SONOS PLAYBAR Hangprojektor
269 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sonos Playbar Hangsugárzó egyszerűen telepíthető, prémium minőségű berendezés. Sonos rendszer részeként és TV-hez csatlakoztatva is használható, a 6 darab mély/közép és 3 darab magassugárzó pedig kiváló hangélményt biztosít. A legtöbb infravörös távvezérlővel kompatibilis, valamint Android és iOS alkalmazással is vezérelhető.


Naim Audio Mu-so Qb vezeték nélküli hangszóró
270 206 Ft

219 990 Ft

3000 W-os erősítővel és hangszóróaljzattal ellátott csúcsminőségű vezeték nélküli hangszóró tökéletes kompromisszummentes hangzást biztosít. A csatlakoztathatóság magában foglalja a következőket: AirPlay, Bluetooth, Spotify Connect, internetes rádiók, USB és még sok más.


BOSE SoundTouch 30 sorozat III
209 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vezeték nélküli zenei rendszer ideális a nagy helységekbe és biztosítsa a hozzáférést a Spotify és Deezer internetes rádióállomásokhoz, vagy a zenei könyvtárakhoz PC-ben, vagy Mac-ben. Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat, AUX bemenet, LAN, OLED kijelző, ingyenes alkalmazás, hat előre beállított nyomógomb, távirányító.


SONY MHC-V82D
226 290 Ft

209 990 Ft

Szórakozz estétől reggelig és reggeltől estig a Sony MHC-V82D parti hordozható Bluetooth és NFC hangszóróval, amely karaoke funkcióval és LED kijelzővel rendelkezik. A készülék kiváló hangteljesítményt kínál a JET BASS BOOSTER, DSEE és DSP technológiákkal. A berendezések közül nem hiányzik az USB port, DVD és a CD meghajtó.


BOSE S1 Pro
204 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható PA rendszer, melynek hangzása és frekvenciája zenészekhez és DJ-khez igazított. A Bose S1 Pro egy All-in-one hangszóró, floor monitor, erősítő és audió rendszer. A hangszóró teljes értékű háromcsatornás keverővel ellátott, reverbbel és Bluetoothon keresztüli streameléssel. Az Auto EQ technológia kiváló hangot biztosít minden térben, az akkumulátor tartozék.


Bang & Olufsen Beoplay M5 Bluetooth hangszóró
192 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bluetooth hangszóró, amely párosítható más készülékekkel. B&O Play Beoplay M5 játszik minden irányba köszönhetően a Bang & Olufsen hangnak True 360. Az összes szükséges érték optimális beállításáról attól függően, hogy hol van, a hangszóró elhelyezve gondoskodik a BeoPlay applikáció – elég csak megadni, hogy hol van elhelyezve a Beoplay M5. A hangszórót hálózati kábellel táplálja.


SONOS PLAY:5 Gen2 Zóna lejátszó
194 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Sonos PLAY:5 második generációja a beépített szobaakusztika mérő rendszernek köszönhetően, már nem csak arra ügyel, hogy nagyot szóljon, hanem arra is, hogy a helyiségünk hibáit kiküszöbölje. Trueplay névre keresztelték a technológiát, amely megtalálható a legújabb, második generációs Sonos PLAY:5 zónajátszóban. Az eljárás célja leginkább a hagyományos házimozi erősítőkben lévő szobaakusztika korrekcióhoz hasonlítható, annyi eltéréssel, hogy itt a mérésre a mobileszközünk (tablet vagy okostelefon) beépített mikrofonját kell használnunk. A Trueplay elindításakor egyéni hangmintát bocsájt ki a Sonos PLAY:5 , melyek lecsengése alapján telefonunk képes bemérni, hogy milyen frekvenciagörbe és hangnyomásszint beállítás szükséges a zónajátszó képességeinek teljes kiaknázásához. A gyártó közleménye alapján, így sikerült elérniük egy olyan, szobára optimalizálható karaktert, amely a zenei felvételeket az univerzális „lebutítás“ helyett inkább az eredeti, stúdióban rögzített hiteles formában.


