B.toys Elemenosqueeze Textil kocka
9 170 Ft

B Toys Elemenosqueeze játékkockát gyermeke nem fogja tudni letenni. Minden elemen más figurák vannak, gyermeke varázslatos építményeket építhet a puha anyagból készült 26 db építőkockából. Biztonságos, BPA-mentes anyagának köszönhetően a gyerek akár a szájába is veheti és fürdés közben is játszhat vele.

Teddies BABY Betű Textil kocka, 16 db
2 650 Ft

Teddies Betű játékkockák oldalain vicces domború figurák találhatók. A gyerekek imádni fogják a tapintható formákat játék közben. A kocka egyik oldalán betűk vannak, így már kiskorban játékosan ismerkednek az ábécével. A készletben 16 db műanyag kocka található.

Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Értékelés: 4,5
4 290 Ft

Kiárusítás

Teddies 2in1 játékkockák vidám állatos képeit összeillesztve egy puzzlet kapunk. A kockák belsejében további különböző formájú és mintájú alakzatok vannak. A puzzle kirakása és a formákhoz tartozó kocka megtalálása kitűnő logikai képességfejlesztő feladat. Gyermeke imádni fogja a vicces, vidám állatfigurákat.

Fisher-Price Mókakocka

Fisher-Price Mókakocka

Értékelés: 4,5
6 860 Ft

Fisher-Price Mókakocka egy nagyon különleges játék, amely egyből elnyeri a gyerekek tetszését. Az egyes oldalakon rejtett apróságok és felfedezni valók könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését. Minden kockán találhatóak számok és betűk is, de nagyon sok apróság, mozgó rész van amivel a picik hosszú időn keresztül el tudnak játszadozni.

SIMBA Puha kockák képekkel
2 650 Ft

A puha és sokszínű kockák gyorsan válnak kedvenc játékká minden gyermek számára. A vidám dizájnjukkal és formájukkal lefoglalja a gyerekeket és ösztönzi őket, hogy játszanak játékokat, építsenek, vagy más tevékenységeket végezzenek.

K´s Kids Baby építőkocka, 6 db
6 290 Ft 5 650 Ft

K's Kids Baby építőkocka rendkívül sokoldalú játék gyermeke számára már 6 hónapos kortól. A 6 kocka oldalain különféle új információkkal ismerkedhetnek meg a kicsik: a figurák kirakásával foglalkozások, a vonat összeállításával a számok, az állatkák segítségével formák ismerhetők meg, de természetesen a járművek sem maradhatnak el. A puha, plüss kockák izgalmas szórakozást nyújtanak, segítik a gyermek kreativitásának és megfigyelőképességének fejlődését.

Teddies Hab kockák, színesek, puhák, 60db
5 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes hab kockákból álló készlet, amelyek fa imitációban . Az elemek különböző geometriai formájúak. A kockák műanyag átlátszó táskába vannak csomagolva. A készlet ideális a gyermekek fantáziájának, finommotors készségeinek és intellektusának fejlődéséhez alkalmas.

Viga Fa építőkocka - torony
9 190 Ft 4 910 Ft

Ennek az összerakható toronynak a segítségével a gyermekek az alakokat, színeket, számokat és az állatokat tanulhatják meg. Próbálja a tornyot minél stabilabbra építeni, hogy ne dőljön le. Kezdje a legnagyobb kockától és haladjon a legkisebbig. Tanuljanak és legyen részük megannyi szórakozásban.

SIMBA Vidám aktív összerakható kockák
3 094 Ft 3 030 Ft

Ezzel három részes színes aktív kocka készlettel képekkel, számokkal és betűkkel a gyerekek sokat fognak szórakozni. Minden kockának különböző funkciói van és a játszás közben stimulálja a különböző érzékelőket.

Fisher-Price Puha oktató kockák-24%
6 217 Ft 4 690 Ft

Kiárusítás

A puha kocka mintái minden fordításnál változnak.. Némelyik oktató jellegű, némelyik pedig fejleszti az érzékszerveket. Gyermeked ennek köszönhetően megismerkedik a formákkal, számokkal, színekkel és az állatokkal, végül felfedezheti a különböző típusú anyagokat, melyek segítenek a tapintás kialakításában.

Niny Textil kocka

Niny Textil kocka

Értékelés: 4
5 090 Ft 4 220 Ft

Csodálatos textil kocka különböző játék alkatrészekkel. A kockának integrált csörgői, sípolói és tükre van biztonsági fóliából. A kocka ösztönzi a gyermek érzékelését és a finom motoros készségeket. – A csomagolás 4 kockát tartalmaz.

Galt Hab Textil kocka-16%

Galt Hab Textil kocka

Értékelés: 4,5
6 190 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

puha szövet anyagú Galt habkockák feledhetetlen örömteli órák várnak gyermekére. A 6 db különböző színű és figurájú kockákkal remekül fog szórakozni és fantasztikus kalandokat átélni. Játékosan megismerkedik az állatokkal és új dolgokat tanul a mindennapi életről. Fejleszti a gyerekek motoros és egyéb készségeit. 6 hónapos kortól ajánlott.

