K´s Kids Építs és tanulj játékkocka, 20 db
9 190 Ft

Ks Kids Építs és tanulj játékkockákkal gyermekeinek határtalan szórakozásban lesz része. A puha kockákból különféle építmények készülhetnek. A kockák oldalain találhatók figurák, minták kirakása során logikai képességüket fejlesztik. Játék közben a számokkal, geometriai formákkal is megismerkednek. Gyermeke növekedésével egyre bonyolultabb feladatokat oldhat meg a játékon keresztül.


B.toys Elemenosqueeze Textil kocka
9 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

B Toys Elemenosqueeze játékkockát gyermeke nem fogja tudni letenni. Minden elemen más figurák vannak, gyermeke varázslatos építményeket építhet a puha anyagból készült 26 db építőkockából. Biztonságos, BPA-mentes anyagának köszönhetően a gyerek akár a szájába is veheti és fürdés közben is játszhat vele.


Alltoys Habszivacs, 100 db Textil kocka
10 620 Ft

Az Alltoys Habszivacs kocka minden 3 évnél idősebb kisgyermek számára tökéletes választás. A puha és kellemes tapintású építőjáték békés és szórakoztató módon fejleszti gyermeke logikus gondolkozását, kreativitását és térlátását. A sokféle formának köszönhetően a kockák szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az építkezéshez.


Teddies BABY Betű Textil kocka, 16 db
2 510 Ft

Teddies Betű játékkockák oldalain vicces domború figurák találhatók. A gyerekek imádni fogják a tapintható formákat játék közben. A kocka egyik oldalán betűk vannak, így már kiskorban játékosan ismerkednek az ábécével. A készletben 16 db műanyag kocka található.


Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Értékelés: 4,5
4 090 Ft
3 940 Ft

Teddies 2in1 játékkockák vidám állatos képeit összeillesztve egy puzzlet kapunk. A kockák belsejében további különböző formájú és mintájú alakzatok vannak. A puzzle kirakása és a formákhoz tartozó kocka megtalálása kitűnő logikai képességfejlesztő feladat. Gyermeke imádni fogja a vicces, vidám állatfigurákat.


Alltoys Textil kocka, 100 db-os
10 620 Ft

Az Alltoys építőkocka a kisbabáknak a lehető legjobb választás. Segítségével a babák logikája, és motoros készsége fejlődik. Segítségével könnyedén rájön mit jelent az egyensúly. 3 éves kortól ajánlott.


DINO Frozen 20 fakocka
4 390 Ft

3 740 Ft

Ebből a 20 fakockát tartalmazó készletből 6 különböző kép rakható ki a Jégvarázs mese motívumaival, vagy saját fantázia szerint építmények, kémények, tornyok építhetők belőle.


Fisher-Price Fidget Cube pörgettyű kocka
3 990 Ft

3 680 Ft

Ez a színes kocka célja, hogy segítsen fejleszteni a gyermekek érzékeit, fókuszálni az iskolában vagy otthon. A Fidget Cube egy olyan kis kocka, amin van kapcsolgatni való kapcsoló, tekergetni való tekerő, nyomogatni való nyomkodó, és még ez-az, segít fejleszteni a gyerekek finom motorikai készségeit.


Fisher-Price Mókakocka

Fisher-Price Mókakocka

Értékelés: 4,5
5 800 Ft

Fisher-Price Mókakocka egy nagyon különleges játék, amely egyből elnyeri a gyerekek tetszését. Az egyes oldalakon rejtett apróságok és felfedezni valók könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését. Minden kockán találhatóak számok és betűk is, de nagyon sok apróság, mozgó rész van amivel a picik hosszú időn keresztül el tudnak játszadozni.


Galt Hab Textil kocka

Galt Hab Textil kocka

Értékelés: 4,5
6 190 Ft

5 210 Ft

puha szövet anyagú Galt habkockák feledhetetlen örömteli órák várnak gyermekére. A 6 db különböző színű és figurájú kockákkal remekül fog szórakozni és fantasztikus kalandokat átélni. Játékosan megismerkedik az állatokkal és új dolgokat tanul a mindennapi életről. Fejleszti a gyerekek motoros és egyéb készségeit. 6 hónapos kortól ajánlott.


K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Állatok
5 740 Ft

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus, törhetetlen kockákat! Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, állathangokat, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.


K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Autók
5 760 Ft

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus kockákat, amik törhetetlenek. Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, közlekedési eszközök hangját, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.