DreamWave Rockstar
182 990 Ft

Vezeték nélküli hordozható hangrendszer, erősítő és a lejátszó kombinálásával. A DreamWave RockStar egy valóra vált álom a zene szerelmeseinek. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően mobil eszközről is képes lejátszani és akár 12 órás üzemidővel bír. Visszaadja az élő előadások hangzását, lehetővé teszi, hogy egy időben több hangszert is csatlakoztass hozzá.


MARSHALL Woburn Multi-room
193 990 Ft

169 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli hangszóró Bluetooth kapcsolattal és Wi-Fi-n keresztül képes csatlakozni a Spotify Connect, AirPlay és Chromecast-hoz. A Marshall Woburn Multi-room hangszóró nem felejtkezik el a kábellel csatlakoztatható zene forrásokról sem, amiket a 3,5mm jack csatlakozón keresztül csatlakoztathatsz, emellett gramofonhoz és CD lejátszóhoz az RCA csatlakozást használhatod.


SONY MHC-V72D
204 890 Ft

162 990 Ft

Felejthetetlen partipillanatokban lehet részed barátaiddal a Sony MHC-V72D hordozható Bluetooth hangszórónak köszönhetően, mely 360 fokos hangzással, DJ funkcióval, TAIKO dobolás móddal, karaoke és LED fényshow funkciókkal is rendelkezik. A hangszóró CD és DVD meghajtóval, HDMI kimenettel, USB porttal, FM hangolóegységgel van ellátva, valamint hanggal is vezérelhető.


MARSHALL Woburn II
161 990 Ft
+ ingyen szállítás

Miért játszanak olyan jól az igazi rock legendák? Azért, mert a Marshall hangszórók segítenek nekik elérni a jó basszusokat és tiszta magasságokat. A legnagyobbaktól a legkisebbekig. A Marshall Woburn II Bluetooth hangszóró jellegzetes rock-hangot ad az otthonodnak. Csodálatos 110 W-os teljesítmény.


Bang & Olufsen Beoplay Beolit 17 Hangszóró
153 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli hordozható hangszóró stílusos dizájnban lejátszási tartóssággal akár 24 órán keresztül. Bo Play Beoplay Beolit 17 kiemelkedik a tiszta és hiteles hanggal eredeti ruhában kiváló minőségű anyagokból készült, beleértve a bőrpántot a kényelmes szállításhoz. A mindennapi felhasználási terhelésnek ellenáll az eloxált alumínium és a tartós polimer


MARSHALL Stanmore Multi-room
144 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Vezeték nélküli hangszóró Bluetooth kapcsolattal és Wi-Fi-n keresztül képes csatlakozni a Spotify Connect, AirPlay és Chromecast-hoz. A Marshall Stanmore Multi-room hangszóró nem felejtkezik el a kábellel csatlakoztatható zene forrásokról sem, amiket a 3,5mm jack csatlakozón keresztül csatlakoztathatsz, emellett gramofonhoz és CD lejátszóhoz az RCA csatlakozást használhatod.

BOSE SoundTouch 20 sorozat III
139 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Vezeték nélküli zenei rendszer A Bose SoundTouch 20 sorozat III elérhetővé teszi a zene lejátszását az egész lakásodban, vagy a házadban az internetes rádióállomásokról Spotify, Deezer vagy a zenei könyvtárból PC-ben, vagy Mac-ben. Bluetooth és Wi-Fi kapcsolat, AUX bemenet, LAN, OLED kijelző, ingyenes alkalmazás, hat előre beállított nyomógomb, távirányító, ideális dolgozószobába, vagy hálószobába.

AEG EC 4836
164 738 Ft

138 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hordozható Bluetooth hangszóró beépített fényeffektusokkal és 5sávos ekvalizérrel. Az AEG EC 4836 életet lehel minden partiba a karaoke funkciónak köszönhetően – a 2 mikrofon bemenet lehetővé teszi, hogy duettet énekelj a barátaiddal vagy, hogy gitárral is bekapcsolódhass az éneklés mellé. A zenét streamelheted a hangfalról vezeték nélkül Bluetoothon keresztül vagy AUX-IN és USB kábelenek keresztül.


