VILEDA Turbo Felmosó szett

VILEDA Turbo Felmosó szett

Értékelés: 4,5
17 390 Ft 9 990 Ft

A Vileda Turbo egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A vödör egy erős szerkezetű pedállal járul hozzá a felmosórongy optimálisabb kicsavarásához, míg elülső nyílásán keresztül higiénikusan kiönthető a használt víz. Lábbal hajtható csavarókosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!

Lamart 2in1 Felmosó szett

Lamart 2in1 Felmosó szett

Értékelés: 4,5
5 690 Ft 4 990 Ft

Lamart 2in1 Felmosó szett kiválóan alkalmas padlók és ablakok tisztántartására egyaránt. Mosható, cserélhető, mikroszálas szövetből készült felmosóronggyal rendelkezik, amelyhez a könnyebb utántöltés érdekében egy gumispatula is tartozik. A 120 centiméteres felmosónyélre felszerelt vízpermetező tartály térfogata 600 ml.

VILEDA Ultramax felmosó szett

VILEDA Ultramax felmosó szett

Értékelés: 4,5
11 237 Ft 6 890 Ft

kiváló minőségű Vileda Ultramax felmosó segítségével megkönnyíthetjük a takarítás folyamatát, hiszen a mikroszálas felmosó egyedülálló hatékonyságot biztosít. Kialakításának köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is makulátlan felületet hagy maga után. Összecsukható nyele fokozza praktikusságát.

VILEDA Easy Wring Ultramat Felmosó szett
17 487 Ft 11 990 Ft

Kiváló minőségű Vileda felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A speciális felmosófej valamint a egyedi kicsavarókosár mind fokozzák praktikusságát.

LEIFHEIT 52015 Twist System New Felmosó szett, XL
16 390 Ft 14 990 Ft

2 év garancia

LEIFHEIT Set Twist 52015 XL felmosó szett, melynek segítségével könnyedén moshatjuk fel a padlót. A 360°-ban elforgataható mop elősegíti a hatékony takarítást. Egyszerű használata és praktikus kialakítása elősegíti a hatékony tisztítást.

LEIFHEIT 52014 Clean Twist System Felmosó szett
16 690 Ft 13 290 Ft

Kiárusítás

A LEIFHEIT 52014 Clean Twist System Felmosó szett ergonómikus kialakítása miatt egyszerű és praktikus használatot biztosít. Segítségével minden típusú padlót, legyen akár parketta vagy kőpadló, könnyedén felmoshatunk. A 360°-ban elforgatható fej illetve a speciális csavaró mind növelik a hatékonyságát.

LEIFHEIT 55037 PROFI System Padlófelmosó fej
8 590 Ft 6 990 Ft

LEIFHEIT PROFI mop alkalmas minden típusú padló tisztítására. A felmosófej mosható mosógépben, egyszerűen kicsavarható ennek megfelelő vödörben. Ez a modell kiváló asszisztens az egész lakás tisztításában. A felmosófej 8-as alakban mozgatható, 42 cm széles.

VILEDA Easy Wring & Clean Pedálos vödrös felmosó szett-25%
11 990 Ft 8 890 Ft

Kiárusítás

A Vileda Easy Wring & Clean egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A háromszög alakú felmosófej valamint a lábbal hajtható kicsavarókosár mind tovább fokozzák praktikusságát.

LEIFHEIT Clean Twist extra soft M + Univerzális tisztítószer 0,5 l
14 490 Ft 11 890 Ft

Kiárusítás

Kizárólag csak a Mall.hu-n! Rotációs mop az univerzális tisztítószerrel egy készletben a Leifheit márkától, jelentős mértékben megkönnyíti a takarítást. Mop Clean Twist extra soft alkalmas az összes típusú padlóhoz. Hála neki már nem kell érintkezned a szennyezett vízzel – egyszerűen forgatva kicsavarja maga a vödör.

MAX MFM4001BR komplex takarító rendszer-25%
17 490 Ft 12 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Forradalmi tisztítórendszer mindenféle padlóra. A „mosó“ áztató rendszer és a „száraz“ szárításnak köszönhetően nincs hajlongás vagy hátfájás!kétkamrás vödör megkönnyíti a kezelést és időt takarít meg. Egyedülálló és egyszerűen kezelhető rendszer a szennyeződések eltávolítására a felesleges forgatás és tömörítés nélkül kiküszöböli a szennyeződéseket.

