Hydrao Intelligens zuhanyfej

Márka: Katalógus száma: 1059279

Hydrao Intelligens zuhanyfej

Hydrao intelligens zuhanyfeje rendkívül hasznos kelléke lehet zuhanyzójának. A Hydrao a vízfogyasztás mértékét jelezve különböző színben világít használat közben, így csökkentve a vízpazarlást. A zuhanyfejet okostelefonjáról irányíthatja, változtathat a színeken, mérheti a fogyasztást, valamint nyomon követheti a megtakarításokat. A zuhanyfej Bluetooth rendszeren keresztül tud kommunikálni mobiljával, eltárolja az utolsó 10 000 zuhanyozás adatait, így elegendő ritkábban átvinni őket a mobiljára. További információ

36990

36 990 Ft ÁFA-val
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Hydrao Intelligens zuhanyfej

Vízmegtakarítás

A Hydrao a felhasznált víz mértékét különböző színű fényekkel jelzi. Ezzel jelentősen elősegíti a vízmegtakarítást, főleg a kicsiknél. A LED fényekhez szükséges energiát egy beépített turbina szolgáltatja.

Vezérlés okostelefonról

A készüléket könnyen irányíthatja okostelefonjáról. Innen állíthatja be a színeket, követheti nyomon a víz- és pénzmegtakarítást, változtathat a vízmelegítésen és mérheti a vízfogyasztást. A Hydrao Bluetooth rendszeren képes mobiljával kommunikálni, az utolsó 10 000 zuhanyzás adatait tárolja.

Vízkőmentes bevonat

A zuhanyfej különleges, kálcium lerakódás ellenes rétege segítségével hatékonyan akadályozza meg a vízkő lerakódását. Így garantált a hosszú, akadálymentes használat.

Tegye a kosárba!

Ügyfélszolgálat elérhetősége

Személyes átvétel

Szállítási módok


Paraméterek

%2% paraméterei

Típus háztartás
Típus érzékelő, szenzor

Hasonló termékek

VSON CloudCUP Smart - okosbögre OLED-kijelzővel, 350 ml, szürke
24 936 Ft

A stílusos Vson CloudCUP Smart OLED-kijelzős okosbögre minden bizonnyal íróasztalod dizájnos kiegészítőjévé válik. Emellett minden nap segít figyelni a rendszeres folyadékbevitelre, amiről sokan hajlamosak vagyunk megfeledkezni.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.