SONOS Connect (ZP90) zóna lejátszó beépített előerősítővel
129 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A Hifi rendszerhez csatlakoztatva a Sonos Connect vezeték nélküli Hi-Fi kapcsolat teljes "felhő"zenegyűjteményét és internetes rádióit megszólaltatja. Professzionális kialakításának köszönhetően Android vagy iOs rendszerű, hordozható eszközökkel könnyedén böngészhetünk vagy lejátszhatunk zeneszámokat, megszólaltatva akár teljes – esetleg különböző helységekben elhelyezett -, akár csak az adott helységben található Hi-fi rendszert. A Multi-Room Music System segítségével könnyedén integrálhatunk egyidejűleg is házimozi rendszer és különböző audio-eszközöket.


MARSHALL Tufton
128 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Helyezd át magad a híres 66-os útra köszönhetően a Marshall Tufton erőteljes Bluetooth 5.0 hangszórónak tartós szerkezettel és az IPX2-nek – tökéletes a hosszú autóutakra és keresztbe a lejátszási listákon való böngészésre és köszönhetően a retro dizájnjának valódi rock-oldschool nosztalgiát idéz elő. Az eszköz teljesítménye 80 W és többirányú hanggal dicsekedhet 20 órányi működéssel.


Bowers & Wilkins T7 Vezeték nélküli hangszóró
126 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Bowers & Wilkins T7 vezeték nélküli hangszóró Micro Matrix rendszerének és nagy teljesítményű mélysugárzóinak köszöhetően valódi hifi-hangzást nyújt. Buetooth NFC technológia biztosítja a könnyed, gyors csatlakozást. Újratölthető Litium-ion akkumulátora akár 18 órányi zenehallgatást biztosít.


PANASONIC SC-CMAX5E-K minirendszer
136 453 Ft

124 990 Ft

Mini rendszer Bluetooth kapcsolattal és 2 USB bemenettel zene lejátszás és felvétel. Panasonic SC-CMAX5E-K hármas erősítővel mély basszus és tiszta magas hangokért hangszóróként és gitár erősítőként szolgál. A kerekeknek köszönhetően a mini rendszer mobil és ideális kültéri használatra.


Bang & Olufsen Beoplay Speaker P6 hangszóró
124 990 Ft

120 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, az akkumulátor élettartama akár 16 óra. A BeoPlay Speaker P6 erőteljes basszusokat biztosít és egyenletes True360 hangelosztást. A lejátszás vezérlését, a Siri vagy a Google Assistant hozzáférést a telefonodon a OneTouch nyomógomb biztosítja.


SONY MHC-V42D
148 290 Ft

119 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csengő hangzás és mindehhez fényparádé – a Sony MHC-V42D hordozható Bluetooth hangszóró a bulik mestere, nemcsak a nagy hatótávolságú, erős hangzása révén, hanem a LED diódák, karaoke, CD- és DVD-meghajtó és az NFC révén is. A készülék mobilalkalmazáson keresztül és saját hanggal vezérelhető.


LG OK75
173 390 Ft

118 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez lesz csak az igazi buli! Légy te a DJ a saját bulidon az LG OK75 hordozható Bluetooth hangszóróval. A fülsüketítő 1000 W-os teljesítmény és az eget rengető basszusok megmozgatják az egész helyiséget és felejthetetlenné teszik a bulit. A hangszóró a hangokra fényeffektusokkal reagál. Nem hiányzik a karaoke sem.


iON Ford Raptor
117 990 Ft
+ ingyen szállítás

Hordozható Bluetooth hangszóró 75 órásakkumulátor kapacitással. Az iON Ford Raptor használható karaoke partikra, a barátokkal vagy a családdal. Bluetooth-on keresztül egyenesen közvetítheted a zenét az okostelefonodból vagy USB flash kulcsról.


MARSHALL Acton Multi-room
112 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli hangszóró Bluetooth kapcsolattal, valamint Wi-Fi-n keresztül képes csatlakozni a Spotify Connect, AirPlay és Chromecast alkalmazásokhoz. A Marshall Acton Multi-room hangszóró nem feledkezik meg a kábeles hangforrásról sem, melyet 3,5mm jack csatlakozóval csatlakoztathatsz.


MARSHALL Stanmore II
112 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Szétremegteti az összes belsőszervedet, és nyílként üti át a szívedet – a Marshall Stanmore II BT vezeték nélküli Bluetooth hangszóró hangzásába és kinézetébe rögtön beleszeretsz. Az eszköz kiváló 80 W teljesítménnyel rendelkezik, és minden számból képes kihozni a tökéletes basszust, és a magas hangokat. Nagyon stílusos hallgatásra készült.

