TKG Telefontartó: ESR HALOLOCK - MagSafe, szellőzőrácsra rögzíthető mágneses fekete telefontartó

TKG Telefontartó: ESR HALOLOCK - MagSafe, szellőzőrácsra rögzíthető mágneses fekete telefontartó

Száma: 31883068
Közvetlenül partnerünktől
ESR HALOLOCK – MagSafe, szellőzőrácsra rögzíthető mágneses fekete telefontartó.  Egy mágneses autóstartó, amely a szellőzőnyíláshoz rögzíthető. További információ
9 980 Ft
Partnerünktől: BTM-UNIO Kft.
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2023.12.12 - 2023.12.13 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: BTM-UNIO Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 31883068

Leírás

ESR HALOLOCK – MagSafe, szellőzőrácsra rögzíthető mágneses fekete telefontartó. Egy mágneses autóstartó, amely a szellőzőnyíláshoz rögzíthető. A tartozék erős neodímium mágnessel van felszerelve, ami lehetővé teszi a gyors felhelyezést és levételt. A tartó mozgatható fejjel van felszerelve (360°-os forgatás), melynek köszönhetően a készülék mindig tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. A telefontartó vezeték nélküli töltésre nem képes.
* A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe használatával beépített mágneses érzékelővel ellátott tokkal működik.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.