Kolonožka Standard mobil applikációval és BT hangszóróval, piros

Márka: Kolonožka

Kolonožka Standard mobil applikációval és BT hangszóróval, piros

Fejlesztett verzió klasszikus Standard légdeszka Egyénileg kiegyensúlyozott siklódeszka kezdőknek és haladóknak, amely a felhasználóinak kínálja, hogy zenét hallgassanak használat közben, amelyet a vezeték nélküli bluetooth hangszóró biztosít. Továbbá a felhasználóknak olyan funkciót is kínál, hogy közvetlen kapcsolatban lehessenek a közlekedési eszközeikkel és a használata jobban ellenőrzés alatt lehessen a siklódeszka mobilapp segítségével Ezt a siklódeszka típus mindenekelőtt azoknak való, akik szeretik a modern technológiákat, és szeretnek a korral haladni. További információ

104390

104 390 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1063073

Leírás

TermékleírásLÉGDESZKA STANDARD BLUETOOTH APP

Egyedülálló siklódeszka kezdők és haladók számára, de a felhasználói számára zenehallgatást kínál, használata során, amelyet biztosít a vezeték nélküli bluetooth hangszórón keresztül. A felhasználói számára azt is kínálja, hogy közvetlen kapcsolatban lehessenek a közlekedési eszközökkel a jobb ellenőrzés miatt, ami a a siklódeszka mobil applikáció segítségével. Bluetooth funkcióval rendelkezik és igy összekapcsolható mobiltelefonnal vagy táblagéppel, amelyre letölthető a speciális szoftver A Taotao vagy légdeszka app lehetővé teszi, hogy kövesd vagy átírd a sebességet, fogyasztást vagy a légdeszka akkumulátorának állapotát Ezt a siklódeszka típus mindenekelőtt azoknak való, akik szeretik a modern technológiákat, és szeretnek a korral haladni.

MIRE KÉPES A SIKLÓDESZKA

Ez a stílusos siklódeszka képes akár 16 kilométeres sebességre is óránként (összehasonlításképpen ez a sebesség megfelel gyors futásnak). Minden fajta siklódeszkához a legerősebb motorokat használjuk fel, amelyet gyártanak. Ez a siklódeszka modell két darab 350W teljesítményű motorokkal felszerelt, lehetőség elérni az akár 25° dőlésszöget. Ez a siklódeszka ideális a kis és a nagy kezdőknek és haladóknak. Önmagában a súlya 12 kilogramm és maximális teherbírása 120 kilogramm.

ELEM ÉS TELJESITMÉNY

A belsejében elrejtve 4,4 Ah kapacitású lithium akkumulátor, amely készen áll a használatra nem egész 2 órányi töltés után. Sikeres töltés után akár 20 kilométert is képes menni, lehetővé teszi a használóinak leküzdeni a nagy távolságokat rövid idő alatt, mindezt szórakoztatóan, modernen és stílusosan.

HOGYAN KÉPZELD EL A SIKLÓDESZKÁT?

Képzeld el a Segway, bár néhány „enyhe” eltéréssel – kisebb, könnyebb és mindenekelőtt kormány nélkül. A siklódeszka egy kiegyensúlyozott deszka, a vezérlése a felhasználó egyensúlya alapján történik. A giroszkóp elvén működik, amely érzékeli a talajt a siklódeszka tengelyéhez képest, mely lehetővé teszi a könnyű vezérlést. Az egész mozgást maga a felhasználó vezérli, aki a súlyát a spiccre majd a sarkára helyezi – a siklódeszka így vezérelhető előre vagy hátra Hasonló módon lehet vele fordulni is. A siklódeszka alkalmas közlekedési eszköz kicsiknek és nagyoknak, evvel az időnfelüli deszkával minden generáció elszórakozik.

MIÉRT VÁLASSZ SIKLÓDESZKÁT?

 • Samsung elem
 • ellenálló Changhong motorok
 • Legjobb minőségű Taotao alaplapok

GIROSZKÓPOS RENDSZER

A technológia alapjának a Segway tekinthető, amely nagysikerű személyi jármű, amely látható Prágában is, mint turisztikai látogatások része. A kiegyensúlyozó rendszer az intelligens mikrochippel együtt dolgozik és a giroszkóp, amely kiértékeli a felhasználó helyzetét a siklódeszkához képest. A giroszkópos rendszer igy lehetővé teszi a helyben forgást, előre haladást , vagy tolatást. A leírt technológiák segítségével a siklódeszka képes érzékelni, hogy a felhasználó előre vagy hátradől és a helyzetétől függően képes irányt változtatni.

JOGSZABÁLYOK

A siklódeszka használható az utakon, a Cseh Köztársaságban. Személyi jármű a sziklódeszka se nem motoros se nemmotoros jármű és a felhasználója ennek a készüléknek elfogadja a törvényt $ 2 betű j) törvény száma,. 36112000 Sb., a közúti közlekedés biztonságára, bizonyos cselekményeket módosításaira, későbbi rendeletek alapján gyalogosként tekintenek rá.


MŰSZAKI ADATOK:

 • Méretek: – 58.4 × 18.6 × 17.8 cm
 • Töltési idő: 1.5h
 • Motor: 2× 350W / 36v
 • Maximális sebesség: 16 km/h
 • Súlya: 12 kg
 • Maximális dőlésszög: 25°
 • Elem: lithiumos SAMSUNG
 • Hatótávolság egy töltéssel: 20 km
 • A felhasználó maximális súlya: 120 kg
 • Szín: piros

Paraméterek

%2% paraméterei

Típus sport
Típus balance wheel
Szín piros

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.