Metal Earth AT-AT Birodalmi lépegető

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: Metal Earth Katalógus száma: 827179

Metal Earth AT-AT Birodalmi lépegető

Metal Earth építőkészlet segítségével igazi Star Wars remekműveket alkothatsz.. Csak nyomd ki az apró elemeket a 11*11 cm-es acéllapokból és kezdheted is az összeállítást. Ehhez ragasztóra nincsen szükséged, ellenben a kitartásodra és a kézügyességedre annál inkább, mivel a Metal Earth termékek rendkívül részletgazdag kidolgozottsága nagy kihívás elé állítja a gyermekeket és a felnőtteket egyaránt. Egy csipesz vagy fogó segíthet abban, hogy a megépített Birodalmi lépegető pont úgy nézzen ki, mint a kedvenc filmedben! 14 éven felüliek részére! 3 év alatti gyermekektől tartsuk távol, mert az apró alkatrészek fulladást okozhatnak! További információ

5030
5 1

5 030 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 827179

1 vásárlói visszajelzés

Értékelés: 5
  • A szerző szeretne anonim maradni

Tokeletes

Leírás

Termékleírás

Metal Earth Star Wars AT-AT Birodalmi lépegető

  • Részletgazdag elemek
  • Könnyen összeszerelhető egy csipesz és egy fogó segítségével
  • Kreatív szórakozási lehetőség
modell

Rövid ismertető

Az AT-AT Birodalmi lépegető egy páncélozott csapatszállító harci járműként szolgált, melyet energiapajzs vett körül. A Star Warsból jól ismert Birodalmi lépegető a Galaktikus Birodalom rettegett jelképévé vált. Igaz nem volt képes nagy sebességgel közlekedni, de mégis a leghatékonyabb és leginkább céljának megfelelő eszköznek számított a Szövetség arzenáljában, melyhez hasonló eszköz nem volt. A Star Wars erős harci járműve most akár szobádat is díszítheti. Építsd fel az AT-AT Birodalmi lépegető kicsinyített mását a Metal Earth elemek felhasználásával.

modell-2

Nekik ajánljuk

  • A Metal Earth AT-AT Birodalmi lépegető makett fiúknak és lányoknak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott.

Nekik készült

  • A Metal Earth AT-AT Birodalmi lépegető makett 14 éves kortól remek szórakozást nyújthat bárkinek.

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%2% paraméterei

Autó típusa egyéb
Ajánlott korosztály 14 éves kortól
Kit nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.