SENCOR TWO LONG RANGE 2021

SENCOR TWO LONG RANGE 2021

Száma: 2940504
jó teljesítményű elektromos roller Sencor TWO LONG RANGE 2021 súlya 16 kg és összecsukható kialakítású. A 400 W-os motor akár 25 km/h sebességet is elér, és még 45 km-t is képes megtenni egyetlen feltöltéssel a nagy kapacitású 15000 mAh Li-Ion akkumulátornak köszönhetően. Nagyméretű 10" perforált gumiabroncsokkal, hátsó kerékfelfüggesztéssel, kettős fékrendszerrel rendelkezik. Világos LED kijelző, LED világítás és hátsó figyelmeztető lámpa. Maximális menetdőlés 15°, teherbírás 120 kg. Bluetooth a SENCOR SCOOTER alkalmazással való párosításhoz, zár funkció. További információ
167 990 Ft
Forgalmazó: MALL
228 930 Ft -tól

Elfogyott

Száma: 2940504

Leírás

A Sencor TWO LONG RANGE 2021 legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű elektromos roller felnőtteknek 
  • Nagyméretű, 10" perforált gumiabroncsok lengéscsillapító funkcióval, hátsó kerékfelfüggesztés
  • 400 W-os motor, nagy kapacitású 15000 mAh akkumulátor
  • Maximális sebesség akár 25 km/h és hatótávolság akár 45 km egyetlen feltöltéssel
  • LED világítás, tiszta kijelző, sebességtartó automatika
  • Bluetooth-kapcsolat mobilalkalmazással
  • Kettős fékrendszer
  • Összecsukható kialakítás, kompakt méretek
Sencor SCOOTER TWO LONG RANGE 2021 Elektromos roller összecsukható, könnyű súlyú mobil alkalmazás nagy teljesítményű motor nagy kapacitású akkumulátor nagy hatótávolságú nagy sebességű Bluetooth kapcsolat összecsukható kialakítás nagy teljesítményű elektromos roller nagy gumiabroncsok ütéscsillapító párnázás rugózott hátsó kerék LED világítás LED kijelző kettős fékrendszer sebességtartó tempomat

Ragyogó teljesítmény és precíziós felszerelés

A nagy teljesítményű Sencor SCOOTER TWO LONG RANGE 2021 elektromos roller ideális társ a gyors városi utazásokhoz. Teljesítményes, 400 W-os motorral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a motoros még 25 km/h sebességgel gyorsuljon. A roller 45 km hatótávolsággal egy feltöltéssel rendelkezik, és 15000 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral büszkélkedhet! Ha úgy döntesz, hogy kíméled az akkumulátort, csak válaszd a STANDART üzemmódot, míg a SPORT üzemmód bőséges sebességet biztosít. Természetesen van egy praktikus tempomat, hogy tartsa a stabil sebességet! A TWO LONG RANGE 2021 roller emellett nagyméretű 10"-es gumiabroncsokkal és jó csillapítással, hátsó kerékfelfüggesztéssel a kényelmes utazásért és kettős fékrendszerrel – elektromos motorral és mechanikus tárcsafékkel – rendelkezik. A maximális biztonságról az elülső LED-lámpa és a hátsó piros figyelmeztető lámpa is gondoskodik, amely fékezéskor folyamatosan villog a hátsó lökhárítón



Sencor SCOOTER TWO LONG RANGE 2021 Elektromos roller összecsukható, könnyű súlyú mobil alkalmazás nagy teljesítményű motor nagy kapacitású akkumulátor nagy hatótávolságú nagy sebességű Bluetooth kapcsolat összecsukható kialakítás nagy teljesítményű elektromos roller nagy gumiabroncsok ütéscsillapító párnázás rugózott hátsó kerék LED világítás LED kijelző kettős fékrendszer sebességtartó

