DJI Mavic Power Bank tápegység (Part 02)

Értékelés: 4 1 értékelés Márka: DJI Katalógus száma: 1053845

DJI Mavic Power Bank tápegység (Part 02)

DJI Mavic Power Bank tápegységnek köszönhetően többé nem kell aggódnia okostelefonja vagy tabletje miatt, ha kint lenne a terepen. A Power Bank segít a Mavik akkumlátorainak áramforrásait átvezetni készülékeibe, amihez továbbiakban csak egy USB csatlakozó szükséges. További információ

7990
4 1

7 990 Ft ÁFA-val
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás


DJI Mavic – Power Bank tápegység

Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a DJI MAVIK intelligens akkumlátorainak áramtartalékát felhasználva tölthesse fel okostelefonját vagy tabletjét. Használja ki a Mavic tápegysége álltal nyújtott lehetőséget, amelyhez csak egy USB csatlakozó szükségelteteik. Csatlakoztassa eszközét a Power Bank hátuljához az azonnali áramellátáshoz.

Műszaki paraméterek

Mindössze néhány perc szükségeltetik és az eszközökben lévő akkumlátor annyira megerősödik, hogy megbízhatóan hosszabb munkaidőre és szórakoztatásra lesz képes. Az adapter legfeljebb 20 V bemeneti feszültséget használ, míg a kimeneti feszültség 5 V.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus játék és drón
Típus drón
Szín fekete

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.