DJI Mavic Mini Fly More Combo

DJI Mavic Mini Fly More Combo

Értékelés: 4,9
190 990 Ft

Nagyon kompakt, könnyű és könnyen hordozható drón kiegészítőkkel, beleértve a hátizsákot. A DJI Mavic Mini súlya kevesebb, mint 250 g, 46 km/óra sebességgel repül, egy feltöltődéssel akár 30 percen keresztül üzemképes és a hatótávolsága 4 km. Akár 12 Mpx fényképeket és 2,7K Quad HD felbontású videókat készít és fel van szerelve 3 tengelyes stabilizátorral. Az alkalmazásban kész szerkesztési sablonok és professzionális fényképezési módok találhatók.

DJI Care Refresh (Mavic Mini) EU
16 490 Ft

A DJI Mavic Mini drónokra egyéves prémium garancia vonatkozik – akár 2 teljes drone cserére – fedezi a vízzel való érintkezés által okozott károkat is.

DJI Phantom 4 Pro V2.0

DJI Phantom 4 Pro V2.0

Értékelés: 5
583 990 Ft

DJI Pantom 4 PRO újradefiniálja a Phantom sorozatot, új magasságokba emelve a videó- és képminőséget, valamint a mesterséges intelligenciát. A tovább fejlesztett kamera 4K/60fps minőségben készít elképesztően magas minőségű videófelvételeket és 20 megapixeles, rendkívül részletgazdag fényképeket. Az új, Lightbridge HD videó rendszer segítségével akár 7km-es távolságból is irányítható és átjátszható a drón élőkép felvétele 2.4GHz vagy 5.8Ghz-es frekvencia sávokon. A Phantom 4 PRO új, dupla hátsó vizális érzékelőkkel lett felszerelve, valamint tovább fejlesztett ActiveTrack és TapFly funkciókkal bővült. Az új érzékelőknek köszönhetően 5 irányból képes érzékelni és felismerni az útjába kerülő akadályokat, és 4 különböző irányba képes elkerülni azokat. Az intelligens akkumulátor kapacitása 5870mAh-re bővült, amely 30 perc folyamatos repülést tesz lehetővé.

DJI Mavic Air, Onyx Black
278 990 Ft

Kicsi, összecsukható dron , 4K kamerával ellátva, mely 3-tengelyes stabilizátoron van elhelyezve, nagy teljesítményű FlightAutonomy 2.0 érzékelő rendszerrel és 21 perces repülési idővel bír. Adó, mobiltelefon vagy gesztus segítségével vezérelhető. A modell újdonságokkal rendelkezik, mint a Slow-Mo.

DJI Mavic 2 PRO

DJI Mavic 2 PRO

Értékelés: 5
529 990 Ft 512 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt drón, összecsukható szerkezettel. Maximális sebesség 72 km/óra, maximális repülési idő 31 perc és repülésmagasság 6000 m. Ütközésmentes érzékelők minden irányba. Nagyon csendes repülés. Egy hüvelykes CMOS chip 28mm-es Hasselblad lencsével, állítható fényellenzővel F2.8-F11 és 20 Mpix felbontással. Továbbfejlesztett rendszer OcuSync 2.0.

DJI Mavic 2 ZOOM, 4K kamera

DJI Mavic 2 ZOOM, 4K kamera

Értékelés: 5
427 990 Ft 422 990 Ft

Zoom, zoom, zoom – igen, először nagyíthatunk képet a drónnal. A Z3 kamera 24 – 48 mm objektívvel (F2,8/F3,8) dupla optikai közelítést kínál a népszerű Mavica testében. Ebben a verzióban az alap CMOS 1/2.3 chip maradt 12 Mpix felbontással, de ugyanúgy, mint a Mavic 2 Pro, a Zoom verzió is az új OcuSync 2.0 rendszerrel van felszerelve. Így megnőtt a távolság, repülési hossz, gyorsaság és a maximális magasság, ahol a drónnal repülhetsz.

DJI Mavic Mini - Szállító hátizsák mini
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kompakt szállító táska DJI Mavic Mini drónra, amely védi azt az ütésekkel és a mechanikai sérülésekkel szemben. Drónhoz, kétirányú töltőhöz, távirányítóhoz és más apró kiegészítőkhöz alkalmas.