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett-28%
9 990 Ft 7 190 Ft

Kiárusítás

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett praktikus kiegészítő lehet minden háztartásban. A hatékony, forgó tisztítókorongnak köszönhetően szinte minden padlótípus kiválóan tisztítható. A vödör egyedülálló kialakítása miatt a fejről egy mozdulattal tökéletesen eltávolíthatjuk a szennyeződést, miközben a 360°-os forgó rendszerével könnyen kicsavarhatjuk a felmosót.

LEIFHEIT 11700 Regulus Szőnyegseprű
14 990 Ft 8 990 Ft

Leifheit 11700 Regulus szőnyegseprű ideális választás a szőnyeg gyors, áram, és vezetéknélküli tisztítására. Rugalmas könyökkel rendelkezik, így könnyen elérhetőek a székek és asztal alatti részek is. Nincs kábel fel- és letekerés, felesleges súly, amelyet a lakáson keresztül-kasul kell cipelni, nincs zaj és nincs áramfogyasztás. Három kefével gyűjti be a port és a koszt, a morzsát és a hajat. A seprű szélessége 22 cm.

VILEDA Ultramat XL Turbo kit

VILEDA Ultramat XL Turbo kit

Értékelés: 4,5
20 590 Ft 15 490 Ft

A Vileda Ultramax XL Turbo mop standard feletti méretű tisztítófeje nagyobb fogásszélességet biztosít a szennyeződés eltávolításához. Lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

Spontex QuickMax felmosó + abrazív pótfej
6 990 Ft 5 590 Ft

Kiárusítás

Tökéletes segítség a makacs szennyeződések ellen! Része két pótfej, az egyik a megszokott szennyeződésekhez, a másik pedig abrazív az erősen megszáradt szennyeződésekhez. A felmosó önkicsavaró mechanizmussal rendelkezik a maximális kicsavaráshoz.

LEIFHEIT 55077 Felmosó szett

LEIFHEIT 55077 Felmosó szett

Értékelés: 4,5
21 990 Ft 17 990 Ft

2 év garancia

Leifheit Felmosó szett (55077) segítségével nagyobb területeket tarthat tisztán. A speciális rongy segítségével a makacs szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthatja. Alkalmas bármilyen típusú padlóhoz.

VILEDA Virobi Slim takarító robot
16 237 Ft 9 990 Ft

Vileda Virobi Slim takarító robot, mely kiválóan alkalmas a kemény padlók tisztítására. SLIM kivitelének köszönhetően már az alacsonyabb bútorok alatt is ki tud takarítani. Egyszerű kezelhetőségének köszönhetően praktikus használatot biztosít. Speciális kialakítása miatt könnyedén tisztít a falak mentén, a bútorok alatt és a sarkoknál is. Az alján található elektrosztatikus törlőkendőnek köszönhetően magához gyűjti a port, koszt, hajat és szőrt is. Porzsák nélküli kivitel, mely nagyon hatékony társ lehet a háztartásban.

LEIFHEIT Easy Spray XL felmosó
15 490 Ft 12 490 Ft

Felmosó fordulékony csuklóval és víztartállyal a Leifheit márkától, amely a szennyezett padló gyors felmosására lett tervezve. Az Easy Spray a célzott nedvesítése révén a nedvességre érzékeny padlókhoz alkalmas. Ezentúl nem fordul elő, hogy több vizet használsz a kelleténél és tönkre teszed a fapadlót.

VILEDA Ultramax XL complete box Universal
10 490 Ft

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. A Vileda Ultramax XL mop standard feletti méretű tisztítófeje nagyobb fogásszélességet biztosít a szennyeződés eltávolításához. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

Lamart Push LT8036 2v1 lapos mop-25%
4 390 Ft 3 290 Ft

Kiárusítás

Lamart márkájú lapos mop önkicsavaró mechanizmussal rendelkezik, a szennyeződéseket a kétoldalú mikroszálas felmosóhuzat segítségével távolítja el. Az egyik oldal a makacs szennyeződések súrolására, a másik a padló gyengédebb felmosására való.

Spontex Express System Plus Felmosó szett
14 990 Ft 9 790 Ft

Az Express rendszer + felmosó egy új generációs felmosó öncsavaró rendszerrel a padlók egyszerű felmosásához. A 360 fokos forgó mechanizmus nagyon hatékonyan kicsavarja a felmosót. A vödör oldalain található rács segítségével eltávolíthatja a nagyobb szennyeződéseket. A csavaró rendszer nélkül konstrukciója lehetővé teszi az egyszerűbb tisztítást, hajszálak és nagyobb szennyeződések nélkül. A mikroszálas felmosó jól elnyeli a nedvességet, felfogja az összes szennyeződést, így hatékony tisztítószerek használata nélkül is. A csavaró rendszer a a nyélben található, így nem fog fölöslegesen hajlongani felmosás közben.

