B.toys Elemenosqueeze Textil kocka
9 200 Ft

B Toys Elemenosqueeze játékkockát gyermeke nem fogja tudni letenni. Minden elemen más figurák vannak, gyermeke varázslatos építményeket építhet a puha anyagból készült 26 db építőkockából. Biztonságos, BPA-mentes anyagának köszönhetően a gyerek akár a szájába is veheti és fürdés közben is játszhat vele.

Teddies BABY Betű Textil kocka, 16 db
3 320 Ft

Teddies Betű játékkockák oldalain vicces domború figurák találhatók. A gyerekek imádni fogják a tapintható formákat játék közben. A kocka egyik oldalán betűk vannak, így már kiskorban játékosan ismerkednek az ábécével. A készletben 16 db műanyag kocka található.

SIMBA Vidám aktív összerakható kockák
2 690 Ft 2 660 Ft

Ezzel három részes színes aktív kocka készlettel képekkel, számokkal és betűkkel a gyerekek sokat fognak szórakozni. Minden kockának különböző funkciói van és a játszás közben stimulálja a különböző érzékelőket.

Fisher-Price Mókakocka

Fisher-Price Mókakocka

Értékelés: 4,8
6 390 Ft

Fisher-Price Mókakocka egy nagyon különleges játék, amely egyből elnyeri a gyerekek tetszését. Az egyes oldalakon rejtett apróságok és felfedezni valók könnyen felkeltik a gyerekek érdeklődését. Minden kockán találhatóak számok és betűk is, de nagyon sok apróság, mozgó rész van amivel a picik hosszú időn keresztül el tudnak játszadozni.

Fisher-Price Fidget Cube pörgettyű kocka
3 860 Ft

Ez a színes kocka célja, hogy segítsen fejleszteni a gyermekek érzékeit, fókuszálni az iskolában vagy otthon. A Fidget Cube egy olyan kis kocka, amin van kapcsolgatni való kapcsoló, tekergetni való tekerő, nyomogatni való nyomkodó, és még ez-az, segít fejleszteni a gyerekek finom motorikai készségeit.

Fisher-Price Puha oktató kockák-17%
5 050 Ft 4 190 Ft

Akció

A puha kocka mintái minden fordításnál változnak.. Némelyik oktató jellegű, némelyik pedig fejleszti az érzékszerveket. Gyermeked ennek köszönhetően megismerkedik a formákkal, számokkal, színekkel és az állatokkal, végül felfedezheti a különböző típusú anyagokat, melyek segítenek a tapintás kialakításában.

Viga Fa építőkocka - torony
5 590 Ft

Ennek az összerakható toronynak a segítségével a gyermekek az alakokat, színeket, számokat és az állatokat tanulhatják meg. Próbálja a tornyot minél stabilabbra építeni, hogy ne dőljön le. Kezdje a legnagyobb kockától és haladjon a legkisebbig. Tanuljanak és legyen részük megannyi szórakozásban.

SIMBA Puha kockák képekkel

SIMBA Puha kockák képekkel

Értékelés: 4,8
2 660 Ft

A puha és sokszínű kockák gyorsan válnak kedvenc játékká minden gyermek számára. A vidám dizájnjukkal és formájukkal lefoglalja a gyerekeket és ösztönzi őket, hogy játszanak játékokat, építsenek, vagy más tevékenységeket végezzenek.

Canpol babies Plüss szenzoros kocka Macik, szürke
4 240 Ft 3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss szenzoros kocka a MEDVE kollekcióból. Az anyagok különböző textúrákkal stimulálják a baba érintését. Csengő és sistergő elemek felhívják a gyermekek figyelmét. A színes szalagok arra ösztönzik a babát, hogy megragadja a játékot. A rugalmas rágóka megnyugtatja a viszkető ínyeket.

Lamps Gumi játékkockák

Lamps Gumi játékkockák

Értékelés: 4,8
3 460 Ft

Gumi kockák, amikkel a kis gyerekeknek sok lehetőségük van a játékra. A csomag 24 kockát tartalmaz, amik egymáshoz csatlakoztathatók. A kockák különböző színűek.

Niny Textil kocka

Niny Textil kocka

Értékelés: 4,6
4 790 Ft

Csodálatos textil kocka különböző játék alkatrészekkel. A kockának integrált csörgői, sípolói és tükre van biztonsági fóliából. A kocka ösztönzi a gyermek érzékelését és a finom motoros készségeket. – A csomagolás 4 kockát tartalmaz.

