JBL GO 2

JBL GO 2

Értékelés: 5
10 990 Ft

8 990 Ft

Vezeték nélküli hangszóró 3,5mm jack audio kábel kimenettel. A JBL GO 2 IPX7 védelemmel ellátott – 1 m mélységig akár 30 percet is kibír károsodás nélkül. Zenédet Bluetooth-on keresztül streamelheted, vagy audio kábellel és 3,5 mm jack csatlakozóval ellátott eszközhöz csatlakoztathatod. Az akkumulátor egy töltéssel akár** 5 órát is** kibír, emellett MicroUSB kábellal akármikor tölthető laptopról vagy powerbank-ról.


JBL Charge 4 Bluetooth hangszóró
54 990 Ft

48 990 Ft

Hordozható Bluetooth-hangszóró, amely powerbank ként is szolgálhat, és akár 20 órán át játszhat le zenét. A JBL Charge 4-et védi az IPX7 védelem a vízkárosodás ellen – 30 percen keresztül 1 m mélységbe lehet mártva. A tartós textíliák a hangszórón és a gumi burkolata megvédi a manuális károsodás ellen.


JBL Flip 4 Vízálló Bluetooth hangszóró
39 990 Ft

28 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Akár 12 órás folyamatos használat töltés nélkül. Hatalmas beépített akkumlátorának köszönhetően a JBL Flip 4 akár egész nap melletted lehet, egy pillanatra sem kell, hogy elnémuljon a zene. 2 × 40 mm-es hangszórók és kétoldali passzív mélysugárzó. A JBL Flip 4 látszólag ugyanazzal a hangszóró készlettel érkezik, tehát két 40mm-es membránnal és két oldalsó passzív mélysugárzóval, azonban a rendszer finomhangolásával a Flip 4 teljesítménye még jobbra sikerült. Vízálló nanotechnológiás borítás. A JBL Flip 4 is, ahogy az összes új JBL Bluetooth hangszóró egy speciális nano technológiás festési eljárással készül, így a felületére érhető nedvesség – legyen az víz, vagy nedves homok – nem tapad meg, nem szívódik fel, hanem egyszerűen lepereg. Ennek köszönhetően ha koszosz lesz, csak tarsd a víz alá és mosd le! Beépített mikrofon és hívás kihangosítás. A beépített térmikrofon segítségével nem kell lecsatlakozni a Flip 4-ról, ha bejövő hívásod van, Fogadhatod azt az eszközön, kihangosítóként használva. A mikrofont ellátták különböző szél és egyéb zajszűrő technológiákkal, így a hívó fél tökéletesen fog hallani, még ha a strandról is beszélsz. JBL Connect, akár 100 eszközzel A JBL Connect segítségével akár többen is csatlakozhattok az Flip 4-hez egyidőben Bluetooth-on keresztül. Így mindig annak a zenéje fog szólni, aki utoljára elindította azt. Ezen felül a továbbfejlesztett JBL Connect lehetővé teszi, hogy akár 100 Flip 4 vezeték nélkül csatlakozzon egymáshoz. Nem vicceltünk. AKÁR SZÁZ Flip 4!


JBL Boombox

JBL Boombox

Értékelés: 5
149 990 Ft

120 990 Ft

hordozható hangszóró masszív hangzást biztosít. Erős basszusok, és az IPX7 vízállóságnak köszönhetően a medencébe vagy nagy kültéri buliba is magaddal viheted. Audio üzemmód kapcsoló beltérhez és kültérhez, vezeték nélküli Bluetooth 4.2 kapcsolat, JBL Connect+ további JBL hangszóró csatlakoztatásához, mikrofon, power bank funkció, 2× USB kimenet, 20.000 mAh tölthető akkumulátor, zenehallgatás akár 24 óra.


JBL Xtreme 2

JBL Xtreme 2

Értékelés: 5
89 990 Ft

79 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóróakár 15 óra akkumulátor üzemidővel és IPX7 burkolat, ami megvédi JBL Xtreme 2 -jét a víztől. Az akasztók a vállpánthoz segítenek abban, hogy magánál hordja a hangszórót ahová csak akarja. JBL Connect+ technológia lehetővé teszi, hogy akár 100 hangszórót is összekössön, igy létrehozva egy zene hadsereget.