PANASONIC SC-TMAX5
8x

PANASONIC SC-TMAX5

83 490 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab!

Három, kettő, egy és megkezdődik a buli – a modern Bluetooth 4.2 party hangszóróval A Panasonic SC-TMAX5 nem hagy egy bulit sem erőteljes és basszusban gazdag hang nélkül. A készülék RMS teljesítménye 150 W, AUX In bemenet, USB port MP3 támogatással, és tölthető hálózatról és a 2A powerbankról. Qi vezeték nélküli töltést kínál például a mobiltelefonhoz.

Forgalmazó: MALL
SENCOR SSS 3800
193x

SENCOR SSS 3800

50 990 Ft
Ingyen szállítás

Hordozható hangszóró Bluetooth-kapcsolattal, MP3 lejátszás USB-ről, digitális FM tuner előre beállított értékekkel. A hangszórók LED világítással vannak felszerelve 7 színben a megfelelő hangulat elérése érdekében 5 üzemmód, teljes teljesítmény 60 W, hangszínszabályozó, Karaoke funkció, AUX bemenet, 2× mikrofonbemenet, őjratölthető akkumulátor üzemidő 10 h.

Forgalmazó: MALL
SENCOR SSS 3200 KIDS
92x

SENCOR SSS 3200 KIDS

19 490 Ft
Ingyen szállítás

Bluetooth hangszóró mikrofonnal és karaoke funkcióval ideális a gyerek bulikra, játszóretekre és más szórakozásra. A Sencor SSS 3200 színes LED világítással, 6 előre beállított üzemmóddal rendelkező equalizerrel van felszerelve. Akár 5 órán keresztül képes lejátszani a zenét közepes hangerőn. Nem hiányozhat az FM rádió és a gitár bemenet sem.

Forgalmazó: MALL
GoGEN Hangfal BPS 686X fekete
45x

GoGEN Hangfal BPS 686X

51 890 Ft
Ingyen szállítás

Hordozható Bluetooth hangfal karaoke funkcióval és digitális FM tunerrel 30 előre beállított állomással. A GoGEN BPS686X-t bárhova magaddal viheted – a parktikus karok megkönnyítik a vele történő manipulációt, emellett egy töltéssel akár 5 órán keresztül lejátszhatod rajta a zenét. A fény és hangeffektekkel egy hangos karaoke partit szervezhetsz.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Acton II, fekete
48x

MARSHALL Acton II

94 990 Ft
Ingyen szállítás

Erre a Bluetooth-al működő darabra nézve csak kedves szavak jutnak majd eszedbe. A hangszóró neve Marshall Acton II BT, de méretei miatt nevezhetnénk akár Marshallkának is. Ez a legkisebb Marshall hangszóró a piacon, ikonikus retró kivitelezésben. A testbe egy 30 W teljesítményű és basszus erősítő került.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Stanmore II, fekete
57x

MARSHALL Stanmore II

128 690 Ft
Ingyen szállítás

Szétremegteti az összes belsőszervedet, és nyílként üti át a szívedet – a Marshall Stanmore II BT vezeték nélküli Bluetooth hangszóró hangzásába és kinézetébe rögtön beleszeretsz. Az eszköz kiváló 80 W teljesítménnyel rendelkezik, és minden számból képes kihozni a tökéletes basszust, és a magas hangokat. Nagyon stílusos hallgatásra készült.

Forgalmazó: MALL
MARSHALL Woburn II, fekete
14x

MARSHALL Woburn II

192 990 Ft
Ingyen szállítás

Miért játszanak olyan jól az igazi rock legendák? Azért, mert a Marshall hangszórók segítenek nekik elérni a jó basszusokat és tiszta magasságokat. A legnagyobbaktól a legkisebbekig. A Marshall Woburn II Bluetooth hangszóró jellegzetes rock-hangot ad az otthonodnak. Csodálatos 110 W-os teljesítmény.

Forgalmazó: MALL