Teddies Hab kockák, színesek, puhák, 60db
6 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes hab kockákból álló készlet, amelyek fa imitációban . Az elemek különböző geometriai formájúak. A kockák műanyag átlátszó táskába vannak csomagolva. A készlet ideális a gyermekek fantáziájának, finommotors készségeinek és intellektusának fejlődéséhez alkalmas.

Galt Hab Textil kocka

Galt Hab Textil kocka

Értékelés: 4,5
7 190 Ft

puha szövet anyagú Galt habkockák feledhetetlen örömteli órák várnak gyermekére. A 6 db különböző színű és figurájú kockákkal remekül fog szórakozni és fantasztikus kalandokat átélni. Játékosan megismerkedik az állatokkal és új dolgokat tanul a mindennapi életről. Fejleszti a gyerekek motoros és egyéb készségeit. 6 hónapos kortól ajánlott.

K´s Kids Szórakoztató textil kockák – Állatok
8 690 Ft

A gyerekek imádják ezeket a fantasztikus, törhetetlen kockákat! Építhetnek és játszhatnak velük. Közben élvezhetik a különféle alakokat, számokat, állathangokat, összeköthetik őket és egy hosszú vonatot építhetnek. A kockák stimulálják a gyermekek érzékeit.

Canpol babies Puha szenzoros zenélő kockák 12 db
7 730 Ft

Puha szenzoros kocka képekkel ösztönzi a gyermeket az új szavak és tárgyak felismerésére, tanulására és emlékezésére. A színes képekkel ellátott puha kocka serkenti a gyermek érzékeinek fejlődését. Biztonságos, egészségre nem káros anyagokból készült, amelyek könnyen tisztán tarthatók.

Canpol babies Plüss szenzoros kocka Macik, piros
4 220 Ft 3 890 Ft

Plüss szenzoros kocka a MEDVE kollekcióból. Az anyagok különböző textúrákkal stimulálják a baba érintését. Csengő és sistergő elemek felhívják a gyermekek figyelmét. A színes szalagok arra ösztönzik a babát, hogy megragadja a játékot. A rugalmas rágóka megnyugtatja a viszkető ínyeket.

K´s Kids Baby építőkocka, 6 db
5 590 Ft

K's Kids Baby építőkocka rendkívül sokoldalú játék gyermeke számára már 6 hónapos kortól. A 6 kocka oldalain különféle új információkkal ismerkedhetnek meg a kicsik: a figurák kirakásával foglalkozások, a vonat összeállításával a számok, az állatkák segítségével formák ismerhetők meg, de természetesen a járművek sem maradhatnak el. A puha, plüss kockák izgalmas szórakozást nyújtanak, segítik a gyermek kreativitásának és megfigyelőképességének fejlődését.

Alltoys Habszivacs, 100 db Textil kocka
6 660 Ft

Az Alltoys Habszivacs kocka minden 3 évnél idősebb kisgyermek számára tökéletes választás. A puha és kellemes tapintású építőjáték békés és szórakoztató módon fejleszti gyermeke logikus gondolkozását, kreativitását és térlátását. A sokféle formának köszönhetően a kockák szinte korlátlan lehetőséget biztosítanak az építkezéshez.

K´s Kids Építs és tanulj játékkocka, 20 db
9 330 Ft

Ks Kids Építs és tanulj játékkockákkal gyermekeinek határtalan szórakozásban lesz része. A puha kockákból különféle építmények készülhetnek. A kockák oldalain találhatók figurák, minták kirakása során logikai képességüket fejlesztik. Játék közben a számokkal, geometriai formákkal is megismerkednek. Gyermeke növekedésével egyre bonyolultabb feladatokat oldhat meg a játékon keresztül.

Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Teddies BABY 2in1 Textil kocka

Értékelés: 4,6
5 130 Ft 5 060 Ft

Teddies 2in1 játékkockák vidám állatos képeit összeillesztve egy puzzlet kapunk. A kockák belsejében további különböző formájú és mintájú alakzatok vannak. A puzzle kirakása és a formákhoz tartozó kocka megtalálása kitűnő logikai képességfejlesztő feladat. Gyermeke imádni fogja a vicces, vidám állatfigurákat.

Teddies BABY Gyerek figurás játékockák
3 790 Ft

Teddies Gyerek figurás játékkockák gyorsan csemetéje kedvenc játéka lesz. A kocka oldalain található színes, domború a mindennapokból vett figurák egyből megragadják gyermeke figyelmét. Az aranyos állatok és virágok gondoskodnak a vidám hangulatról játék közben. A készlet 6 db műanyag kockát tartalmaz.