CORY Race elektromos roller, 350W, Fekete

CORY Race elektromos roller, 350W, Fekete

Száma: 100015653702
Közvetlenül partnerünktől
Cory Race elektromos roller, egyedülálló hátsó lengéscsillapítóval, 10´´ méretű gumiabronccsal, mozgás energia visszanyerő rendszerrel, Samsung akkumulátorral, amelynek hatótávolsága 45 km, nagy kijelző, sebességszabályozó, dupla fékrendszer, hozzáadott mechanikus hátsó fék, erős LED lámpák További információ
169 000 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
Partnerünktől: NEMO Czech

Partnerünk által szállítva

2021.10.20 - 2021.10.21 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100015653702

Leírás

Cory Race elektromos roller Samsung akkumulátorral 45 megtehető távolság. Európai és amerikai testalkathoz lett kialakítva, emberközpontú ergonomikus kialakítását bizonyítja a nem mindennapi kormány-szélesség, és maga a roller mérete is – magassága és a taposólemez hosszúsága. A roller váza kiváló formatervezési jellemzőkkel rendelkező, repülőgépiparban használt alumíniumból készült, tartós és könnyű, nagyon könnyen szállítható és hordozható. Az elektromos roller sebességszabályozóval is rendelkezik! A nagy méretű vízálló multifunkciós kijelző mutatja pl. az akkumulátor töltöttségét, világítás működését, sebességet, megtett távolságot, 3 kapcsolási üzemmód váltás lehetőségét, bluetooth-ot. Az erős fényerőjű LED lámpának köszönhetően az esti utazás is biztonságos, és a taposólemez személyre szabott divatos kivilágítással rendelkezik. Teljesen egyedülálló tartós 10´´ méretű gumiabroncsok, tompítják a terep szabálytalanságait és 15% hosszabb megtehető távolságot nyújtanak az egyszerű gumiabroncsokkal szemben. A hátsó kerék lengéscsillapítóval rendelkezik, amely tompítja az úthibákat és védi a roller komponenseit az ütődéstől, meghibásodástól, és még biztonságosabbá teszi a használatát. A Cory Race elektromos roller a többi rollerekkel szemben hármas fékrendszerrel van ellátva (kettős elektronikus tárcsafék és hozzá egy hátsó mechanikus lábfék). A Cory Plus mozgási energia visszanyerő rendszerrel (rekuperáció) van ellátva, ami rendkívül gazdaságossá és praktikussá teszi ezt a járművet. További előnyei közzé tartozik az erős váza és könnyen összecsukható mechanizmusa – ennek köszönhetően könnyedén szállítható autóval, vagy cipelhető kézben is.

 

Cory roller – cool és egyben öko közlekedési eszköz, amivel eljuthatsz iskolába, munkába vagy akár egy laza városnézésre is a barátokkal!

Legfőbb előnyei:

 
 • Nagy méretű – magasság 120 cm, kormány szélesség 53 cm, taposólemez hossza 45 cm
 • Akkumulátor Samsung 45 km megtehető távolsággal
 • Megerősített kialakítású váz
 • Hátsó lengéscsillapító – NEW TECHNOLOGY
 • Nagy kijelző – mutatja a bluetooth csatlakozást, akkumulátort, sebességet, megtett, lámpák állapotát
 • Kerekek 10“mérettel – rendkívüli kényelmes közlekedést biztosítanak Energia visszanyerő rendszer – rekuperáció
 • Erősfényű LED világítás – elülső fényszóró 5 métert vesz be, egyénre szabott divatos taposólemez kivilágítás, hátsó figyelmeztető féklámpa
 • Sebességszabályozó
 • Fék – dupla elektromos tárcsafék rendszer és külön hátsó mechanikus lábfék
 • Gyors összecsukás 5 másodperc 
 • Alacsony súly 12,8 kg
 • APP – Mobil telefon applikációval párosítható – pl. pillanatnyi sebesség, taposólemez kivilágítás és egyéb valós idejű statisztikák megtekintése IOS a Android-on keresztül
 • Nagyobb méretének köszönhetően felnőttek számára is alkalmas 
 • Csengő 
 

Szín:

 • Fekete vagy vörös
 

Technikai paraméterek:

 • Nagy méretű: M: 120 cm, Sz: 52 cm, H: 120 cm 
 • Súlya: 12,8 kg
 • Motor: BLCD – szénkefe nélküli motor, 36V, 350W, 3 sebességi fok 
 • Akkumulátor: Samsung Li-ion, 40cells/7.5Ah, élettartam 20.000 km
 • Töltő: 42V/2.0A, töltési idő: 4 – 6 óra
 • Gumiabroncs: nagyon tartós felfújható 10" méretű, kiváló minőségű és tartós perforált gumi
 • Megtehető távolság: 40 – 45 km
 • Max. terhelés: 99 kg
 • Max. megengedett sebesség: 25 km/h

 

CORY RACE elektromos roller

A modern CORY elektromos roller stílusos közlekedőeszköz gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ami biztosítja a gyors és biztonságos közlekedést és sokat szórakozhat is vele!
A repülőgépiparban használatos alumíniumból készült erős és tartós konstrukciónak köszönhetően kényelmes utazást biztosítja egyenetlen felületeken és így még egy kis eső sem árt neki! 

 

Élvezzék az utat!

A kiváló tapadással és lengéscsillapítással ellátott 10” gumik kényelmes és biztonságos vezetést biztosítanak. A CORY RACE roller felszereltsége tartalmaz egy első és hátsó LED-es lámpát és egy erőteljes tárcsaféket is.
A kifinomult kinetikus energia-visszanyerési rendszer visszaállítja a mozgó robogó mozgási energiáját hosszan tartó fékezés közben!
A tempomat segít fenntartani a vezető által beállított állandó sebességet, enyhítve ezzel az állandó nyomást és feszültséget! 

 

Az AKKUMULÁTOR megtakarítja a munkát!

A CORY RACE elektromos roller SAMSUNG akkumulátorral büszkélkedhet, 10V / 14 Ah paraméterekkel.
A Samsung akkumulátor kiváló minőség, stabilitás, időjárásállóság és magas lítiumtartalom jellemzi.
A magyar piacon egyedüli márkaként márkás akkumulátorokat használunk a rollerekhez! Nem használunk rövidebb élettartamú márkátlan kínai akkumulátorokat! 


 

Vezetési élmény…

A kiváló minőségű

A kiváló minőségű CORY RACE konstrukció egyedülálló összecsukható kialakítású és alacsony súlyú, ezért szükség esetén csak engedje el a kormányt, és engedje le a hátsó kerékre. Összecsukásával praktikus tartót kap a robogó könnyű hordozásához, amelynek köszönhetően magával viheti a tömegközlekedésbe (BKV-ba) az iskolába vagy az irodába, vagy kényelmesen tárolhatja az autó csomagtartójában!

 

A hátsó kerékfelfüggesztés

A hátsó kerékfelfüggesztés, a CORY RACE modellben a hátsó kerék egyedülálló kialakítású rugózása biztosítja a kényelmes vezetést egyenetlen felületeken is, de a természetben is! 

A CORY megfelelő kezekben van

Könnyen csatlakoztathatja a CORY elektromos rollerét a mobiltelefonjához Bluetooth technológia segítségével.
A CORY mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy ellenőrizze az akkumulátor kapacitását és az aktuális hatótávot, és azt is, hogy milyen színben világítson. A megtett távolságra és az elért maximális sebességre vonatkozó információk is rendelkezésre állnak. 


Szervíz:

Garantáljuk a szervizt a roller átvételétől számított 5 munkanapon belül!


 
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.