljesítményű Energy Sistem Smart Speaker 5 Home része stílusos Bluetooth hangszóró része. Lehetővé teszi, hogyWi-Fi-vel többszintű hálózatot hozz létre, és zenét játssz le az audiokábelen keresztül.

Energy Sistem Music Box B3 Bluetooth hangszóró
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Energy Sistem Music Box B3 Bluetooth hangszórón kényelmesen, vezeték nélkül streamelheti zenéit okoseszközéről. A készüléken audio bemenet és kimenet is található vezetékes kapcsolathoz, valamint mikrofon telefonbeszélgetésekhez. Akkumulátora egy töltéssel akár 14 óra üzemidőre képes.

Energy Sistem Music Box BZ3 Bluetooth hangszóró
16 990 Ft

3 év garancia

Az Energy Sistem Music Box BZ3 Bluetooth hangszóró egy vezetéknélküli, modern, stílusos formatervezésű hangszóró. A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően akár 15 órán keresztül hallgathatjuk kedvenc dalainkat, megszakítás nélkül. Bluetooth kapcsolattal szinte bármely mobilkészülékre rácsatlakoztatható. Kiváló hangminőség, elegáns design és könnyű hordozhatóság jellemzi. Fedezze fel a zenehallgatás világának legújabb dimnenzióját, és osztozzon az élményen szeretteivel!

Energy Sistem Tower 8 G2 hangszóró
61 990 Ft

Hi-Fi Tower hangszóró 1200W teljesítménnyel és digitális hangprocesszorral luxus hangminőséget biztosít. Az Energy Sistem Tower 8 G2 Black Bluetooth-on keresztül játssza le a zenét közvetlenül az adathordozóból vagy audiobemenetekből. FM rádióval és LCD kijelzővel szintén felszerelt.

Energy Sistem Outdoor Box Bike hangszóró
26 490 Ft

Hordozható Bluetooth hangszóró, mely a speciálisan kialakított fogantyúval a kormányra tökéletes társaság lesz minden kerékpáros túrázáson. Az Energy Sistem Outdoor Box Bike lejátssza a zenét a microSD kártyáról vagy az FM rádióból, és ebben még az út során való rázkódások sem gátolják meg, ugyanúgy ahogy az eső sem, mellyel szemben a hangszóró ellenálló.