Fisher-Price Fidget Cube pörgettyű kocka
3 990 Ft 3 560 Ft

Ez a színes kocka célja, hogy segítsen fejleszteni a gyermekek érzékeit, fókuszálni az iskolában vagy otthon. A Fidget Cube egy olyan kis kocka, amin van kapcsolgatni való kapcsoló, tekergetni való tekerő, nyomogatni való nyomkodó, és még ez-az, segít fejleszteni a gyerekek finom motorikai készségeit.

K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Állatok-31%
5 691 Ft 3 890 Ft

Kiárusítás

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus, törhetetlen kockákat! Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, állathangokat, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.

Lamps Gumi játékkockák

Lamps Gumi játékkockák

Értékelés: 5
3 890 Ft 3 850 Ft

Gumi kockák, amikkel a kis gyerekeknek sok lehetőségük van a játékra. A csomag 24 kockát tartalmaz, amik egymáshoz csatlakoztathatók. A kockák különböző színűek.

Lamps Baby puha kockák-22%

Lamps Baby puha kockák

Értékelés: 5
7 590 Ft 5 890 Ft

Kiárusítás

Ez a készlet 11 színes kockát tartalmaz, amelyek puha textilanyagból készülnek. Különböző színes mintákkal és számokkal ellátott kockák, amelyek ideálisak kisbabák számára markolásra, dobálásra és építésre. Fejlesztik a gyermek motorikus képességeit és támogatják a tapintási, hallási és látási érzékeket.

Teddies BABY Gyerek figurás játékockák
4 090 Ft

Teddies Gyerek figurás játékkockák gyorsan csemetéje kedvenc játéka lesz. A kocka oldalain található színes, domború a mindennapokból vett figurák egyből megragadják gyermeke figyelmét. Az aranyos állatok és virágok gondoskodnak a vidám hangulatról játék közben. A készlet 6 db műanyag kockát tartalmaz.

DINO Frozen 20 fakocka

DINO Frozen 20 fakocka

Értékelés: 5
4 390 Ft 3 950 Ft

Ebből a 20 fakockát tartalmazó készletből 6 különböző kép rakható ki a Jégvarázs mese motívumaival, vagy saját fantázia szerint építmények, kémények, tornyok építhetők belőle.

K´s Kids Építs és tanulj játékkocka, 20 db
9 160 Ft

Ks Kids Építs és tanulj játékkockákkal gyermekeinek határtalan szórakozásban lesz része. A puha kockákból különféle építmények készülhetnek. A kockák oldalain találhatók figurák, minták kirakása során logikai képességüket fejlesztik. Játék közben a számokkal, geometriai formákkal is megismerkednek. Gyermeke növekedésével egyre bonyolultabb feladatokat oldhat meg a játékon keresztül.

Canpol babies Puha szenzoros zenélő kockák 12 db
7 890 Ft 7 660 Ft

Puha szenzoros kocka képekkel ösztönzi a gyermeket az új szavak és tárgyak felismerésére, tanulására és emlékezésére. A színes képekkel ellátott puha kocka serkenti a gyermek érzékeinek fejlődését. Biztonságos, egészségre nem káros anyagokból készült, amelyek könnyen tisztán tarthatók.

Mochtoys Waffle Blocks nagy kockák
30 626 Ft 19 160 Ft

A Waffle Blocks nagy kockák a kertbe is alkalmasak. hagyd kibontakozni gyermekeid fantáziáját, és építs velük valami különlegeset a kertben.

Rappa Baby oktató kockák, 3 db
1 440 Ft

A színes oktató kockák hangokat adnak ki, a legkisebbeknek alkalmasak. A kockák lekötik gyermeked figyelmét a képeknek, a számoknak és a betűknek hála. Támogatja a finommotoros és a vizuális készségeket.

K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Autók-60%
5 690 Ft 2 240 Ft

Kiárusítás

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus kockákat, amik törhetetlenek. Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, közlekedési eszközök hangját, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.

Alltoys Habszivacs, 100 db Textil kocka
6 600 Ft

Az Alltoys Habszivacs kocka minden 3 évnél idősebb kisgyermek számára tökéletes választás. A puha és kellemes tapintású építőjáték békés és szórakoztató módon fejleszti gyermeke logikus gondolkozását, kreativitását és térlátását. A sokféle formának köszönhetően a kockák szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az építkezéshez.

Alltoys Textil kocka, 100 db-os
6 590 Ft

Az Alltoys építőkocka a kisbabáknak a lehető legjobb választás. Segítségével a babák logikája, és motoros készsége fejlődik. Segítségével könnyedén rájön mit jelent az egyensúly. 3 éves kortól ajánlott.