Fixed Smile - helymeghatározó chip, zöld

Márka: Fixed Katalógus száma: 1105736

Fixed Smile - helymeghatározó chip, zöld

A Bluetooth Watchman FIXED SMILE kereső nyomon követi a személyes tárgyaidat. Figyelmeztet, ha elhagynád a tárcádat az asztalnál az étteremben. Vagy megmutatja a kulcscsomód utolsó ismert helyét. És ennél még sokkal többre is képes. További információ

6140

6 140 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1105736

Leírás

Termékleírás

Key finder FIXED Smile

FIXED SMILE ** bluetooth kereső figyeli az személyes tárgyaidat. Figyelmeztet, ha véletlenül otthagynád a tárcádat az asztalnál az étteremben. Vagy megmutatja a kulcscsomód utolsó ismert helyét. És ennél sokkal többre képes. Biztosan ismered ezt az érzést: Szent ég, hol a tárcám? Vagy: Fenébe, nem találom a kulcsomat! Soha többé! A **FIXED SMILE megkeresi, ami számodra fontos, és megszabadít a szívroham-közeli állapotoktól. Csak telepítsd az alkalmazást az okostelefonodra, és azonnal tudni fogod, hol áll a fejed.

Miután regisztráltad a SMILE programot, automatikusan regisztrálunk az adataiddal. Ha ezeket az információkat használva bejelentkezel a SMILE alkalmazásba egy másik telefonon vagy táblagépen, megsokszorozod a keresés teljesítményét. Ha az elsődleges telefonod lekapcsolódik a SMILE eszközről, de más eszközök hatótávolságon belül vannak, akkor a kapcsolat létrejön. És nem számít, hogy az elsődleges eszközöd iOS rendszerrel, a másodlagos Android-dal fut. Az összeköttetés különböző platformok közt is működik.
Ha tudni szeretnél a SMILE eszköz minden egyes – telefonoddal történő kapcsolódásáról és leválasztásáról, mellyel megakadályozhatod a dolgaid elvesztését vagy lopását, csak kapcsold be a megfelelő értésítéseket. Azonban – mivel a jel a tartózkodási helyedtől függően változik, ezek a figyelmeztetések zavarhatnak. Ezért az alkalmazáshoz hozzáadtuk a Biztonságos zónák funkcóját és az éjszakai módot. A biztonságos zóna lehet a lakásod, házad vagy irodád. Ha belépsz a biztonságos zónába, a figyelmeztetések nem lesznek aktívak. Ha elhagyod a zónát, minden egyes kapcsolatról tudni fogsz. Az éjszakai üzemmód megóv a váratlan riasztásoktól alvás közben. Egy megadott időtartományon belül az összes figyelmeztetés inaktív lesz.
Rajtad áll, milyen formában kommunikálsz a SMILE keresővel. A kommunikáció lehet nagyon intenzív, de csendes és kifinomult is. Az első esetben a telefonod értesít bármilyen kapcsolatról, és megakadályozza az őrzött dolog elvesztését. Vagy csak hagyd, hogy minden csendben fusson a háttérben, és kérésre megkaphatod a keresett tárgy állapotát. Az alkalmazás mindig megmutatja az keresett tárgy aktuális vagy utolsó ismert helyét a térképen. Így mindig tudni fogod, hogyan tovább.

Tulajdonságok

 • figyeld a személyes tárgyaidat a SMILE lokalizációs chip seítségével
 • „becsipogja“ a tárgyat egy gombnyomásra
 • megkönnyíti az elveszett vagy eltűnt tárgyak megtalálását a SMILE radar segítségével
 • az utolsó ismert pozíciót jeleníti meg a térképen
 • dupla gombnyomásra a SMILE megtkeresi a leesett vagy elkallódott telefont. Csengőhanggal cseng.
 • lehetővé teszi, hogy leállíthasd a tárgyak követését, ha hosszabb ideig nem leszel a közelükben. Ezzel kíméli a telefon akkumulátorát, és megakadályozza, hogy az értesítések ismétlődően megjelenjenek.
 • lehetővé teszi az értesítések beállítását a csatlakoztatott vagy leválasztott SMILE chipen pontosan az ízlésednek megfelelően
 • a biztonságos zóna funkció megszakítja az értesítéseket az otthoni, irodai környezetben, vagy gyakori tartózkodási helyeden történő kapcsolódásokról vagy lekapcsolódásokról, mert az ilyen helyeken az értesítések nem kívánatosak
 • lehetővé teszi, hogy kikapcsolja a GPS használatát a háttérben, ezáltal jelentősen csökkenti az alkalmazás energiaigényét
 • éjszakai üzemmódot is kínál, meynek köszönhetően egy kiválasztott időszakban az értesítések leállnak
 • Az akkumulátor élettartama körülbelül egy év. És ha felmondta a szolgálatot? Egyszerűen kicseréled.

Technikai részletek

 • Operációs rendszer: iOS 10.0 és újabb verziók, Android 5.0 és újabb verziók (kivéve az Android 6.0.0 verzióját)
 • Az operációs rendszer hibája miatt az Android 6.0-os verziója (Marshmallow) megakadályozza, hogy egyes készülékekkel a mobiltelefon Bluetooth-kommunikációt tudjon létrehozni. Sok más eszközön kívül, ez sajnos hatással van a SMILE eszközre is. A hibát korrigálták az Android 6.0.1-es verziójában, ahol már minden teljes mértékben működik.
 • A SMILE méretei: 36 × 36 × 5 mm

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus hordható eszköz
Típus egyéb
Operációs rendszer nincs OS
Ajánlott Táblagépekhez/Okostelefonokho
Használati cél Hobbi
Szín világos zöld

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.