Forever KEMÉNYÍTETT ÜVEG AZ APPLE IPHONE X - FEHÉR, 3D NFOLAPIPXWH-HD3 KIJELZŐJÉRE
5 024 Ft 3 790 Ft

Kiváló minőségű Forever védőüveg okostelefonod kijelzőjére. Védelmet nyújt mindenekelőtt a karcolásokkal szemben és ellenáll a folyékony anyagoknak. A védőüveg kijelzőre történő felvitele rendkívül egyszerű és intuitív. Az üveg vastagsága mindössze 0,33 mm. *Az ábra csak illusztrációként szolgál.

PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy az Apple iPhone X/Xs fekete készülékhez (P2632)
11 290 Ft 11 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Temperált és edzett védőüveg fekete szélekkel az iPhone X/Xs készülékedhez. A PanzerGlass Edge-to-Edge Privacy kiemelkedik a minőséges kidolgozásával, kristálytiszta, vékony és hosszú élettartammal rendelkezik. Ezenkívül olyan adatvédelmi szűrőt is tartalmaz, amely csökkenti a leolvashatóságot, amikor a vállon át nézel a készülékre.

RhinoTech 2 Edzett üveg 3D Apple iPhone X/XS RT063
4 890 Ft 4 790 Ft

Rendkívül ellenálló védőüveg, mely védi a teljes kijelzőt és megbízható védelmet nyújt az ütődések és karcolások ellen. Védőüveg Rhinotech 2 megfelelő iPhone X vagy iPhone XS telefonhoz, 9H keménységgel és oleofób struktúrával rendelkezik, mely megakadályozza az ujjlenyomat megjelenését a kijelzőn. Vékony, 100%-ban átlátszó, érzékeny az érintésre és egyszerűen felhelyezhető.