VOCOlinc Smart Aroma Diffuser Flowerbud
22 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Intelligens diffúzor és légnedvesítő elegáns virágos mintával. Vocolinc Smart Aroma Diffuser Flowerbud kellemesen hűvös vízködöt bocsát ki, illatosítja és felfrissíti az egész szobát, és bármilyen színű légköri LED-es világítást biztosít. Működőképes egyfolytában akár 10 órán át, automatikuson kikapcsol és alkalmazással, vagy hanggal van vezérelve.

danalock Ankerslot biztonsági okoshenger 60 mm
55 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Danalock Ankerslot biztonsági okoshenger egy kiváló minőségű biztonsági henger. Ha biztonságban szeretné tudni lakását és értékeit válassza ezt a modern, magas biztonsági szintű eszközt.

Invoxia GPS Tracker

Invoxia GPS Tracker

Értékelés: 4
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Kicsi és zavaró GPS-helymeghatározó az emberek védelmére. Az Invoxia GPS Tracker gondoskodik a poggyászról, a járműről, az értéktárgyakról és a gyermekekről. Az aktuális helymeghatározást egyértelmű térképen figyelheted, valamint a mozgási előzményeket is nyomon követheted. Emlékeztet arra, hogy elhagyd a biztonságos területet, figyelmeztet a lopásra és az akkumulátor hat hónapig tart.

Tractive GPS lokátor for dogs

Tractive GPS lokátor for dogs

Értékelés: 4,1
13 990 Ft

2 év garancia

GPS nyakörv kutyáknak. Tractive GPS Tracking device élőben figyeli a helyzetét a házi kedvencednek, irányt, amerre mozog és figyelmeztet, ha a kutya elhagyja a kijelölt biztonságos zónát. Vízálló és beépített SIM kártyával rendelkezik. Lehetővé teszi a hangjelzés és a fényjelzés távoli aktiválását.

VOCOlinc Smart izzó L3 ColorLight
9 790 Ft

2 év garancia

Intelligens izzó állítható hőmérséklettel és színnel Vocolinc L3 Color Light lehetővé teszi a színhőmérséklet beállítását 2200–7000 K tartományban, tetszőlegesen 16 millió színből. Alkalmazás vagy hangvezérlés által vezérelt, 850 lumen fényerejű, E27 foglalattal. Örömmel tölt el az alacsony fogyasztása és a hosszú élettartama

iGET SECURITY M4

iGET SECURITY M4

Értékelés: 4,4
65 490 Ft
+ ingyen szállítás

Intelligens vezeték nélküli biztonsági rendszer. Az IGET SECURITY M4 egy beépített szirénával ellátott vezérlőegységből, mágneses ablak- illetve ajtóérzékelőből, infravörös mozgásérzékelőből, RFID olvasóval rendelkező billentyűzetből, távirányítós kulcstartóból és RFID kulcsból áll. Alkalmazás segítségével kommunikál veled és 20-féle tartozék csatlakoztatását teszi lehetővé, ideértve az IP kamerát is.

Plantui 6 Smart Garden, szürke
72 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ennek az intelligens mini kertnek köszönhetően egyszerre akár 6 növényt is termeszthetsz. A Plantui egy egyedülálló kertészeti készülék otthoni használatra – csak csatlakoztasd a konnektorba és a kertészkedés elindulhat!

Xiaomi Mi Smart Sensor Set

Xiaomi Mi Smart Sensor Set

Értékelés: 4,1
27 490 Ft

Xiaomi multifunkciós kapu, okos csatlakozó, vezeték nélküli vevőkészülék, mozgásérzékelő, illetve ablak- és ajtóérzékelő

Plantui 6 Smart Garden, fehér
68 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ennek az intelligens mini kertnek köszönhetően egyszerre akár 6 növényt is termeszthetsz. A Plantui egy egyedülálló kertészeti készülék otthoni használatra – csak csatlakoztasd a konnektorba és a kertészkedés elindulhat!

