HASBRO Monopoly Lol Suprise Angol változat-32%
9 590 Ft 6 490 Ft

Akció

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, de ezt a változatot a népszerű Lol Surprise baba licence ihlette. Ez a játék nem csak a népszerű Lol Surprise babák rajongóinak figyelmét fogja felkelteni . Ez a játék verzió angol nyelvű!

HASBRO Monopoly Fortnite Angol változat
9 748 Ft 7 130 Ft

Lehet, hogy a hagyományos Monopoly játékot ismered, ezt a változatot azonban a Fortnite videojáték inspirálta. Így a játékban nem csak az a lényeg, hogy minél több telket vagy ingatlant tudj magadénak, esetleg béreld azokat, hanem mindenekelőtt a túlélésért küzdesz! A Monopoly Fortnite társasjáték lényege a környezet feltárása, az ellenfelek elleni küzdelem és a vihar zsugorodó területeiből való menekülés.

HASBRO Monopoly teljes körű bankolással családi Társasjáték - Magyar nyelvű
13 999 Ft 12 980 Ft

A híres, közkedvelt ingatlankereskedelmi társasjáték, a Monopoly modern változata. A Monopoly teljes körű bankolás társasjáték során ugyanúgy különböző területeket kell megvásárolnod, mint az eredeti játékban, de itt pénz helyett a játékosok bankkártyát tartanak maguknál. Építs a telkeidre házakat, szállodákat, szerezz minél több birtoklevelet, és gyűjtsd be a legtöbb pénzt, hogy tiéd lehessen a monopólium!

HASBRO Szélhámosok Kiadás

HASBRO Szélhámosok Kiadás

Értékelés: 4,4
9 590 Ft 9 080 Ft

Monopoly, amelyben változnak a szabályok! Vajon neked sikerül az átverés? Olyan kultikus élményekben lehet részed, amelyekben a szabályok „változnak“, a pénz „kölcsön“ van, és a vicces vállalkozások meg vannak engedve.

HASBRO Hagyományos Monopoly
9 790 Ft 7 780 Ft

A közkedvelt Monopoly társasjáték, most új csomagolással és új figurákkal. Vidd az ellenfeleid csődbe és nyerj! Ez egy olyan játék, amibe nagyban megy a kereskedés és gyorsan a gazdagodás. A siker attól függ, hogy miként spekulálsz, ésszerű beruházásokat vagy hibás üzleteket kötsz e.

HASBRO Monopoly Junior - HU

HASBRO Monopoly Junior - HU

Értékelés: 4,4
5 570 Ft

A Monopoly Junior egy speciális változata az ingatlanforgalomról szóló játékok közül. Most még több pénzt kaphatsz, mint amit valaha elképzeltél! Nagyszerű és rugalmas gyerekjáték.

Monopoly Budapest HU
12 490 Ft 10 990 Ft

Akció

Vegyetek részt egy nagyszerű Budapesti kiránduláson, ahol a különböző látnivalókat nem csak megnézni lehet, hanem megszerezni is! Alkudozzatok, vásároljatok, építkezzetek, aztán kövessétek figyelemmel, miként térülnek meg a befektetéseitek! A játék során csakis rajtatok múlik, hogy milyen döntéseket hoztok, mennyire tudjátok kihasználni az előttetek álló lehetőségeket – és persze az is, hogy melyik fővárosi helyszíneket szeretnétek birtokolni. A csúcson csak egy hely van, itt az ideje, hogy próbára tegyétek rátermettségeteket és szerencséteket egyaránt az egyedi hangulatú Budapest Monopolyval!

HASBRO MS Monopoly

HASBRO MS Monopoly

Értékelés: 5
10 690 Ft 7 390 Ft

Monopoli különkiadás, amely olyan híres nőket ünnepel, akik felfedezéseik és tevékenységük révén híresek lettek a világon. A játék alapelve változatlan marad, mint a klasszikus változatnál. A játék 2 – 6 játékos számára ajánlott, 8 ével kortól.

