BML Phoenix HD

Márka: BML Katalógus száma: 1115462

BML Phoenix HD

Modern Quadrocopter előrehaladott funkciókkal, melyeket a high-end modellekről ismerünk. Akár 720p megkülönböztetéssel videofelvétel és 2Mpx fotók rögzítése. További információ

15609

15 609 Ft ÁFA-val
Már nem árusítjuk
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Phoenix HD

Modern Quadrocopter előrehaladott funkciókkal, melyeket a high-end modellekről ismerünk. Akár 720p megkülönböztetéssel videofelvétel és 2Mpx fotók rögzítése. Egyszerű repkedés Headless módban és visszatérés haza egy gombnyomással lehetővé teszi a repülést a nagyon kezdőknek is. Magától értetődő az alkatrészek elérhetősége és könnyű cseréjük.

Forgass, vagy figyeld a világot madártávlatból

 • A BML Phoenix rendelkezik egy beépített kamerával feljátszással a Micro SD kártyára. A képeket 1280 × 720 HD felbontássalrögzíti és a képeket 2Mpx felbontásban menti el.

Automatikus visszatérés és kezdő mód

 • A start és leszállás egy gombbal működtetése lehetővé teszi a vezetést a nagyon kezdők számára is. Épp úgy az automatikus repülési szint fenntartása a 6 tengelyes stabilizálással. Ha gondok akadnak, akkor a BML Phoenix egy gombnyomással maga visszarepül a kiinduló pontra. Az akadályérzékelő csatlakoztatása után a dron érzékeli a közeledő objektumot, és megváltoztatja a repülés irányát az ütközés elkerülése érdekében. Különösen a kezdő pilóták számára hasznos funkció az úgynevezett Headless mód, aminél nem kell foglalkozni a repülés során, hogy a dron merre tart. Így nem történhet meg, hogy a fordulásnál össze kevernéd az orientációt, és elveszítenéd a dron felett az uralmat.

Konstrukció

 • Az erős és könnyű konstrukció biztosítja a nagy ellenálló képességet és a kiváló irányíthatóságot. Átgondolt moduláris dizájn ráadásul egyszerűvé teszi a külső modulok csatlakoztatását. A propeller vagy az akkumulátor cseréje csak pár másodpercig tart. Így a repülésnek sokkal több időt szentelhetsz.

Hosszú repülési idő

A cserélhető 380 mAh akkumulátorral egy feltöltésre egészen 8 percigrepülhet. 45 perc múlva újra feltöltődig a teljes kapacitásra.

Repülőasszisztensek

Az automatikus repülési szint megtartása a 6 tengelyes giroszkóppal számodra a repülés nem jelent többé semmi problémát. Az akadályérzékelő csatlakoztatásával, amelyet kiegészítő modulként vásárolhatsz, a dron saját maga segíti elkerülni az ütközést a repülés közben.

Kiegészítő modulok

A BML dronok lehetővé teszik az egyszerű konfigurációs változtatásokat a beszerezhető modulok csatlakoztatásával vagy hozzáadásával. Egyszerűen hozzáadhatsz egy akadály érzékelőt, egy FPV képátviteli modult vagy egy propeller védőt.

Automatikus visszatérés

A gomb megnyomása után a dron megfordul abba az irányba, ahonnét elindult és vissza repül. Ez segíthet olyan helyzetekben, amikor fennáll annak a veszélye, hogy elvesztenéd a dront a látókörödből és elrepülne.

Mód kezdők számára

Headless mód, amelyben nincs szükség arra, hogy a repülés közben oldjuk merre repül a dron. Így nem történhet meg, hogy a megfordulásnál összekevernéd az irányt, és elveszítenéd a dron felet, az uralmat.

360° Flip

A hatásos fordulást a saját tengelye korul a BML dronnal képes elvégezni mindenki. Csak egy gombnyomás és a joystick segítségével válaszd ki a forgásirányt. A Flip ezután automatikusan végre hajtja és a dron visszatér az alap repülési helyzetébe.

Könnyű karbantartás és elérhető szerviz

A moduláris dizájn lehetővé teszi a dron alkatrészek egyszerű és gyors cseréjét. A propeller felrakása, vagy az akkumulátor bekötése számodra csak néhány perc kérdése lesz. Köszönhetően a rendelkezésre álló pótalkatrészeknek nem kell hónapokat várnod a cserére, ha a dronodat károsulás éri. Ne pazarold az idődet, amit a repülésre tudsz fordítani.


Műszaki adatok

 • Videó felbontás: 720p 30 fps
 • Fotó felbontás: 2 Mpx
 • Tárolás: 4 GB MicroSD támogatás
 • Stabilitás: 6 tengelyes giroszkóp, automatikus magasság megtartás
 • Repülési funkciók: Egygombos felszállás / leszállás, 360 fokos flip, visszatérés a kiindulási helyzetbe, Headless mód
 • Kihatás: 70 méter
 • Akkumulátor: Li-Pol akkumulátor 380 mAh. Repülési idő 7–8 perc. Teljes töltés 45 perc alatt.
 • Méretek: 195 × 195 × 44 mm (propellervédők nélkül)
 • Súlya: kb. 56 g


A csomagolás tartalma

 • Dron
 • Vezérlő
 • 4 propeller védő
 • Akkumulátor
 • USB kábel töltő
 • Csavarhúzó
 • Felhasználói útmutató

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus játék és drón
Típus drón

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.