Athom Homey 2.0

Athom Homey 2.0

Értékelés: 5
118 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Központi egység, amivel irányíthatod az egész okos otthonod. Az Athom Homey 2.0 lehetővé teszi a fények, redőnyök, háztartási eszközök, termosztátok, a biztonsági eszközök, a zene és az egyéb funkciók kényelmes és egyszerű vezérlését. Több mint 50 000 különböző márkájú készülékkel kompatibilis, a hanggal is vezérelhető, és a kapcsolata nagyon sokoldalú. Ez maximális biztonságot, takarékosságot és kényelmet biztosít

iGET HOMEGUARD HGWOB753

iGET HOMEGUARD HGWOB753

Értékelés: 4
60 990 Ft 56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli rotációs biztonsági IP kamera. iGET HOMEGUARD HGWOB753 Full HD 720p felbontásban rögzít, IP66 vízállósággal és éjszakai látásmóddal rendelkezik, akár 20 m távolságig. Wi-Fi vagy ethernet kábel által kommunikál, horizontális és vertikális irányban forog és lehetővé teszi az online felvételek megfigyelését.

Gigaset Keeper Bluetooth Kulcstartó, Fekete
7 990 Ft 6 890 Ft

Akció

Gigaset Keeper Bluetooth Kulcstartó egy IP67 védelemmel ellátott lokalizációs kiegészítő, mely segít megvédeni értékeit és az Ön számára fontos eszközöket. Legyen szó akár kulcsról, táskáról vagy akár házikedvence nyakörvére is teheti ezt a kis kiegészítőt. Az ingyenes mobil alkalmazással követhető helyzetinformációkat kaphat követett értékéről. Az apró kiegészítő hosszú, akár 1 éves üzemidővel rendelkezik. Bluetooth 4.0 kapcsolaton akár 30 m-es hatótávolság érhető el. IP67 szabványnak köszönhetően teljes mértékben védett por ellen és vízbe merülés ellen korlátozott ideig.

iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM

iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM

Értékelés: 2,3
25 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli kültéri biztonsági kamera. Az iGET HOMEGUARD HGNVK929CAM iGET HOMEGUARD HGNVK88304 és egyéb NVR felvevőkhöz ajánlott, Full HD IP66 minőségben készít felvételeket, IP66 lefedettséggel és éjszakai látásmóddal ellátott akár 30 m távolságig. Teste kiváló minőségű öntöttvasból készült, 90 °-os szögben érzékel.

iGET SECURITY M2B

iGET SECURITY M2B

Értékelés: 4,4
38 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli biztonsági GSM rendszer. Az IGET SECURITY M2B egy vezérlőegységből, távirányítóból, ablakra vagy ajtóra szerelhető érzékelőből, infravörös mozgásérzékelőből és belső riasztóból áll. SMS üzenetek és hívások segítségével kommunikál veled, a vezérlése pedig az áttekinthető kijelzőnek és billentyűzetnek köszönhetően nagyon egyszerű.

Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstartó, Fehér
5 990 Ft

A Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstartó, Fehér lokalizációs kiegészítő segít megvédeni értékeit, és az Ön számára fontos eszközöket, legyen szó akár kulcsról,táskáról vagy akár házikedvence nyakörvére is teheti ezt a kis kiegészítőt. Ingyenes G-tag mobil alkalmazással követhető helyzetinformációk,és hosszú, akár egy éves akkumulátor idő jellemzi ezt az apró kiegészítőt. Bluetooth 4.0 kapcsolaton akár 40 m-es hatótávolság.

iGET HOMEGUARD HGDVK46704
81 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kültéri biztonsági kamerarendszer. Az iGET HOMEGUARD HGDVK46704 4 IP kamerából és egy 4 csatornás DVR rekorderből tevődik össze. A kamerák nagy HD felbontásban forognak, vízállók és rendelkeznek éjjellátással akár 30 m távolságra is. A felvételeket megtekintheted online a telefonodon (iOS és Android), vagy számítógépen (Windows és Mac).