HASBRO Monopoly Junior Electonic Banking-24%
9 390 Ft 7 090 Ft

Akció

Hasbro Monopoly Junior Electonic Banking Társasjáték kimondottan gyermekek számára készült, segítségével megtanulhatnak a pénzzel bánni és befektetéseket kötni. A játék a terminál és a hitelkártyák segítségével gyorsabb és szórakoztatóbb.

HASBRO Monopoly - az ezredforduló monopóliuma
9 590 Ft 6 480 Ft

Nem mindig vásárolhatsz nagyszerű szórakozást pénzért, de a tapasztalatok (jók vagy rosszak) örökké tartanak! A játék ezen verziójában nem ingatlant vásárolhatsz, hanem tapasztalatokat gyűjthetsz, annyit, amennyit csak lehetséges! Utazzál a játék felületén, látogassál el érdekes helyekre és gyűjtsd az élményeket. A Monopoly új verziója nagyszerű módja a szórakozásnak és a kiváló időtöltésnek a barátaiddal.

HASBRO Monopoly Trónok harca, Angol verzió
14 190 Ft 11 680 Ft

A kedvenc Monopoly játék most a népszerű Trónok harca filmsorozat által ihletett változatban. A játékosok a legendás Westeros területén kalandozhatnak, és az egyes területekkel üzletelhetnek. A játék a híres hat nemzetiség totemjét tartalmazza, Te kiben bízol? Ez a játék verzió angol nyelvű!

HASBRO Monopoly Macskák és kutyák
9 590 Ft 7 990 Ft

A Macskák vs Kutyák monopoly játékot a macskák és kutyák tulajdonosainak versengése inspirálta, ideális játék a háziállatokat kedvelők számára. A Monopoly játék ezen kiadása csapatokban való játszásra ajánlott. Melyik csapatot választod? A macskákat vagy a kutyákat?

HASBRO Monopoly Cash Grab - HU
9 090 Ft 7 390 Ft

Töltsd fel Monopoly pénzzel a Monopoly kilövőt, azaz a bankot és szórd a pénzt és a meglepetés kártyákat a levegőbe. Mindenki azon lesz, hogy a legtöbbet szakítson a levegőben szállingózó javakból. Gyűjtsd a meglepetés kártyákat, hogy stratégiát ajd a játékhoz és segíts a többi játékosoknak még több pénzt szerezni. Amikor elfogyott a kilövőböl a pénz, a legvagyonosabb játékos nyer!

HASBRO Monopoly Junior Jégvarázs Társasjáték - Magyar nyelvű
6 990 Ft 5 570 Ft

HASBRO Monopoly Junior Jégvarázs Társasjáték a klasszikus ingatlankereskedelmi játékot ötvözi a gyermekek kedvenc mesefilmjével, a Jégvarázzsal. Játszhatnak imádott hőseikkel, Arendelle varázslatos helyszínein. Aki a legtöbb pénzt gyűjti, az lesz a legeredményesebb ebben az izgalmas társasjátékban.

HASBRO Monopoly Star Wars Társasjáték - Magyar nyelvű
10 990 Ft 9 730 Ft

Hódíts meg a Star Wars bolygókat a HASBRO Monopoly Star Wars társasjátékkal! Alkossatok csapatokat, és játsszatok együtt a Lázadók vagy a Birodalom oldalán. Hódítsd meg a Galaxisokat, építs Bázisokat és urald az univerzumot! Használd az erőt! Játszd ki a hatalmat adó Erő Kártyákat, hogy megváltoztasd a végzeted!

Monopoly Friends HU
12 490 Ft 10 590 Ft

Itt az ideje, hogy megszerezd a legendás Jóbarátokhoz – a televízió történetének egyik legnépszerűbb sorozatához – készült Monopoly társasjátékot! Ahogy átfordítod a játéktáblát, felismerheted a Jóbarátok sorozat legjobb, legvidámabb pillanatait.