DJI RYZE Tello Iron Man Edition - RC kvadkopter
51 490 Ft

Kicsi és könnyű drón hosszú üzemidővel. A DJI RYZE Tello Iron Man Edition – RC kvadkopter elektronikus stabilizációval ellátott HD kamerával rendelkezik, ami 5 Mpx felbontású és HD videó felvételére is képes. A drón 8 fajta átfordulásra képes, biztosan száll le még akkor is, ha a kapcsolat megszakadt, programozható, új trükkökre is megtanítható.

DJI DJI Inspire 2 - Hordtáska
128 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Mostantól nem okozhat problémát, kedvenc drónjának utaztatása, ennek a szuper DJI Hordtáskának köszönhetően. Könnyű, de ugyanakkor megfelelő védelmet nyújt készüléke számára. Elnyeli az ütést és a vibrációt a szállítás során.

DJI LiPo akkumulátor, 3850 mAh, 15,4 V (Mavic 2)
51 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy kapacitású tartalék akkumulátor DJI Mavic 2 drónhoz, amely akár 31 perc repülési időt biztosít. Az intelligens akkumulátor vezérlésnek hála információd lesz a repülési idő aktuális állapotról valós időben.

DJI Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2

Értékelés: 4,3
316 990 Ft

Kiváló minőségű drón tartozékokkal. A DJI Mavic Air 48 Mpx-es felvételeket és 4K UHD 60 fps felbontású videókat készít. Egy feltöltéssel akár 34 percig repül, miközben 68 km/h sebességet ér el. Üzemmódok egész sorát kínálja, javított HDR, a fényképezett színtér észlelését, a videóra rögzítendő tárgy figyelését vagy HyperLapse 8K. Észleli az akadályokat, a felvételeket pedig akár 10 km távolságra közvetíti.

DJI Mavic Air 2 Fly More Combo
396 990 Ft

Kiváló minőségű drón teljes felszereléssel (táska, tartalék akkumulátor, ND szűrők, 6 propeller stb.). A DJI Mavic Air 48 Mpx-es felvételeket és 4K UHD 60 fps felbontású videókat készít. Egy feltöltéssel akár 34 percig repül, miközben 68 km/h sebességet ér el. Üzemmódok egész sorát kínálja, javított HDR, a fényképezett színtér észlelését, a videóra rögzítendő tárgy figyelését vagy HyperLapse 8K. Észleli az akadályokat, a felvételeket pedig akár 10 km távolságra közvetíti.

DJI Mavic Air Fly More Combo, Arctic White
393 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kicsi, összecsukható dron , 4K kamerával ellátva, mely 3-tengelyes stabilizátoron van elhelyezve, nagy teljesítményű FlightAutonomy 2.0 érzékelő rendszerrel és 21 perces repülési idővel bír. Adó, mobiltelefon vagy gesztus segítségével vezérelhető. A modell újdonságokkal rendelkezik, mint a Slow-Mo.

DJI Mavic Air - Védőív
6 090 Ft

2 darab védőív DJI Mavic Air drónhoz. A védőív védi a drónt és annak környezetét. Használatával kevésbé valószínű, hogy a drón például az ágakba akad vagy valami beleütközik, az embereknél csökkenti a forgó propellerek általi sérülések esélyét.

DJI Mavic Mini - DIY Creative Kit
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kreatív készlet a DJI Mavic Mini drónhoz. A készletben színes matricák és filcek találhatók, amelyekkel saját ízlésedhez igazíthatod drónodat.

DJI Mavic Mini - Propeller szett
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

8 darab tartalék propeller DJI Mavic Mini drónhoz, amelyeknek köszönhetően akkor is tud repülni, ha a drón ágakba ütközik, vagy az ütközés által megsérül a propeller. A csomagolásban 12 csavart is találsz. Könnyen rögzíthető.

DJI Mavic Mini - Snap adapter
6 390 Ft

Snap adapter a DJI Mavic Mini drónhoz. Az adapter segítségével különböző tartozékokat csatlakoztathatsz a drónod tetejére, mint például LED kijelzőt vagy építőblokkot.

DJI Mavic Mini - Védőív 360 °
7 990 Ft

2 darab 360°-os védőív DJI Mavic Mini drónhoz. A védőív védi a drónt és annak környezetét. Használatával kevésbé valószínű, hogy a drón például az ágakba akad vagy valami beleütközik, az embereknél csökkenti a forgó propellerek általi sérülések esélyét.

DJI Mavic Többaljzatos töltő
29 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A DJI Mavic modellekhez készült kis méretű töltő könnyen hordozható. Egyszerre akár négy intelligens akkumulátort is feltölthet segítségével. Biztonságosan és fokozatosan tölt, így őrizve meg az akkumulátorok hosszú élettartamát.