Spontex Aqua Revolution System
9 390 Ft

Az Aqua Revolution System egy lapos kerek felmosó, amely két vödörrel rendelkezik a tiszta és piszkos víz elválasztására. 3 literes vödör 45m2 területre, teleszkópos rúd forgó mechanizmussal, 100% -os mikroszálas kerek fej, hajlítható sarokkal, minden padlótípushoz

LEIFHEIT 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett
15 490 Ft

2 év garancia

Lefheit 52019 Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

Lamart LT8012 Tour Takarító szett, zöld
9 990 Ft

Lamart LT8012 Tour Takarító szett egy vödröt, egy forgó felmosófejet és egy lapos felmosófejet tartalmaz. Kiválóan elősegíti a hatékony takarítást. Használata egyszerű, praktikus tartozéka lehet otthonának.

York Top Mop Szivacsos felmosó
3 090 Ft

York Top Mop Szivacsos felmosó olyan univerzális tisztítóeszköz, mely préselő mechanizmussal működik. Teleszkópos nyelén az azon kialakított fogantyúval egyszerűen kicsavarható a szuper-nedvszívó szivacsos fej és használatával a padló szinte azonnal felszárítható. Minden típusú padló tisztítására alkalmas.

LEIFHEIT 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett
15 490 Ft 13 990 Ft

Leifheit 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható. Minden felületre használható kőre és parkettára egyaránt. A nyélen található csavarószerkezettel a takarítás gyors és könnyű.

LEIFHEIT Profi Compact 55092 Felmosó szett
15 990 Ft 12 990 Ft

Kiárusítás

Új év, új akciók! Használd a HELLO2X20 kuponkódot 2020. január 20 – február 2. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Leifheit Profi Compact felmosó szett praktikus, könnyen kezelhető takarítókészlet. A készlet egy felmosót és egy 8 literes vödröt tartalmaz, melyek összerakva kompakt módon tárolhatók. A 42 cm széles felmosófej minden padlótípuson használható, nagy padlófelületeken is. A vödör speciális csavarószerkezetével a felmosót egyszerűen, lehajolás és kezei bepiszkolása nélkül kicsavarhatja.
VILEDA 9 az 1-ben készlet a nagy tisztasághoz
14 400 Ft 9 990 Ft

Villach nagyméretű otthoni tisztító készletben mindent megtalálhatsz, amire szükséged van otthon. A csomag tartalmaz egy felmosórongyot Ultramax vödörrel és egy felmosórongy, különböző rongydarabokkal és minőségi drótcsutak készlettel.

LEIFHEIT Regulus Supra Mechanikus seprű (LEI 11950)
8 690 Ft 6 890 Ft

Leifheit 11950 Regulus Supra Mechanikus szőnyegseprű ideális választás a szőnyeg gyors, áram- és vezetéknélküli tisztítására. Oldalirányba mozgatható fejjel és lehajtható nyéllel ellátva a nehezen elérhető területekhez. A seprű szélessége 26 cm, széleivel könnyen eléri a szegélyeket is.

York ROTARY Mop Felmosó szett kerek és szögletes fejjel
16 237 Ft 12 490 Ft

YORK OTARY Mop Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót.mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

Orion Mechanikus seprő QUICK FLOOR
7 690 Ft

mechanikus seprő ideális segítség takarítás során. Minden típusú padlófelületre alkalmas. Három kerek és kettő oldalsó kefével rendelkezik. Minőségi fémből készült. A seprő teljes hossza 107 cm.

LEIFHEIT Combi Clean M felmosó készlet
14 097 Ft 7 390 Ft

Praktikus készlet egyszerű sajtoló mechanizmussal főleg padló és kőfelületek felmosására alkalmas. Kannájának térfogata 12 liter és mozgatható felmosó fejjel lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek felmosását is.

BRILANZ Tornado Felmosó készlet, Narancssárga
9 987 Ft 7 690 Ft

BRILANZ Tornado felmosó készlet két darab speciális mikroszálas anyagból készült forgó felmosófejből, egy felmosóvödörből és egy állítható hosszúságú, rozsdamentes acél felmosónyélből álló szett, mely bármelyik háztartásban megállja a helyét. Szinte minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas. A vödör és a felmosó speciális forgó kialakításának köszönhetően a felmosó újranedvesítése után az összes felesleges vízet maradéktalanul eltüntetheti a felmosófej felületéről. A mikroszálas anyag hatékony nedvszívóképességet biztosít.