Bang & Olufsen Beoplay M3 hangfal
112 990 Ft

Bluetooth hangfal , melyet párosíthatsz más Beoplay berendezésekkel. Teljesértékű zenei élmény, melyet a basszus hangfal konstrukció bitosít, mely az egész teret kitölti zenével. A B&O Play Beoplay M3– at saját ízlésed szerint beállíthatod mind vizuális mind hang téren is. A BeoPlay és ToneTouch alkalmazások kiegyenlítik a hangokat és a külalakot megváltoztathatod a levehető elülső lapnak köszönhetően. A Beoplay M3 hálózati kábellel működik.


MARSHALL Summer Bundle Kilburn II + Major III BT
112 990 Ft
+ ingyen szállítás

Két adag zenei élmény? Élvezd az exkluzív szettet a Marshall Summer Bundle-t, amely magában foglalja az ikonikus Bluetooth 5.0 hangszórót Kilburn II és a Bluetooth fejhallgatót Major III BT. A hangszóró 20 órás élettartammal, 36 W-os teljesítménnyel és IPX2 védelemmel büszkélkedhet. A fejhallgató 30 órán keresztül működik, és aptX támogatással rendelkezik.


LG RK8
123 790 Ft

110 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nem csak a klubban hallgathatsz jó minőségben zenét -az LG RK8 hordozható hangszórónak köszönhetően bárhová magaddal viheted a zenét és megtáncoltathatod az egész szomszédságot A hangszóró Bluetooth-tal, keverőpulttal az azonnali zenekeverésért, kiváló 100 W-os teljesítménnyel és beépített LED diódákkal rendelkezik. A barátaidat pedig karaokéval is elszórakoztathatod.


GoGEN BPS 733 hangszóró
162 990 Ft

109 990 Ft

Parti hangszóró Bluetooth vezeték nélküli streameléssel, fényeffektusokkal, 400W teljes teljesítménnyel. Karaoke, 2 × 6,3 mm-es mikrofonra alkalmas bemenet (1 tartozék), 2 x USB port MP3 lejátszóval, 1 × 6,3 mm külön hangerőszabályzóval ellátott gitárra alkalmas bemenet, AUX in, hangkiegyenlítő, magas és mély hangok szabályozása, FM rádió.


SONY GTK-XB72
121 990 Ft

106 990 Ft

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Erős hangzás, szép, bulihoz illő designmegjelenés rengeteg LED diódával és stroboszkóppal – ez mind a Sony GTK-XB72 hordozható Bluetooth hangszóró NFC-vel és EXTRA BASS funkcióval a valóban dübörgő basszusokért. A készüléken megtalálható a töltést és a zenelejátszást lehetővé tevő USB port, valamint mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető.

BLAUPUNKT PA25 Audio rendszer
109 990 Ft

101 990 Ft

A professzionális audio rendszer megfelel a tökéletes hangzás követelményeinek, és képes ellátni elegendő hangerővel akár a edzőtermet, szalont vagy nyilvános rendezvényt. Karaoke funkció, Bluetooth csatlakozás, USB, SD kártya bemenet, lejátssza az MP3, digitális FM tuner előre beállított értékekkel, eqvalizer, teljes teljesítmény 160 W RMS, kettő 38 cm-es mélysugár-átalakító, kerekek, távirányító és mikrofon, XLR csatlakozók, tápegység a hálózati aljzatból.


SENCOR SSS 4200 hangrendszer
113 290 Ft

100 990 Ft

2 év garancia

Pörgesd fel a napodat a 800 W zenei teljesítménnyel. A Sencor SSS4200 a 2 basszus és 2 magassugárzó hangszóróval kiváló minőségű hangzást és igazán erős basszusokat biztosít. Bluetooth, USB vagy 3,5mm jack csatlakozón keresztül lehet hozzá más eszközöket csatlakoztatni. A fényhatások, a karaoke funkció, a mikrofon csatlakozó és a gitárbemenet minden partit felpörget.