Átlátható kijelző és intelligens csuklópánt

Élvezd a maximális felhasználói kényelmet. A Sencor SCOOTER TWO LONG RANGE 2021 elektromos robogó átlátható és olvasható LED kijelzővel rendelkezik, amely tájékoztatást nyújt a sebességről, akkumulátor állapotáról, kiválasztott menetmódról és LED fényjelzésről. A kifinomult SENCOR SCOOTER kezelőalkalmazással, amely kompatibilis Android és iOS rendszerrel, biztonságban tarthatod robogódat, és hasznos információkat adhat! Az alkalmazással lezárhatod rollered lopás ellen, amikor találkozóra vagy bevásárlásra indulsz, nyomon követheted a teljes vagy aktuális távolságot, a becsült kilométert, az akkumulátor állapotát vagy megtekintheted az aktuális sebességet. Elérhető mind a Google Play, mind az Apple App Store áruházban! Az intelligens funkciók mellett a roller kompakt méretének köszönhetően nagyon kompakt, valamint könnyen hordozható, összecsukható és könnyű kialakításának köszönhetően. Egyszerűen tedd az autó csomagtartójába, vagy vidd magaddal a tömegközlekedésen! 

Sencor SCOOTER TWO LONG RANGE 2021 Elektromos roller összecsukható, könnyű súlyú mobil alkalmazás nagy teljesítményű motor nagy kapacitású akkumulátor nagy hatótávolságú nagy sebességű Bluetooth kapcsolat összecsukható kialakítás nagy teljesítményű elektromos roller nagy gumiabroncsok ütéscsillapító párnázás rugózott hátsó kerék LED világítás LED kijelző kettős fékrendszer állványzár roller sebességszabályozó összecsukható

Tulajdonságok

  • SENCOR TWO LONG RANGE 2021 elektromos roller ideális a gyors és környezetbarát közlekedéshez a városban.
  • A nagyméretű 10"-os perforált kerekek garantálják a kényelmes, felesleges pattogásmentes utazást a jó csillapítás jellemzőivel.
  • A 400 W teljesítményű motor akár 25 km/h végsebességet is biztosít.
  • nagy kapacitású akkumulátor (15 000 mAh) akár 45 km-es hatótávolságot biztosít egyetlen feltöltéssel.
  • A kifinomult hátsó kerékfelfüggesztési rendszer nagy kényelmet biztosít
  • A maximális biztonság érdekében a robogó kettős fékrendszerrel van felszerelve – elektromos a motoron keresztül és mechanikus a tárcsaféken keresztül.
  • Az összecsukható kialakításnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen összecsukható, és összehajtogatva kényelmesen elfér az autó csomagtartójában és a tömegközlekedési eszközökön.
  • A roller Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod a SENCOR SCOOTER alkalmazáshoz, hogy lezárd a rollert, vagy hasznos információkat láss az utazásaidról.
  • A kormányon található átlátható és leolvasható LED kijelző informál a sebességről, kiválasztott menetmódról, akkumulátor állapotáról, nem hiányozhat a LED fényjelzés.
  • Az első LED világítás rossz látási viszonyok esetén világít az útra, fékezéskor a roller hátulján egy vörös figyelmeztető lámpa is világít.
  • STANDARD (20 km/h-ig) és SPORT (25 km/h-ig) üzemmódokat kínál.
  • A roller maximális dőlésszöge legfeljebb 15°, és legfeljebb 120 kg teherbírású.
  • Van benne egy beépített állvány vagy egy praktikus tempószabályzó a stabil sebességtartás érdekében.
  • Management App elérhető a Google Play és az Apple App Store oldalakon, így kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel.
  • A súlya csak 16 kg, így a konstrukció könnyen hordozható.
  • A maximális töltési idő 9 óra.
  • Stílusos fekete dizájn piros részletekkel

Műszaki adatok

Kerekek mérete 10” méretű hegyikerékpárokhoz alkalmas
Hatótávolság akár 45 km (az utas súlyától függően)
Teljesítmény 400 W
Maximális sebesség 25 km/óra
Méret 118 × 44 × 112 cm. (szétnyitva)
Méret 51 × 44 × 112 cm. (összecsukva)
Súly 16 kg
Teherbírás Max 120 kg
Támogatott operációs rendszerek Android, iOS
Kijelző Igen, LED
Bluetooth Igen, 4.1 verzió
Szín Fekete
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.