Fixed Full-Cover Huawei Prime Y7 (2018) keményített védőüveg, teljes kijelzőre, fekete FIXG3D-309-BK
6 327 Ft 6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű FIXED Full-Cover 3D keményített védőüveg ideális megoldás a mobiltelefonod megvédése ellen. Kerüld el a karcolásokat és a megrepedt kijelzőt, így biztos lehetsz abban, hogy az érintőképernyő még sokáig és jól fog működni. A különleges 3D technológiájú üveg kifejezetten a modern okostelefonok lekerekített kijelzőire lett tervezve. Minden üveg a mobiltelefon pontos méretére van szabva, a teljes kijelzőt fedi egészen a szélekig, így maximális védelmet biztosít. A 0,33 mm-es minimális vastagsága szinte nem növeli a telefon méretét. Edzett kialakítás biztosítja a magas érzékenységet, a kijelző érintőképernyője ugyan olyan természetes marad, mint védőüveg felhelyezése előtt.

Fixed Huawei Y 7 Prime (2018) keményített védőüveg, teljes kijelzőre, fekete, 0,33 mm FIXGF-309-BK
5 059 Ft 4 890 Ft

Kiváló minőségű 0,33 mm vastagságú FIXED keményített védőüveg a mobiltelefonod kijelzőjének maximális védelme érdekében. 9H keménységű üveg, kiváló érintésérzékelés, egyszerű felhelyezés és 100%-os átlátszóság! Olajtaszító bevonattal kezelt üveg (taszítja az olajos és zsíros jellegű anyagokat). Egyedülálló megoldás okostelefonod kijelzőjének karcolásokkal, szennyeződésekkel, ujjlenyomatokkal és ütésekkel szembeni védelmére! A keményített védőüveg lefedi a mobiltelefon teljes elülső részét egészen az élekig.

Forever Edzett üveg Huawei Y7 Prime 2018 GSM037828
2 490 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Védőüveg a telefonod kijelzőjére Huawei Y7 2018 A Forever edzett üveg rendkívül ellenálló, de nemcsak az ütésekkel és karcolásokkal, hanem a folyadékokkal szemben is. Tökéletesen áttetsző és fokozza a képélességet. Nagyon gyors reakcióidőt biztosít, valamint könnyen felhelyezhető.