iGET Blackview GBV4000 Orange

iGET Blackview GBV4000 Orange

Száma: 1118245
A masszív GBV-telefonok népszerű tartományának képviselője kifinomult tervezéssel, nagyszerű kivitelezéssel és kitűnő ár / teljesítmény aránnyal rendelkezik. További információ
37 990 Ft
Forgalmazó: MALL

Elfogyott

Száma: 1118245

Leírás

iGET BLACKVIEW GBV4000

A népszerű vonal masszív telefonok GBV képviselői kiemelkednek kifinomult design, a kiváló kidolgozás és a kiváló ár-teljesítmény aránnyal . A modern megjelenést kiegészíti egy keskeny profil és egy dekoratív vonal, amely a kijelzőt tartalmazza. A csodás 4.7” HD panel élénk színeket ad át, az eszköz szíve pedig egy 4 magos 1,3 GHz-es processzor, amelyet kiegészít 1 GB RAM és 8GB ROM. Értékeled majd az akkumulátort is, melynek kapacitása 3680 mAh 13 MP kamerát a Sonytól vagy a kijelzőt Corning Gorilla Glass harmadik generációs. A csomagban található fejhallgató, töltő USB – microUSB kábellel és egy védőfólia a kijelzőre.

Tökéletes 4,7 "HD érintőképernyő

iGET BLACKVIEW GBV4000 Orange öröm nézni, köszönhetően a kiváló 4.7” HD kijelzőnek, ami 1280 × 720 felbontásra képes, mely a színskála 100% -ának megjelenítésére alkalmas. Élénk és valósághű színek, amelyek kellemes a szemnek. Értékelni fogod, a magas 401 PPI mennyiséget, amely garancia jó megjelenítéshez még a napsütésben is.

Corning Gorilla Glass 3

Összehasonlítva a hagyományos üveg és a harmadik generációs érintőképernyős Corning Gorilla Glass között: karcsúbb, keményebb és környezetbarátabb. A kijelző megkarcolásának veszélye akár 80% -kal alacsonyabb a modern üveg esetében.

Teljesítmény és fogyasztás egyensúlyban

A telefon szíve egy 4 magos MT6580A processzor 1,3 GHz-es, amely kiegészíti a grafikus chip ARM Mali400 MP2 (500 MHz). A teljesítmény és a fogyasztás tehát egyensúlyban van.

1 GB RAM a 8 GB ROM

A zökkenőmentes iGET BLACKVIEW GBV4000 Orange mobiltelefon működéséhez hozzájárul az 1 GB RAM, belső tároló 8GB ROM helyet biztosít a fényképeknek, videóknak vagy az alkalmazásoknak.

Modern és tartós kivitelezés

iGET BLACKVIEW GBV4000 Orange nemcsak elegáns, hanem tartós mobiltelefon is. Stílusos designja és IP68 védettség tökéletes szimbiózisban, hogy a telefon annak ellenére fényűző megjelenést biztosítson, hogy ellenáll a víznek, pornak és piszoknak.

Modern és tartós kivitelezés

Az iGET BLACKVIEW GBV4000 Orange több réteg modern anyagból készül, beleértve a keményített gumit is, hogy maximális ütésállóságot biztosítson.

Hátsó 13MP-os Sony fényképezőgép

Fontos pillanatok rögzítésekor a Sony 13MP hátsó fényképezőgépre támaszkodhatsz. Az f / 2.0 senzor a tökéletes képen is segít, így kreatívan használható a mélységélesség. A HDR mód viszont ideális a képek valósághűbb megjelenítéséhez. Az elülső 5 Mpx-es kamera különösen alkalmas a népszerű selfikhez vagy videohívásokra.

Nagyobb kitartás és hosszabb akkumulátor-élettartam

Polymer akkumulátor kapacitása 3680 mAh, mely elegendő az energiatakarékos 4 magos és a takarékos HD képernyő meghajtásához, ami nagyobb tartósságot és a hosszabb élettartamot biztosít. Gyors és biztonságos adapterrel kombinálva sok mulatságra számíthatsz, és kevesebb idő alatt tölt fel.

Android 7.0 a gördülékenyebb munkáért

Az Android 7.0 verzió drámaian javítja a telefon teljesítményét és takarékoskodik a processzorral. A rendszer nagyszerű fejlesztéseket és trükköket kínál a korábbi verziókhoz képest. Például támogatja a Vulkan API-t, amely biztosítja, hogy az alka

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.