iON Tailgater Go

iON Tailgater Go

Értékelés: 5
42 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Party hangszóró IPX4 vízállósággal büszkélkedhet, elviheted medencéhez vagy utazásokra még rossz időjárás esetén is. Bluetooth csatlakozás NFC-vel, digitális FM, AM tuner elő beállításokkal, 20W teljes teljesítmény, 4 "-es basszus váltó, töltési USB kimenet, LCD kijelző, mikrofon bemenet, AUX bemenet, újratölthető akkumulátor akár 30 óra élettartammal.

iON Ford Raptor

iON Ford Raptor

Értékelés: 4
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható Bluetooth hangszóró 75 órásakkumulátor kapacitással. Az iON Ford Raptor használható karaoke partikra, a barátokkal vagy a családdal. Bluetooth-on keresztül egyenesen közvetítheted a zenét az okostelefonodból vagy USB flash kulcsról.

iON Block Rocker Sport
99 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robusztus party hangszóró lehetővé teszi, hogy kültérben is élvezze a zenét még rossz időjárás esetén is az IPX4 vízálló építésének köszönhetően. Bluetooth kapcsolódás NFC-vel, többszínű LED megvilágítású hangszóró, digitális FM, AM tuner elő beállítással, hangerőszabályzó, teleszkópos fogantyú, kerék, 100 W teljes teljesítmény, 8" basszus váltó, dinamikus mikrofon a csomagban, 2 x újratölthető USB-csatlakozó, újratölthető akkumulátor akár 75 óráig is kitart.

iON Patio Mate Bluetooth hangszóró-33%
12 242 Ft 8 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezetéknélküli Bluetooth hangfal világítással a napernyők alá. Az iON Patio Mate egyszerre hangfal és lámpa 8 LED diódával, amin 2 világítási erősség közül választhatsz. Az elem akár 48 óra zene lejátszást is kibír vagy 8 órát, ha a LED-ek is világítanak. Az IPX4 besorolású burkolat biztosítja, hogy ellenálljon az esőnek.