GoGEN BPS 626 Vezeték nélküli hangszóró (40 Wattos teljesítmény)
162x

GoGEN BPS 626 Vezeték nélküli hangszóró (40 Wattos teljesítmény)

45 990 Ft

Gogen BPS 626 Hangszóró alkalmas kisebb rendezvényekhez, családi összejövetelekhez, esküvők vagy akár kerti partikhoz. Bluetooth kapcsolaton keresztül streaming, karaoke, de még gitárokhoz is kiválóan alkalmazható erősítőként. Az akkumulátor üzemideje akár 6,5 óra, maximum 40W-s teljesítménnyel. Digitális FM tunerrel, 2 USB csatlakozóval, AUX bemenettel és mikrofonnal felszerelve.

Forgalmazó: MALL
PANASONIC TMAX10
10x

PANASONIC TMAX10

123 990 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kék LED megvilágítással. Powerbankról és hálózatról is működtethető, tehát Panasonic SC-TMAX10E-K használatával a zene vagy a karaoke minden bulin csodásan fog hangzani. A MAX Juke alkalmazás segít, hogy DJ szerepében érezd magad, miközben a hangszóró a fogantyúnak hála egyszerűen hordozható.

Forgalmazó: MALL
Akai ABTS-P6
1x

Akai ABTS-P6

40 990 Ft
Utolsó darab!

Úgy fest, mint egy időutazó látogató vagy tudományos fantasztikus hős egy képregényből – futurisztikus Bluetooth hangszóró Akai ABTS-P6 eredeti kialakításával és nagyszerű hangjával, 60 W-os RMS teljesítményével mindenki nyer. Állítható hangszínszabályzó, X-BASS funkció, FM tuner és csatlakozás AUX-In vagy USB porton keresztül.

Forgalmazó: MALL
BOSE Portable Home Speaker, fekete
5x

BOSE Portable Home Speaker

162 990 Ft
Utolsó darab!

Hallgat a hangparancsokra az Alexa és a Google asszisztenseknek köszönhetően, tiszta 360° hanggal játszik minden irányba és kellemes és nagyon elegáns kivitelű – a Bose Portable Home Speaker vízálló Bluetooth és WiFi hangszóró képességeinek hála családod közkedvelt részévé válik. Egy feltöltésre 12 órát képes játszani.

Forgalmazó: MALL
LAMAX PartyBoomBox300
60x

LAMAX PartyBoomBox300

51 490 Ft

Vezeték nélküli parti hangszóró, 300 W teljesítmény, Bluetooth 5.0, tölthető elem, IP54 vízálló védelem, fényeffektusok, AUX bemenet, mikrofon bemenet, TWS, lejátszás flash-ről, SD kártyáról, FM rádióról, súlya 6 kg, kompakt méretek és fogantyúk hordozáshoz, távirányítás.

Forgalmazó: MALL
LAMAX PartyBoomBox500
49x

LAMAX PartyBoomBox500

76 490 Ft

Vezeték nélküli parti hangszóró, 500 W teljesítmény, Bluetooth 5.0, tölthető elem, IP54 vízálló védelem, fényeffektusok, AUX bemenet, mikrofon bemenet, TWS, lejátszás flash-ről, SD kártyáról, FM rádióról, súlya 11,2 kg, kihúzható fogantyúk és kerekek, távirányítás.

Forgalmazó: MALL
Mozos Outdoor Extreme

Mozos Outdoor Extreme

49 990 Ft
Utolsó darab!

Egy stílusos vezeték nélküli hangszóró, amely nagyszerűen játszik és nem riad vissza a víztől – ez a Mozos Outdoor Extreme. Ez a fantasztikus Bluetooth 5.0 hangszóró sokkal több mindent tud, mint a becsületes teljesítmény 80W-ig – beépített mikrofonnal rendelkezik telefonhívásokhoz és hangasszisztensi kommunikációhoz, NFC technológiával az extra gyors csatlakozáshoz a streaming eszközökhöz és TWS funkcióval egy második hangszóró csatlakoztatásához. Nagy előnye a nagy tartósság (akár 10 óra), USB port a csatlakoztatáshoz.

Forgalmazó: MALL
Mozos Party One

Mozos Party One

56 990 Ft
Utolsó darab!

Stílusos vezeték nélküli hangszóró LED-világítással, amely nem rontja el a partikat. Ez a fantasztikus Bluetooth 5.0 hangszóró 1 magas- és 4 mélysugárzóval rendelkezik, ami becsületes akár 80 W teljesítményt biztosít. További kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik a két kiegyenlítési mód (kültéri és beltéri), a hosszú, akár 10 órán át tartó tartósság és a TWS funkció egy második hangszóró csatlakoztatásához. A könnyű hordozhatóság érdekében egy praktikus mobil áll rendelkezésre.

Forgalmazó: MALL