Trackito Technology Trackito Bike + az első év üzemeltetése INGYENES!

Márka: Trackito Technology Katalógus száma: 100022585851

Közvetlenül partnerünktőlAjánlatunk

Trackito Technology Trackito Bike + az első év üzemeltetése INGYENES!

Trackito Bike Kerékpárja intelligens védelme! A Trackito Bike egy intelligens GPS riasztó, amely segít a kerékpár ellopásának megakadályozásában. Kifejezetten a kerékpár első villájára történő elhelyezésre tervezték. Képes. További információ

48620

48 620 Ft Piaci ár ÁFA-val

Katalógus száma: 100022585851

Leírás

Termékleírás

Trackito Bike

Kerékpárja intelligens védelme!
A Trackito Bike egy intelligens GPS riasztó, amely segít a kerékpár ellopásának megakadályozásában. Kifejezetten a kerékpár első villájára történő elhelyezésre tervezték. Képes figyelemmel kísérni a helyzetét és a mozgását, és lopás esetén riasztást vált ki a mobiltelefonján.


Mi a Trackito Bike?

Többé nem kell aggódnia a kerékpárjáért! A Trackito Bike segít megvédeni a lopástól. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően lopás esetén riasztás azonnal értesítést kap a mobil alkalmazáson keresztül. GPS segítségével nyomon követheti az ellopott kerékpár jelenlegi helyzetét. A Trackito Bike egy intuitív mobilalkalmazás által vezérelt, amely elérhető iOS-re és Android-ra, vagy a webes felületről. A Trackito egy világszerte működő, beépített SIM kártya által kapcsolódik az internethez, üzemeltetése az első évben igyenes .

A jól átgondolt és szilárd illeszkedés a kerékpár első villájához segít a Trackito Bike-t elrejteni a tolvajoktól. Minden AHEAD típusú villához tervezték, legalább 18 cm hosszú oszlophosszúsággal, egyenes oszlophoz, ill. 19 cm kúpos, tapered váznál. A felhelyezést a mellékelt utasításoknak megfelelően végezheti el, vagy szakszervizre is bízhatja.


Miért éppen a Trackito Bike?

Azonnali figyelmeztetés a kerékpár illetéktelen mozgásáról
Az akkumulátor hosszú élettartamú gyakori töltés szükségessége nélkül
Távoli riasztás be- és kikapcsolásának lehetősége
A-GPS és GSM megfigyelés kapcsolódással szinte az egész világon
A mozgástörténet áttekintése egy részletes térképen
Jól áttekinthető mobilalkalmazás
Szilárd felfogatás, egyszerű rögzítés
Lehetőség van az eszköz több felhasználó általi vezérlésére


A mobilalkalmazás funkciói

A Trackito Bike egyszerűen aktiválható vagy deaktiválható a mobilalkalmazás segítségével. Ha a Trackito be van kapcsolva és mozogni kezd, az alkalmazás riasztást vált ki a mobiltelefonján. Ebben a pillanatban a Trackito Bike megkezdi a helyinformációk küldését. Az alkalmazás tárolja a kerékpár helyzetének adatait a riasztás első bekapcsolásának pillanatától számítva. Ezen kívül megoszthatja a Trackito Bike-t családjával vagy barátaival, de csak akkor, ha engedélyezi ezt számukra az alkalmazásban.


Csomagolás tartalma

Trackito Bike eszköz
MicroUSB kábel a modul töltésére
Ingyenes aktiválási kártya az első év tarifájához
Kártya párosító kóddal (Trackito ID)
Menetes rúd (4, 7, 16 cm)
Kúpos rögzítő a tapered nyakú villához


Műszaki adatok

Töltési feszültség: 5 V USB
Akkumulátor kapacitása: 2 200 mAh
Az akkumulátor élettartama: akár 6 hónap
Alkalmazás iOS 7-s vagy újabb verzióra és Android 4.0.4-s vagy újabb verzióra


Forgalmazás

A Trackito az összes EU-s országban, Svájcban, Norvégiában, az Egyesült Államokban és Oroszországban működik. Az alapműveletek egy évig ingyenesek. A további vagy a kiterjesztett üzemeléshez (a normál használaton túl), egyszerűen online megvásárolható. 

 

Garancia ideje: 24 hónap

Made in Czech Republic


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Típus sport

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.