BOSE SoundLink Revolve+
109 900 Ft

99 990 Ft
+ ingyen szállítás

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
A pohár formájú hordozható hangszóró erősebb és hatékonyabb zenei élményt nyújt minden irányban, IPX4 vízállósággal büszkélkedik. Bluetooth és NFC csatlakozás, kettős passzív sugárzó, multifunkciós gomb, hordozáshoz alkalmas fogantyú, audio bemenet, Stereo mód támogatás, tölthető akkumulátor 16 óra élettartammal.

iON Block Rocker Sport
99 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robusztus party hangszóró lehetővé teszi, hogy kültérben is élvezze a zenét még rossz időjárás esetén is az IPX4 vízálló építésének köszönhetően. Bluetooth kapcsolódás NFC-vel, többszínű LED megvilágítású hangszóró, digitális FM, AM tuner elő beállítással, hangerőszabályzó, teleszkópos fogantyú, kerék, 100 W teljes teljesítmény, 8" basszus váltó, dinamikus mikrofon a csomagban, 2 x újratölthető USB-csatlakozó, újratölthető akkumulátor akár 75 óráig is kitart.


Akai DJ-3210
99 490 Ft
+ ingyen szállítás

Szórakozás, szórakozás, szórakozás – a nagy teljesítményű Akai DJ-3210 nevű hordozható parti hangrendszer épp erre lett kialakítva. Parti és DJ funkciókkal ellátott. A készülék vezeték nélküli Bluetooth technológiával, dual USB-vel, FM rádióval, RGB fénnyel és reflektorral büszkélkedhet. A maximális teljesítmény 150 W és nem hiányzik a karaoke és a tölthető akkumulátor sem.


MARSHALL Kilburn II
96 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, az akkumulátor élettartama akár 20 óra. A Marshall Kilburn II erős szerkezettel, vízállósággal és meglepően könnyű 2,5 kg súllyal rendelkezik. Mindenirányú erős hangzás, melyben még a legigényesebb audiofilek sem fognak csalódni, a basszust és magas hangokat analóg vezérléssel lehet beállítani a hangszórón.


LG FH2

LG FH2

Értékelés: 4
93 990 Ft

Hordozható hangszóró vezeték nélküli ** Bluetooth-kapcsolattal** zenelejátszáshoz telefonról vagy tabletről, ami ideális bulikra és születésnapi partikra. A teleszkópos nyél és a kerekek könnyű hordozhatóságért, USB MP3 lejátszó, Karaoke funkció, digitális FM tuner, 50 W összteljesítmény, equalizer, 3,5 mm audió bemenet, mikrofon kimenet, akár 15 h akkumulátor üzemidő.


Akai ABTS-AW122
93 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyágyú a pari hangszórók között – így az Akai ABTS-AW122 hordozható Bluetooth hangszóró 2 × 12 hüvelykes mély sugárzókkal és 3" magas sugárzóval, összesen 60 W RMS teljesítményű hangszóróval rendelkezik. A készülék **újratölthető akkumulátorral, USB-porttal, TF-nyílással, LED-kijelzővel, mikrofon bemenettel és gitár bemenettel és diszkó fényekkel rendelkezik.


Audio Pro Addon T3 Hordozható hangszóró
89 990 Ft

Az AudioPro Addon T3 Hordozható hangszóró egy ideális méretű, hordzoható készülék. Hallgasson rádiót házon kívül is, akár a teraszon, egy piknik vagy munka alkalmával. Hallgathat zenét akár bluetooth, akár USB segítségével. Az akkumulátor igen hosszú életű: teljes hangerőn akár 12 órán át is tart, fele hangerőn pedig akár 30 órán át is hallgathatja a rádiót! USB kimenet segítségével akár telefonról, akár tabletről csatlakozhat a készülékhez.


LG FH6 Mini Hifi
87 990 Ft

Az LG FH6 Mini Hifi tökéletes választás mindenki számára. Könnyű kezelhetőségének köszönhetően bárhova, bármilyen pozícióban elhelyezhető. Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztasson akár 3 mobil eszközt és hozza létre, kezelje és vegye fel saját lejátszási listáját. Egyetlen gombnyomással bármilyen zenéből karaoke-számot varázsolhat az énekhang eltávolításával.


