Fixed Simkártya adapter, NanoSIM, MicroSIM, MiniSIM
1 490 Ft

A Fixed SIM Simkártya adapter csomag praktikus választás mindazoknak, akiknek új készülékeikhez más méretű Simkártyára lenne szükségük. Segítségükkel simkártyánkat különböző szabványt használó készülékekben is használhatjuk, így nem szükséges újjat vásárolni. A csomagban egy micro, egy nano és egy normal adaptert találhatunk!


Forever Bluetooth kulcskereső (lokátor)
3 644 Ft
3 590 Ft

A Forever Bluetooth lokátor lehetővé teszi a kulcsok, pénztárca és egyéb tárgyak, amelyre a lokátor rá van kapcsolva, követését és megkeresését. A készülék Bluetooth technológiával a mobiltelefonhoz csatlakoztatható és az Android és iOS rendszerekre telepíthető ingyenes alkalmazással dolgozik.


DJI Mavic Pro Adapter Micro USB csatlakozóval
3 950 Ft

DJI Mavic Pro-hoz még sosem volt ilyen könnyű csatlakoztatni okos eszközödet. A micro USB csatlakozóval szinte bármely eszközöddel is párosíthatod drónodat. Minőségi anyagokból készült, tartós kiegészítő.


DJI Spark Tartalék propeller

DJI Spark Tartalék propeller

Értékelés: 4,5
3 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DJI Spark drónhoz sosem tudhatod, mikor lesz szükséged tartalék propellerre. Erőteljes kiegészítő, melyere bármikor szükség lehet, ezért a legjobb, ha mindig lapul egy pár a táskádban. Összehajtható, könnyen tárolható.


Sphero 2.0 Robot labda védőtok, Zöld
4 390 Ft

A Sphero 2.0 robot labdához készült tok megvédi kütyüjét a víztől és a karcolásoktól. A tok kialakításának köszönhetően minden terepen jól tapad. Ebben a zöld színű borításban labdája még vidámabbnak hat.


Sphero 2.0 Robot labda védőtok, Narancssárga
4 390 Ft

A Sphero 2.0 robot labdához készült tok megvédi kütyünket a víztől és karcolásoktól. Minden terepen jól tapad. Ebben a narancssárga borításban a Sphero labda még vidámabbnak hat.


DJI DJI E300, 9" propeller, fehér
5 297 Ft

4 950 Ft

Propeller 9.4 × 5 „az E300 meghajtási rendszerhez, amely 20% -kal nagyobb teljesítményt nyújt, mint a meglévő 8“ -os propeller. Cserealkatrészek a Phantom 2 – F308, F309, F320 Quadrocopterek számára.


DJI Mavic Kamera védő
4 950 Ft

DJI Mavic Drónoddal sokkal biztonságosabb lesz a repülés, ha a kamerájára ráhelyezed ezt a tokot. A felvétel minőségét, az élénk színeket egyáltalán nem befolyásolja! Használatával biztonságban tudhatod kamerádat, védelmet nyújt a por és fröccsenő víz ellen is.


Fixed Smile - helymeghatározó chip, piros
6 140 Ft

A Bluetooth Watchman FIXED SMILE kereső nyomon követi a személyes tárgyaidat. Figyelmeztet, ha elhagynád a tárcádat az asztalnál az étteremben. Vagy megmutatja a kulcscsomód utolsó ismert helyét. És ennél még sokkal többre is képes.


Fixed Smile - helymeghatározó chip, zöld
6 140 Ft

A Bluetooth Watchman FIXED SMILE kereső nyomon követi a személyes tárgyaidat. Figyelmeztet, ha elhagynád a tárcádat az asztalnál az étteremben. Vagy megmutatja a kulcscsomód utolsó ismert helyét. És ennél még sokkal többre is képes.


Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstartó, Fekete
7 490 Ft

A Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstarto, Fekete lokalizációs kiegészítő segít megvédeni értékeit, és az Ön számára fontos eszközöket, legyen szó akár kulcsról,táskáról vagy akár házikedvence nyakörvére is teheti ezt a kis kiegészítőt. Ingyenes G-tag mobil alkalmazással követhető helyzetinformációk,és hosszú, akár egy éves akkumulátor idő jellemzi ezt az apró kiegészítőt. Bluetooth 4.0 kapcsolaton akár 40 m-es hatótávolság.


Sleepace Smart Mask - okos  alvómaszk, L méret
7 790 Ft

Nagyon kellemes és kényelmes Sleepace alvómaszk beépített fülhallgatókkal könnyen és gyorsan minőséges alvást biztosít. Ideális légi utazás, relaxáció, meditáció, álmatlanság során.


Sleepace Smart Mask - okos  alvómaszk, M méret
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagyon kellemes és kényelmes Sleepace alvómaszk beépített fülhallgatókkal könnyen és gyorsan minőséges alvást biztosít. Ideális légi utazás, relaxáció, meditáció, álmatlanság során.


DJI Mavic távirányító árnyékoló
7 950 Ft

DJI Mavik távirányító árnyékoló egy nagyon egyszerű, mégis szinte nélkülözhetetlen kiegészítője a szabadtéri drónreptetéseknek. Az eszközt három különböző pozícióba állítható, így az árnyékolás teljes mértékben a használó álltal szabályozható. Két tépőzár szétválasztásával könnyedén lapra szerelhető a könnyű szállítás és tárolás érdekében.


DJI Mavic Power Bank tápegység (Part 02)
7 990 Ft

DJI Mavic Power Bank tápegységnek köszönhetően többé nem kell aggódnia okostelefonja vagy tabletje miatt, ha kint lenne a terepen. A Power Bank segít a Mavik akkumlátorainak áramforrásait átvezetni készülékeibe, amihez továbbiakban csak egy USB csatlakozó szükséges.


Sphero 2.0 Kiegészítő kocsi, Kék
9 290 Ft

Sphero 2.0-hoz készült ötletes kiegészítő kocsi új lehetőségek tárházát nyitja meg. A tetejéra legóból lehet építeni, így tényleg csak a fantázia szabhat határt. Erős műanyag anyaga hosszú élettartamú.


DJI DJI Spark propeller védő
9 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Propeller védő DJI Spark drónhoz. A propeller védők segítenek elkerülnii a sérülést, vagy csökkenteni a sérülés kockázatát. Kicsi és könnyen felszerelhető, leválasztható. Biztonságot nyújt.


Gigaset Keeper Bluetooth Kulcstartó, Fekete
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gigaset Keeper Bluetooth Kulcstartó egy IP67 védelemmel ellátott lokalizációs kiegészítő, mely segít megvédeni értékeit és az Ön számára fontos eszközöket. Legyen szó akár kulcsról, táskáról vagy akár házikedvence nyakörvére is teheti ezt a kis kiegészítőt. Az ingyenes mobil alkalmazással követhető helyzetinformációkat kaphat követett értékéről. Az apró kiegészítő hosszú, akár 1 éves üzemidővel rendelkezik. Bluetooth 4.0 kapcsolaton akár 30 m-es hatótávolság érhető el. IP67 szabványnak köszönhetően teljes mértékben védett por ellen és vízbe merülés ellen korlátozott ideig.