DJI Phantom 4 Pro+ V2.0
668 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DJI Pantom 4 PRO+ távirányítóval egy 5,5" érintőképernyős kijelzővel van felszerelve. A tovább fejlesztett kamera 4K/60fps minőségben készít elképesztően magas minőségű videófelvételeket és 20 megapixeles, rendkívül részletgazdag fényképeket. Az új, Lightbridge HD videó rendszer segítségével akár 7km-es távolságból is irányítható és átjátszható a drón élőkép felvétele 2.4GHz vagy 5.8Ghz-es frekvencia sávokon. A Phantom 4 PRO+ új, dupla hátsó vizuális érzékelőkkel lett felszerelve, valamint tovább fejlesztett ActiveTrack és TapFly funkciókkal bővült. Az új érzékelőknek köszönhetően 5 irányból képes érzékelni és felismerni az útjába kerülő akadályokat, és 4 különböző irányban képes elkerülni azokat. Az intelligens akkumulátor kapacitása 5870mAh-re bővült, mely 520mAh-rel nagyobb a Phantom 4 akkumulátorához képest, 30 perces folyamatos repülést lehetővé téve.

DJI Fly More Kit szett (Mavic 2)
140 990 Ft

Sokoldalú kiegészítő készlet DJI Mavic 2 drónhoz. A készlet tartalmaz 2 kiegészítő akkumulátort, autós töltőt, akár 4 akkumulátorhoz megfelelő töltőadaptert, egy adaptert, amely az akkumulátort powerbankká változtatja, 2 pár tartalék propellert és egy hátizsákot.

DJI Hátizsák (Mavic 2)
39 990 Ft

Praktikus hátizsák drónra, amelyet a DJI Mavic 2 típusra terveztek. Biztonságosan tárolhatod a drónt minden tartozékkal együtt, beleértve a távirányítót, a tartalék akkumulátorokat, a propellereket, az SD kártyákat és egyebeket. És ha éppen nem készülsz sehova, hagyományos hátizsákként használhatod.

DJI Mavic Air - Quick-Release propellerek
3 790 Ft

2 darab tartalék propeller DJI Mavic Air drónhoz, amelyeknek köszönhetően akkor is tud repülni, ha a drón ágakba ütközik, vagy az ütközés által megsérül a propeller. Könnyen rögzíthető.

DJI Mavic Air - Szállítótok
13 990 Ft

Erős szállítótok a DJI Mavic Air drónhoz. A tok megvédi drónodat az ütésektől és a mechanikus sérülésektől, valamint egyszerű és kényelmes hordozást tesz lehetővé. Kis méreteivel is örömet szerez.

DJI Phantom 3 Advanced Drón
335 990 Ft

Phantom 3 Advanced drón 3 tengelyes, csuklós stabilizátorra felerősített kamerája minden körülmények között gyönyörű éles, 2,7K (2704 x1520 pixel) felbontású felvételeket készít. A Lightbridge átviteli technológiának köszönhetően valós időben nézhetjük, tabletünkön vagy mobiltelefonunkon, amit a drónunk „lát“. A Phantomot minden körülmények között biztonságban tudhatja, hisz amennyiben merül az akkumulátor, vagy gyengülne a jel a drón automatikusan visszatér a kiindulási pontra. Élőkép átjátszása csak kompatibilis eszközökre lehetséges, bővebben a leírás végén.

DJI Propellerek Low-Noise - pár (Mavic 2)
4 790 Ft

2 darab tartalék propeller DJI Mavic 2 drónhoz. A propellerek új aerodinamikai kialakításúak, így alacsony zajszintűek. A velük való repülés általában simább, csendesebb és kevésbé igényes az akkumulátorra, így sokkal tovább tudsz velük repülni.

DJI Spark Tartalék propeller

DJI Spark Tartalék propeller

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

DJI Spark drónhoz sosem tudhatod, mikor lesz szükséged tartalék propellerre. Erőteljes kiegészítő, melyere bármikor szükség lehet, ezért a legjobb, ha mindig lapul egy pár a táskádban. Összehajtható, könnyen tárolható.

DJI Védőívek (Mavic 2)

DJI Védőívek (Mavic 2)

Értékelés: 5
9 090 Ft

2 darab védőív DJI Mavic 2 drónhoz. Védi a drónt például a faágaktól vagy a bokroktól, valamint védi az embereket a forgó propellerek általi sérülésektől. Örömet szerez a könnyű és gyors telepítés.