BRILANZ Tornado Felmosó készlet, Kék
10 487 Ft 7 390 Ft

BRILANZ Tornado felmosó készlet két darab speciális mikroszálas anyagból készült forgó felmosófejből, egy felmosóvödörből és egy állítható hosszúságú, rozsdamentes acél felmosónyélből álló szett, mely bármelyik háztartásban megállja a helyét. Szinte minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas. A vödör és a felmosó speciális forgó kialakításának köszönhetően a felmosó újranedvesítése után az összes felesleges vízet maradéktalanul eltüntetheti a felmosófej felületéről. A mikroszálas anyag hatékony nedvszívóképességet biztosít.

York PRESTIGE Forgófejes Felmosó Szett
22 487 Ft 19 990 Ft
+ ingyen szállítás

York PRESTIGE forgófejes felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően a nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

Lamart LT8013 Tour Felmosó készlet, narancs
9 990 Ft

Lamart LT8013 Tour Felmosó készlet egy vödröt, egy forgó felmosófejet és egy lapos felmosófejet tartalmaz. Kiválóan elősegíti a hatékony takarítást. Használata egyszerű, praktikus tartozéka lehet otthonának.

TORO Padlótisztító mop 340198
5 890 Ft 4 990 Ft

Kiárusítás

Multifunkciós padlótisztító mop 4 az 1-ben, ami kiváló segítőtárs az otthonod kitakarításában. Minden típusú padlóra alkalmas, 2 különböző felületű forgó fejjel van felszerelve – az egyik söpréshez, a másik nedves használatra, és nem hiányzik az ablaktisztító törlőkendő sem.

Previosa Mikroszálas ablakmosó *3227
4 290 Ft

Újdonság

Praktikus mikroszálas ablakmosó, zöld színű *3227-es modell, amely kiváló segítőtárs háztartásodba. Fogantyúval és minőségi mikroszálas anyaggal van ellátva, amely tökéletesen tiszta ablakot biztosít. Legyen a takarítás gyors, ami után jöhet a hosszú pihenés.

Spontex Express rendszer Plus + MF Törlőkendők XXL 4+1
9 990 Ft

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. Spontex Express rendszer Plus + MF XXL 4+1 továbbfejlesztett csavartató technológiával. A szivacson nem tapad meg a szennyeződés, és a beépített forgásmechanizmus hatékonyan kicsavarja a mopot. A mikroszálas huzat felfogja a szennyeződést tisztítószerek használata nélkül is.

Spontex Mop Quickmax Profi (97050122) Felmosó
8 990 Ft

A Spontex Mop Quickmax felmosó mikroszálas fejének köszönhetően nagyon hatékonyan használható. Teleszkópos nyele biztosítja a kényelmes használatot. Száraz és nedves használatra egyaránt ideális, ezáltal fokozva praktikusságát.

Vektex Easy Clean mop rendszer + ingyen pótfej
8 290 Ft

Easy Clean mop innovatív forgó rendszer a Vektex márkától, ami erőfeszítés nélküli könnyű takarítást tesz lehetővé. A kicsavaró rendszer a mop szárába van beépítve, így nem kell hozzá lehajolnod. A takarító szett kicsavaró kosaras vödörből, 135 cm hosszú fémnyelű mopból és két fejből áll.

LEIFHEIT 56793 Clean Twist Mop Felmosó szett
11 990 Ft 9 590 Ft

Kiárusítás

Új év, új akciók! Használd a HELLO2X20 kuponkódot 2020. január 20 – február 2. között és vásárold meg a terméket most 20% kedvezménnyel!
Leifheit 56793 Clean Twist Mop felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.
Lock&Lock Permetező mop

Lock&Lock Permetező mop

Értékelés: 5
11 487 Ft 7 990 Ft

A permetezővel ellátott praktikus mop minden probléma nélkül kezelhető egy kézzel. További tisztítószerek nélkül használható, a fej minden irányban forog, így még a nehezen elérhető helyeket is megtisztítja.

York Mop SprayClean

York Mop SprayClean

Értékelés: 4
6 990 Ft 5 990 Ft

York Healthy Spray felmosó a legmakacsabb szennyeződéseket is profin távolítja el miközben kezed tiszta és száraz marad. Nem kell vödröket emelgetni, sok-sok liter vizet felhasználni. Egyszerűen fel kell tölteni a nyelet tisztító folyadékkal és máris használható a szennyeződések eltávolítására. A kiváló minőségű mikroszálas felmosófejnek köszönhetően azonnal érezni lehet a különbséget a hagyományos felmosókhoz képest.