Kolonožka OFFROAD E1, crazy

Márka: Kolonožka Katalógus száma: 1296973

Ingyen szállítás

Kolonožka OFFROAD E1, crazy

Az Offroad típusú siklódeszkák ideálisak az igényesebb felhasználók számára, akik nem csak az egyenes utakon szeretnék használni. A 10 hüvelykes felfújható kerekekkel a sík felületeket, és az enyhén egyenetlen terepeket is le tudod küzdeni. A Kolonožka® kerekeiben lévő levegő olyan rugalmassá teszi, hogy megbirkózik a nehezebb környezetekkel is, például az enyhén egyenetlen utakkal vagy városi utcákkal. További információ

74690

74 690 Ft ÁFA-val
Utolsó darab ezen az áron!

Katalógus száma: 1296973

Leírás

Termékleírás

TEREPRE TERVEZETT FORRADALMI ÖNEGYENSÚLYZÓ KORMÁNY NÉLKÜLI JÁRMŰ

Az Offroad típusú Kolonožka® siklódeszkák ideálisak az igényesebb felhasználók számára, akik nem csak az egyenes utakon szeretnék használni. A 10 hüvelykes felfújható kerekekkel a sík felületeket, és az enyhén egyenetlen terepeket is le tudod küzdeni. A Kolonožka® kerekeiben lévő levegő olyan rugalmassá teszi, hogy megbirkózik a nehezebb környezetekkel is, például az enyhén egyenetlen utakkal vagy városi utcákkal.

A Kolonožka® Offroad E1 jellemzői:

A Kolonožka® Offroad E1 a klasszikus Kolonožka® Offroad olcsóbb változata, viszont minőségben és teljesítményben nincs túl nagy eltérés. Az elsődleges különbség az alap komponenseken belül van. A Samsung akkumulátor helyére egy márka nélküli akkumulátor került. A motort és az alaplapot is olcsóbb változatra cserélték.

 • Ez a típus két 350 W erősségű motorral lett felszerelve. Így akár 15 km/órás sebességgel is képes haladni és megbirkózik az akár 15°-os emelkedőkkel is.
 • A 4,4 Ah-s lítium akkumulátor töltési ideje körülbelül 3 óra. A sikeres feltöltés után maximálisan 15 km megtételére képes. Viszonylag nagy távolságot így könnyedén és gyorsan lehet megtenni modern, szórakoztató és stílusos módon.

Hogyan képzeld el a hoverboard-ot?

 • Képzeld el a Segwayt,, néhány „észrevehetetlen” eltéréssel – kisebb, olcsóbb és mindenekelőtt kormány nélkül. A hoverboard egy önegyensúlyozó jármű, a vezérlése a felhasználó egyensúlya alapján történik. A giroszkóp elvén működik, amely érzékeli a talajt a siklódeszka tengelyéhez képest, mely lehetővé teszi a könnyű vezérlést. Az egész mozgást maga a felhasználó vezérli, aki a súlyát a spiccre majd a sarkára helyezi – a siklódeszka így vezérelhető előre vagy hátra Hasonló módon lehet vele fordulni is. A siklódeszka alkalmas közlekedési eszköz kicsiknek és nagyoknak, evvel az időnfelüli deszkával minden generáció elszórakozik.

MIÉRT VÁLASZD A KOLONOŽKA® E1-et?

 • lítium akkumulátor
 • erőteljes motor
 • ellenálló alaplap

Giroszkópos rendszer

A technológia alapjának a Segway tekinthető, amely egy nagyon sikeres személyi jármű. Budapest utcáin is gyakran alkalmazzák a turisták városnéző körútjain. Az önegyensúlyozó rendszer egy intelligens mikrochippel és giroszkóppal együtt dolgozik, amely kiértékeli a felhasználó helyzetét a hoverboardhoz képest. A giroszkópos rendszer igy lehetővé teszi a helyben forgást, előre haladást , vagy tolatást. A leírt technológiák segítségével a siklódeszka képes érzékelni, hogy a felhasználó előre vagy hátradől és a helyzetétől függően képes irányt változtatni.


A KOLONOŽKY STANDARD E1 MŰSZAKI ADATAI

 • Méretek: 69 × 29 × 28 cm
 • Töltési idő: 2–3 h
 • Motor: 2× 350W / 36v
 • Maximális sebesség: 15 km/h
 • Súlya: 14 kg
 • Maximális dőlésszög: 15°
 • Akkumulátor: lítium 4,4 Ah
 • Hatótávolság egy töltéssel: akár 15 km
 • A felhasználó maximális súlya: 100 kg

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus sport
Típus balance wheel
Szín többszínű

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.