iGET SECURITY M3P1

iGET SECURITY M3P1

Értékelés: 4
5 990 Ft

Vezeték nélküli infravörös mozgásérzékelő. Az iGet SECURITY M3P1 iGET SECURITY M3 és M4 riasztókhoz alkalmas, még teljes sötétségben is képes észlelni a nem várt vendég mozgását. Hatékonyan küszöböli ki a hamis riasztásokat, akár 9 m távot képes lefedni, valamint a vezérlőegységtől akár 100 m távolságban is elhelyezhető.

iQ-Tech SmartLife SB001, WiFi relé
5 090 Ft

Wi-Fi relé, amellyel távolról vezérelheted készülékeidet mobil alkalmazásokkal. Az IQ-Tech SmartLife SB001 egy konnektorba csatlakoztatható, amely szintén táplálja. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife WS017, Wi-Fi 2× csatlakozó, 16 A
10 990 Ft

2 intelligens Wi-Fi aljzat egyben. Az IQ-Tech SmartLife WS017 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 16 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.

VOCOlinc Smart Color LightStrip LS2
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens sötétíthető LED szalag állítható színű fénnyel. A Vocolinc Smart Color LightStrip LS2 lehetővé teszi, hogy saját magad válassz a 16 millió szín közül, valamint fényhatásokat használj és kedved szerint állítsd be a fényerőt. 2 méter hosszú, akár 10 m hosszúvá alakítható. Alkalmazással vagy hanggal vezérelhető.

VOCOlinc Smart Sensor VS1

VOCOlinc Smart Sensor VS1

Értékelés: 5
9 090 Ft

Okos ablak és ajtó érzékelő. A Vocolinc Smart Sensor VS1 mágnésének köszönhetően megbízhaóan érzekeli minden ablak vagy ajtó nyitását, és arról tájekoztat. Bluetooth segítségével kommunikál és az Apple HomeKit által beépíthethető az okos háztartásodba. Kis méretű és az elemei élettartama több mint fél év.

danalock Bridge, Bluetooth - Wi-Fi adapterrel együtt
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

Irányítsd intelligens zárját bárhonnan. A Danalock Bridge biztosítja az intelligens Danalock V3 internetkapcsolatát, és lehetővé teszi távvezérlését. Biztosítja a zár kölcsönhatását a cloud szolgáltatásokkal, és teljes áttekintést nyújt arról, hogy ki jön otthonodba. Az összeköttetés a zárral biztonságosan titkosítva.

danalock Univerzális adapter a Danalock V3 számára
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biztonsági henger a Danalock V3 intelligens zárhoz. A Danalock henger 3. biztonsági szint tanúsítvánnyal rendelkezik, fel van szerelve a húzás, lyukasztás és fúrás elleni védelemmel, az acélhídnak köszönhetően gyakorlatilag törhetetlen, és a kulcsokat nem lehet jogosulatlanul másolni. Gyakorlatilag minden típusú ajtóhoz használható.

Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstartó, Fekete
5 990 Ft

A Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstarto, Fekete lokalizációs kiegészítő segít megvédeni értékeit, és az Ön számára fontos eszközöket, legyen szó akár kulcsról,táskáról vagy akár házikedvence nyakörvére is teheti ezt a kis kiegészítőt. Ingyenes G-tag mobil alkalmazással követhető helyzetinformációk,és hosszú, akár egy éves akkumulátor idő jellemzi ezt az apró kiegészítőt. Bluetooth 4.0 kapcsolaton akár 40 m-es hatótávolság.

Gigaset G-Tag Bluetooth kulcstartó, 3 db
13 990 Ft

Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstartó egy lokalizációs kiegészítő, mely segít megtalálni értékeit és az Ön számára fontos eszközöket. Legyen szó akár kulcsról, táskáról, az autóról vagy akár házikedvence nyakörvére is teheti ezt a kis kiegészítőt. Az ingyenes G-tag mobil alkalmazással követhető helyzetinformációkat kaphat követett értékéről, és pontosan odavezet hozzá, illetve riaszt, ha hatótávon kívül kerül. Az apró kiegészítő hosszú, akár 1 éves üzemidővel rendelkezik. Bluetooth 4.0 kapcsolaton akár 40 m-es hatótávolság érhető el.

Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstartó, Narancssárga
5 990 Ft

Gigaset G-Tag Bluetooth Kulcstartó egy lokalizációs kiegészítő, mely segít megtalálni értékeit és az Ön számára fontos eszközöket. Legyen szó akár kulcsról, táskáról, az autóról vagy akár házikedvence nyakörvére is teheti ezt a kis kiegészítőt. Az ingyenes G-tag mobil alkalmazással követhető helyzetinformációkat kaphat követett értékéről, és pontosan odavezet hozzá, illetve riaszt, ha hatótávon kívül kerül. Az apró kiegészítő hosszú, akár 1 éves üzemidővel rendelkezik. Bluetooth 4.0 kapcsolaton akár 40 m-es hatótávolság érhető el.

iGET HOMEGUARD HGDOA5666
5 690 Ft

CCTV kamera valósághű makettje. iGET HOMEGUARD HGDOA5666 fekete színkialakításban masszív tartóval, valósághű optikával – pirosan villogó LED diódák, melyek az éjszakai látásmódot imitálják. Egyszerűen telepíthető, IP44 lefedettséggel ellátott, melynek köszönhetően gond nélkül ellenáll az esőnek.

iGET HOMEGUARD HGNVK88304
159 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kültéri biztonsági vezeték nélküli Wi-Fi kamerarendszer. Az iGET HOMEGUARD HGNVK88304 4 IP kamerából és egy 8 csatornás NVR rekorderből tevődik össze. A kamerák nagy Full HD 1080p felbontásban forognak, vízállók és rendelkeznek éjjellátással akár 30 m távolságra is. A felvételeket megtekintheted online a telefonodon (iOS és Android), vagy számítógépen (Windows és Mac).

iGET HOMEGUARD HGPRO828 (HGPLM828)
22 990 Ft

Színes kültéri biztonsági kamera. Az iGET HOMEGUARD HGPRO828 iGET HOMEGUARD HGDVK47×xx és HGDVK87×xx DVD felvevőkhöz ajánlott, Full HD 1080p minőségben készít felvételeket, IP66 lefedettséggel és éjszakai látásmóddal ellátott akár 30 m távolságig. Teste kiváló minőségű öntöttvasból készült, 90 °-os szögben érzékel.

iGET HOMEGUARD HGWIP815
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

Vezeték nélküli forgó IP kamera extra széles 145 °-os megtekintési szöggel. Az iGET HOMEGUARD HGWIP815 Full HD 1080p felbontásban készít felvételeket, amelyeket telefonon vagy számítógépen tekinthetsz meg. Éjszakai látásmóddal ellátott 8 m-ig, memóriakártyára menti a felvételeket és a kétirányú hangnak köszönhetően kommunikálhatsz is segítségével.

iGET SECURITY M3P17
8 490 Ft

Vezeték nélküli infravörös mozgásérzékelő, amely a nem érzékeli az állatokat 12 kg – ig. Az iGet SECURITY M3P17 készülék az iGET SECURITY M3 és M4 riasztókhoz voltak kifejlesztve, és érzékeli a nemkívánatos látogató mozgását teljes sötétségben is. Lefed akár 12 m távolságot, és a központi egységtől akár 100 m távolságban is elhelyezhető.

iGET SECURITY M3P4

iGET SECURITY M3P4

Értékelés: 5
3 990 Ft

Vezeték nélküli mágneses érzékelő ablakok és ajtók biztosítására. Az iGet SECURITY M3P4 iGET SECURITY M3 és M4 riasztókhoz alkalmas, reagál, amennyiben a mágnesek legalább 2 cm távolságra lesznek egymástól. Beépített szabotázsvédelemmel ellátott, az elem akár 2 évet is kibír.