K´s Kids Baby építőkocka, 6 db
6 290 Ft

5 770 Ft

K's Kids Baby építőkocka rendkívül sokoldalú játék gyermeke számára már 6 hónapos kortól. A 6 kocka oldalain különféle új információkkal ismerkedhetnek meg a kicsik: a figurák kirakásával foglalkozások, a vonat összeállításával a számok, az állatkák segítségével formák ismerhetők meg, de természetesen a járművek sem maradhatnak el. A puha, plüss kockák izgalmas szórakozást nyújtanak, segítik a gyermek kreativitásának és megfigyelőképességének fejlődését.


Lamps Baby puha kockák

Lamps Baby puha kockák

Értékelés: 5
7 590 Ft
7 300 Ft

Ez a készlet 11 színes kockát tartalmaz, amelyek puha textilanyagból készülnek. Különböző színes mintákkal és számokkal ellátott kockák, amelyek ideálisak kisbabák számára markolásra, dobálásra és építésre. Fejlesztik a gyermek motorikus képességeit és támogatják a tapintási, hallási és látási érzékeket.


Lamps Fa építőkocka - torony
9 190 Ft

5 040 Ft

Ennek az összerakható toronynak a segítségével a gyermekek az alakokat, színeket, számokat és az állatokat tanulhatják meg. Próbálja a tornyot minél stabilabbra építeni, hogy ne dőljön le. Kezdje a legnagyobb kockától és haladjon a legkisebbig. Tanuljanak és legyen részük megannyi szórakozásban.


MaDe Kockák hanggal 2 db

MaDe Kockák hanggal 2 db

Értékelés: 4
2 690 Ft

2 010 Ft

Oktatási kockák gyermekeknek 3 éves kortól, amely megtanítja a gyermekeket társítani a megfelelő képrészeket egymáshoz. Ha megfelelően csatlakoztassa a kockákat, hangot ad ki, amelynek hála a gyermek tudni fogja, hogy minden rendben van. A kínálatban vannak állatok, vagy közlekedési járművek. Az egyes változatok nem választhatók, az aktuális készlet alapján kerülnek kiszállításra.


SIMBA Puha kockák képekkel
2 380 Ft

2 210 Ft

A puha és sokszínű kockák gyorsan válnak kedvenc játékká minden gyermek számára. A vidám dizájnjukkal és formájukkal lefoglalja a gyerekeket és ösztönzi őket, hogy játszanak játékokat, építsenek, vagy más tevékenységeket végezzenek.


SIMBA Vidám aktív összerakható kockák
3 094 Ft

2 650 Ft

Ezzel három részes színes aktív kocka készlettel képekkel, számokkal és betűkkel a gyerekek sokat fognak szórakozni. Minden kockának különböző funkciói van és a játszás közben stimulálja a különböző érzékelőket.


Teddies BABY Gyerek figurás játékockák
3 710 Ft

Teddies Gyerek figurás játékkockák gyorsan csemetéje kedvenc játéka lesz. A kocka oldalain található színes, domború a mindennapokból vett figurák egyből megragadják gyermeke figyelmét. Az aranyos állatok és virágok gondoskodnak a vidám hangulatról játék közben. A készlet 6 db műanyag kockát tartalmaz.


Teddies Hab kockák, színesek, puhák, 60db
6 340 Ft

Színes hab kockákból álló készlet, amelyek fa imitációban . Az elemek különböző geometriai formájúak. A kockák műanyag átlátszó táskába vannak csomagolva. A készlet ideális a gyermekek fantáziájának, finommotors készségeinek és intellektusának fejlődéséhez alkalmas.


Topa Fa kockák Mozdony 12 db
2 490 Ft

Színes képes kockák járműves motívumokkal örömet okoznak minden fiúnak. 6 különböző képet lehet belőlük összerakni, vagy saját épületeket, kéményt vagy tornyot építeni teljesen a saját fantáziád szerint.


Topa Képes kockák 6 db
1 890 Ft

Színes képes kockák járműves motívumokkal örömet okoznak minden fiúnak. 6 különböző képet lehet belőlük összerakni, vagy saját épületeket, kéményt vagy tornyot építeni teljesen a saját fantáziád szerint.


Galt Vidám Textil kocka

Galt Vidám Textil kocka

Értékelés: 4,5
5 310 Ft

Galt Vidám kocka több kisebb kockából összeállítható kirakós, mely puha anyagból készült, így biztonságos játékot eredményez. A kocka fejleszti a koncentrációt és a finommotoros mozgásokat, mindemellett kedves mintájának köszönhetően gyermeke 12 állattal is megismerkedhet. A színes és változatos formák gondoskodnak arról, hogy a baba környezete és első játékai ingerekben gazdagok legyenek.