SONY GTK-PG10
94 190 Ft

85 490 Ft

Piknikek, grillezések, partik és otthoni lustálkodások – mindezek új dimenziót kapnak köszönhetően a Sony GTK-PG10 outdoor Bluetooth hordozható hangszórónak, amely DSP technológiával rendelkezik, amely automatikusan beállítja a hangot a környezeti feltételek szerint. A készülék FM tunerrel, USB – vel lejátszásra és töltéssel, italállvánnyal és 13 óra működéssel büszkélkedhet.


PANASONIC TMAX10
88 390 Ft

84 990 Ft

Újdonság

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kék LED megvilágítással. Powerbankról és hálózatról is működtethető, tehát Panasonic SC-TMAX10E-K használatával a zene vagy a karaoke minden bulin csodásan fog hangzani. A MAX Juke alkalmazás segít, hogy DJ szerepében érezd magad, miközben a hangszóró a fogantyúnak hála egyszerűen hordozható.


Akai ABTS-T1203
99 490 Ft

84 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Atomjaira bontja a szobát és zenei extázisba hozza a hallgatót – Akai ABTS-T1203 hordozható party hangszóró kitűnik a futurisztikus dizájnjával, színes fényével és erőteljes hangjával. Az eszköz teljesítménye 90 W, Bluetooth, AUX bemenet, USB port, SD slot, FM tuner, karaoke funkcióval és tölthető akkumulátorral rendelkezik.


LG RK7
98 190 Ft

82 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Még néhány W és minden szomszéd ablak nélkül marad – tuningolt Bluetooth parti hangszóró LG RK7 az 550 wattos teljesítménynek köszönhetően szinte földrengést okoz. Az ultra modern szekrény belsejében rejtegeti az FM rádiót, karaoket, hangszínszabályzót, LED diódákat és a zenerajongókat fellelkesíti a MP3, WMA, AAC, APT-X, APT-X HD, SBC formátumok támogatásával.


MARSHALL Stockwell II
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Az ízig vérig rockerek nem csak a hordozható Marshall Stockwell II Bluetooth 5.0 hangszóró stílusos retró rock design-ban fognak gyönyörködni, hanem az elsőosztályú Blumlein Stereo Sound többirányú hangban és a 20 órányi működésben egy feltöltésre. Az eszköz gyorsfeltöltési funkcióval, IPX4 védelemmel és 20 W teljesítménnyel rendelkezik.

MARSHALL Acton II
79 990 Ft
+ ingyen szállítás

1000 meglepetés akció! Használd az 1000MEGLEPETES kuponkódot 2019. október 7–20. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel szeretteidnek!
Erre a Bluetooth-al működő darabra nézve csak kedves szavak jutnak majd eszedbe. A hangszóró neve Marshall Acton II BT, de méretei miatt nevezhetnénk akár Marshallkának is. Ez a legkisebb Marshall hangszóró a piacon, ikonikus retró kivitelezésben. A testbe egy 30 W teljesítményű és basszus erősítő került.

PANASONIC SC-UA3E

PANASONIC SC-UA3E

Értékelés: 5
85 265 Ft

79 490 Ft

A hordozható mikrorendszer minden buli tökéletes kiegészítőjévé válik, és kiegyensúlyozott hanggal tölti be az egész helységet. MP3-lejátszás CD-ről és USB-ről, Bluetooth-kapcsolat, digitális FM hangoló RDS-sel, 300 W teljesítmény, négy magassugárzó és kettő középmély sugárzó, DEEP BASS basszuskiemelés, fogantyú a hordozásra, háttérvilágítású gombok, Karaoke-funkció, 2 mikrofonbemenet, óra, ébresztő, kikapcsolási időzítő, távirányító.


Energy Sistem Party 6
78 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Megérkezett az esték királya! Az Energy Party 6 biztosítja a tökéletes hangzást, kitűnő teljesítményt és még a hangulatos megvilágítást is. Ez a hangszóró Bluetooth technológiával, mikrofonnal, irányító panellel, hangszínszabályzóval, LED kijelzővel és analóg aljzatokkal, beleértve a gitár aljzatot és a potenciométert, is rendelkezik. További funkcióként még az FM rádió is megtalálható automatikus csatorna kereséssel 87,5–108 MHz-es frekvencia között.