SIMBA Vidám aktív összerakható kockák

Márka: SIMBA Katalógus száma: 1084302

SIMBA Vidám aktív összerakható kockák

Ezzel három részes színes aktív kocka készlettel képekkel, számokkal és betűkkel a gyerekek sokat fognak szórakozni. Minden kockának különböző funkciói van és a játszás közben stimulálja a különböző érzékelőket. További információ

3290

3 290 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Simba Toys vállalat az egyik legnagyobb játékgyártó vállalat. A világ több mint 22 országában van fióktelepe, kínálatukban a legkisebb gyermekeknek ajánlott játékok, gyermek oktatási játékok, kislányoknak és kisfiúknak alkalmas játékok, valamint kültérre alkalmas termékek egyaránt találhatóak.

Jellemzők:

  • Ez a három részes színes aktív kocka készlet képeket, számokat és betűket tartalmaz.
  • Egészségre ártalmatlan anyagbólkészült.
  • A játék stimulálja a különböző érzékszerveket – látást, hallást, érintést.
  • Ez az aktív játék első pillantásra tetszeni fog a gyerekeknek.
  • Gyermekek számára 12 hónapos kortól 3 éves korig alkalmas.

Paraméterek

%2% paraméterei

Meghatározás unisex
Ajánlott korosztály 1 éves kortól
Anyag műanyag

Hasonló termékek

MaDe Kockák hanggal 2 db

MaDe Kockák hanggal 2 db

Értékelés: 4
2 890 Ft

Oktatási kockák gyermekeknek 3 éves kortól, amely megtanítja a gyermekeket társítani a megfelelő képrészeket egymáshoz. Ha megfelelően csatlakoztassa a kockákat, hangot ad ki, amelynek hála a gyermek tudni fogja, hogy minden rendben van. A kínálatban vannak állatok, vagy közlekedési járművek. Az egyes változatok nem választhatók, az aktuális készlet alapján kerülnek kiszállításra.


SIMBA Puha kockák képekkel
2 690 Ft

A puha és sokszínű kockák gyorsan válnak kedvenc játékká minden gyermek számára. A vidám dizájnjukkal és formájukkal lefoglalja a gyerekeket és ösztönzi őket, hogy játszanak játékokat, építsenek, vagy más tevékenységeket végezzenek.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.