iGET SECURITY M3P9

iGET SECURITY M3P9

Értékelés: 4
3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli érzékelő a vízszint emelkedésének megállapítására tartályokba és egyebekbe. Az iGET SECURITY M3P9 az iGET SECURITY M3 és M4 riasztó kibővítésére szolgál. Amint az érzékelő rész vízbe merül, riasztást vált ki. Az akkumulátor akár 2 évig is képes működni.

iGET SECURITY P1

iGET SECURITY P1

Értékelés: 4,7
4 390 Ft

Vezeték nélküli infravörös mozgásérzékelő beltérbe. Az iGet SECURITY P1 az iGET SECURITY M1B és M2B riasztókhoz alkalmas biztonsági rendszerek kibővítésére szolgál, amely a hívatlan vendégek mozgását érzékeli akár teljes sötétségben is. A lefedett távolsága akár 10 m és a központi egységtől akár 80 m is lehet.

iGET SECURITY P2

iGET SECURITY P2

Értékelés: 5
4 990 Ft

Vezetékes infravörös mozgásérzékelő beltérbe. Az iGet SECURITY P2 az iGET SECURITY M2B riasztókhoz alkalmas biztonsági rendszerek kibővítésére szolgál, amely a hívatlan vendégek mozgását érzékeli akár teljes sötétségben is. A lefedett távolság akár 12 m és automatikusan riaszt, amikor valaki megpróbálja levenni a fedelet róla.

iGET SECURITY P4

iGET SECURITY P4

Értékelés: 5
2 490 Ft

Vezeték nélküli mágneses ablak- illetve ajtónyitás érzékelő. Az iGet SECURITY P4 az iGet SECURITY M1Bbiztonsági rendszer riasztóinak kiterjesztése és akkor reagál, ha a mágnesek legalább 2 cm távolságra kerülnek egymástól. A központi egységtől akár 80 m is lehet.

iGET SECURITY P9
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vezeték nélküli érzékelő a vízszint emelkedésének megállapítására. iGET SECURITY P9 az iGET SECURITY M2B riasztó kibővítésére szolgál. Az úszót a víz felszínére kell helyezni – és ha a víz szintje emelkedni kezd és legalább 2 cm-vel megemeli az úszót, bekapcsol a riasztó.

iQ-Tech SmartLife DW04, Wi-Fi mágneses ajtóérzékelő
8 590 Ft

Intelligens ablak vagy ajtónyitás érzékelő, amely tájékoztat a nemkívánatos látogatókról. Amikor az iQ-Tech SmartLife DW04 2 mágneses része elmozdul, telefon riasztást küld. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife SA01, Wi-Fi siréna
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens Wi-Fi sziréna, amely biztonságosabbá teszi otthonodat. Ha a feltételek teljesülnek, hangos 90 dB riasztást fogsz hallani, és telefonhívást is küld. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife SB003, WiFi relé garázskapukhoz és kapukhoz
21 490 Ft

Wi-Fi relé, amellyel a garázs ajtaját a mobilalkalmazás segítségével vezérelheted. Az IQ-Tech SmartLife SB003 egy konnektorba csatlakoztatható, amely szintén táplálja. Vele együtt kapsz egy mágneses ajtónyitó érzékelőt is, amely tökéletes áttekintést nyújt az ajtó pontos kinyitásának és bezárásának időpontjáról.

iQ-Tech SmartLife SM01, Wi-Fi füstérzékelő
12 490 Ft

Intelligens füstérzékelő és tűzjelző egyben. Amikor az iQ-Tech SmartLife SM01 füstöt észlel, akkor akár 90 dB hangerőjű szirénát indít, miközben telefonos riasztást is küld. Ez iOS és Android alkalmazás segítségével vezérelhető, amely lehetővé teszi automatizált utasítások létrehozását intelligens otthonodhoz.

iQ-Tech SmartLife WS020, Wi-Fi csatlakozás, 16 A
6 990 Ft

Intelligens Wi-Fi csatlakozó. Az IQ-Tech SmartLife WS020 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 16 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.