BASEUS Cafule kábel USB / Lightning QC3.0 2m, szürke
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lightning kábel – lehetővé teszi a töltést és az adatátvitelt egyidejűleg, támogatja a gyors töltést, tartós nylon anyag, alumínium csatlakozók, praktikus tépőzár.

BASEUS Halo kábel USB / USB-C + Led light 1m, piros
3 340 Ft

USB-C kábel – lehetővé teszi a töltést és az adatátvitelt egyidejűleg, támogatja a gyors töltést, tartós nylon anyagból és alumínium csatlakozókkal rendelkezik, praktikus tépőzár az összekuszálódás ellen. Praktikus LED diódával rendelkezik.

BASEUS Halo Nylon Braided kábel USB / Lightning, LED, 1.5A 2m, piros
3 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lightning kábel – lehetővé teszi a töltést és az adatátvitelt egyidejűleg, támogatja a gyors töltést, tartós nylon anyag, alumínium csatlakozókkal rendelkezik, praktikus tépőzár az összekuszálódás ellen. LED diódával rendelkezik.

BASEUS X-type Light kábel USB / USB-C QC3.0 1m, fekete
3 790 Ft

USB C kábel – támogatja a gyors és biztonságos töltést, rendelkezik LED-diódával, az intelligens vezérlőrendszer beállítja a feszültséget egy adott eszközhöz. Átviteli sebesség 480 Mb / s-ig.

DUDAO L1T kábel USB / Lightning 3A 1m, fehér
2 560 Ft

Lightning kábel – lehetővé teszi a töltést és az adatátvitelt egyidejűleg, támogatja a gyors és biztonságos töltést. A nagy sebességű adatátvitel akár 480 Mb / s sebességet is elérhet.