TRIGANO Pókháló - kötél
24 540 Ft

A kötélből pókháló válik, amely fa összeállításokhoz alkalmas. A gyermekek bemászhatnak a pókháló alá és számos módon mászhatnak fel rá. Vagy csupán a kötelek közt is mászkálhatnak. Javítják kezeik és lábaik erejét, stabilitást nyernek és elsajátítják a mászás alapjait. Az összeállítás nem része a csomagolásnak.

Jungle Gym Net Link Modul
90 920 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Jungle Gym Net Link modul segítségével két tornyot köthetünk össze, egyetlen nagy, izgalmas játszótérré. A Net Link az izgalom fokozása mellett kivállóan alkalmas gyermeke egyensújérzékének fejlesztésére is. A tornyok egy gerendahíddal vannak összekötve, a gyermekek ezen közlekedhetnek a két torony között. A biztonságot a két oldalon kifeszített háló garantálja, így a gyerekek még véletlenül sem eshetnek le.

Jungle Gym 1 Step Modul Kötéllétra
22 190 Ft 19 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jungle Gym Modul kötéllétra A egyik legjobb kiegészítőeleme bármelyik Jungle Gym otthoni játszótérnek. Színes fokokkal, strapabíró kötéllel rendelkezik. A gyermekét be se lehet majd vinni a kertből!

Jungle Gym Bridge Link modul
84 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Jungle Gym Bridge Link modul tökéletes megoldás két torony összekapcsolására a kerti játszótéren. A függőhídon való közlekedés fejleszti a gyerekek egyensúlyérzékét és izgalmas kihívások helyszíne lehet a játék során. A Jungle Gym játszóterek elemei szabadon variálhatóak, így mindenki megtervezheti magának saját játszóterét, később pedig lehetőség van tetszőleges kiegészítésekre.