SCREENSHIELD Védőfólia, Samsung Galaxy S7 Edge
4 490 Ft

Screenshield védőfólia kifejezetten Samsung Galaxy S7 Edge készülékre gyártott termék. A ScreenShield™ rendkívül ellenálló anyagból készült védőfólia, melyet eredetileg a versenyautók karcolásvédelmére fejlesztettek ki. 100% – os átlátszóságának köszönhetően a képernyő tökéletesen látható, ezáltal nem korlátozza a telefon használatát. A gyártó biztosítja az élettartam – garanciát, ezzel is a termék magas minőségét bizonyítva.

CELLY Apple iPhone 7 Védőfólia, Fényes
1 390 Ft

A Celly Apple iPhone 7 Védőfólia, Fényes megbízhatóan védi a képernyőt a mechanikai sérülések ellen. Alkalmazása nagyon egyszerű. Tükröződésmentes felületének köszönhetően jól látható a kijelző. Nem ragad meg rajta a por és a szennyeződés.

CELLY Huawei P9 Lite Védőfólia, Fényes, 2db
1 990 Ft

Celly Huawei P9 Lite Védőfólia megvédi a folyamatos használat alatt a telefon érintőképernyőjét a karcolásoktól, portól, zsírtól, egyéb szennyeződésektől, meghosszabbítva ezzel élettartamát. Buborékmentes felhelyezése egyszerű és gyors, pontosan illeszkedik a kijelzőre. A fólia nem változtatja meg a kontraszt-, szín-, fényerő- és érintőképernyős funkciókat.

CELLY PERFETTO Huawai Honor 8 Védőfólia, Fényes, 2 db
1 719 Ft 1 690 Ft

Celly PERFETTO egy kiváló minőségű kijelzővédő fólia Huawei Honor 8 telefonokhoz. Fényes kivitelben, mely védi a képernyőt a mechanikai sérülések, por, zsír és egyéb szennyeződések ellen. Tükröződésmentes, antisztatikus réteggel ellátott. Növeli az olvashatóságot közvetlen napfényben, ráadásul akár 90%-kal is csökkenti a visszaverődő UV-sugárzást.

CELLY Védőfólia, Samsung Galaxy A5 (2016)
1 590 Ft

A kiváló minőségű Celly védőfólia a Samsung Galaxy A5 (2016) készülékhez lett kialakítva. Megvédi a folyamatos használat alatt a telefon érintőképernyőjét a karcolásoktól, portól, zsírtól, egyéb szennyeződésektől, meghosszabbítva ezzel élettartamát. Buborékmentes felhelyezése egyszerű és gyors, pontosan illeszkedik a kijelzőre. Tükröződésmentes felülete javítja az olvashatóságot. A fólia nem változtatja meg a kontraszt-, szín-, fényerő- és érintőképernyős funkciókat.

SCREENSHIELD Védőfólia, Samsung Galaxy S6 Edge
4 290 Ft

Screenshield védőfólia kifejezetten Samsung Galaxy S6 Edge készülékre gyártott termék. A ScreenShield™ rendkívül ellenálló anyagból készült védőfólia, melyet eredetileg a versenyautók karcolásvédelmére fejlesztettek ki. 100% – os átlátszóságának köszönhetően a képernyő tökéletesen látható, ezáltal nem korlátozza a telefon használatát. A gyártó biztosítja az élettartam – garanciát, ezzel is a termék magas minőségét bizonyítva.