LEIFHEIT 55037 PROFI System Padlófelmosó fej
7 690 Ft

LEIFHEIT PROFI mop alkalmas minden típusú padló tisztítására. A felmosófej mosható mosógépben, egyszerűen kicsavarható ennek megfelelő vödörben. Ez a modell kiváló asszisztens az egész lakás tisztításában. A felmosófej 8-as alakban mozgatható, 42 cm széles.

LEIFHEIT 52014 Clean Twist System Felmosó szett
14 990 Ft

A LEIFHEIT 52014 Clean Twist System Felmosó szett ergonómikus kialakítása miatt egyszerű és praktikus használatot biztosít. Segítségével minden típusú padlót, legyen akár parketta vagy kőpadló, könnyedén felmoshatunk. A 360°-ban elforgatható fej illetve a speciális csavaró mind növelik a hatékonyságát.

LEIFHEIT 52015 Twist System New Felmosó szett, XL
14 990 Ft

2 év garancia

LEIFHEIT Set Twist 52015 XL felmosó szett, melynek segítségével könnyedén moshatjuk fel a padlót. A 360°-ban elforgataható mop elősegíti a hatékony takarítást. Egyszerű használata és praktikus kialakítása elősegíti a hatékony tisztítást.

LEIFHEIT 11700 Regulus Szőnyegseprű
9 790 Ft

Leifheit 11700 Regulus szőnyegseprű ideális választás a szőnyeg gyors, áram, és vezetéknélküli tisztítására. Rugalmas könyökkel rendelkezik, így könnyen elérhetőek a székek és asztal alatti részek is. Nincs kábel fel- és letekerés, felesleges súly, amelyet a lakáson keresztül-kasul kell cipelni, nincs zaj és nincs áramfogyasztás. Három kefével gyűjti be a port és a koszt, a morzsát és a hajat. A seprű szélessége 22 cm.

VILEDA Turbo Felmosó szett

VILEDA Turbo Felmosó szett

Értékelés: 4,7
12 490 Ft

A Vileda Turbo egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A vödör egy erős szerkezetű pedállal járul hozzá a felmosórongy optimálisabb kicsavarásához, míg elülső nyílásán keresztül higiénikusan kiönthető a használt víz. Lábbal hajtható csavarókosárral rendelkezik, mely megkönnyíti a takarítást és még a keze is szárazon marad!

VILEDA Easy Wring & Clean Pedálos vödrös felmosó szett-19%
10 990 Ft 8 890 Ft

Akció

A Vileda Easy Wring & Clean egy elsőrangú minőségű felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A háromszög alakú felmosófej valamint a lábbal hajtható kicsavarókosár mind tovább fokozzák praktikusságát.

VILEDA Ultramax felmosó szett

VILEDA Ultramax felmosó szett

Értékelés: 4,5
8 290 Ft

kiváló minőségű Vileda Ultramax felmosó segítségével megkönnyíthetjük a takarítás folyamatát, hiszen a mikroszálas felmosó egyedülálló hatékonyságot biztosít. Kialakításának köszönhetően a nehezen elérhető helyeken is makulátlan felületet hagy maga után. Összecsukható nyele fokozza praktikusságát.

LEIFHEIT Clean & Away készlet

LEIFHEIT Clean & Away készlet

Értékelés: 4,4
4 090 Ft 3 890 Ft

Univerzális mop a Leifheit márkától bármilyen típusú padlóra, amelyet gyorsan és egyszerűen megtisztít a portól és a kisebb szennyeződésektől. Antisztatikus kendő, amely tépőzárral rögzül a felmosófejhez, dörzsöléssel töltést hoz létre, és mágnesként vonzza az összes szennyeződést. A fej 360° -os csuklós forgóval van felszerelve a rosszul megközelíthető helyek eléréséhez.

LEIFHEIT 55076 PROFI Vödör csavarószerkezettel
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Leifheit PROFI pedálos felmosó vödör innovatív, lábbal működtethető csavarószerkezetes megoldást kínál. Segítségével nem kell a vízbe nyúlni vagy egyéb módon kicsavarni a felmosófejet. A vödör kerekekkel ellátott, így a takarítás még egyszerűbb és gyorsabb lehet.

LEIFHEIT 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett
14 990 Ft 13 990 Ft

Leifheit 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható. Minden felületre használható kőre és parkettára egyaránt. A nyélen található csavarószerkezettel a takarítás gyors és könnyű.

LEIFHEIT 56793 Clean Twist Mop Felmosó szett
11 990 Ft 10 990 Ft

Leifheit 56793 Clean Twist Mop felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

LEIFHEIT Profi Compact 55092 Felmosó szett
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Leifheit Profi Compact felmosó szett praktikus, könnyen kezelhető takarítókészlet. A készlet egy felmosót és egy 8 literes vödröt tartalmaz, melyek összerakva kompakt módon tárolhatók. A 42 cm széles felmosófej minden padlótípuson használható, nagy padlófelületeken is. A vödör speciális csavarószerkezetével a felmosót egyszerűen, lehajolás és kezei bepiszkolása nélkül kicsavarhatja.

LEIFHEIT Easy Spray XL felmosó
12 990 Ft

Felmosó fordulékony csuklóval és víztartállyal a Leifheit márkától, amely a szennyezett padló gyors felmosására lett tervezve. Az Easy Spray a célzott nedvesítése révén a nedvességre érzékeny padlókhoz alkalmas. Ezentúl nem fordul elő, hogy több vizet használsz a kelleténél és tönkre teszed a fapadlót.

VILEDA Easy Wring Ultramat Felmosó szett
12 490 Ft

MALL.hu kuponnapok – 20% kedvezmény Vileda termékekre az MDW9HU89 kód használatával (az ajánlat 2020. szeptember 14–20. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!

Kiváló minőségű Vileda felmosó szett, melynek segítségével könnyen és hatékonyan takaríthatunk. Használatával gond nélkül moshatunk fel nehezen elérhető helyeken is, mint például a sarkoknál. A speciális felmosófej valamint a egyedi kicsavarókosár mind fokozzák praktikusságát.

LEIFHEIT Mop CLEAN & AWAY padlóra, teleszkópos fej
3 490 Ft 3 390 Ft

Univerzális mop a Leifheit márkától teleszkópos markolattal, bármilyen típusú padlóra, amelyet gyorsan és egyszerűen megtisztít a portól és a kisebb szennyeződésektől. Antisztatikus kendő, amely tépőzárral rögzül a felmosófejhez, dörzsöléssel töltést hoz létre, és mágnesként vonzza az összes szennyeződést. A fej 360° -os csuklós forgóval van felszerelve a rosszul megközelíthető helyek eléréséhez.

LEIFHEIT 52019 Clean Twist Mop Felmosó szett
13 990 Ft

2 év garancia

Lefheit 52019 Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót. A mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

Spontex Express rendszer Plus + MF Törlőkendők XXL 4+1
10 490 Ft

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. Spontex Express rendszer Plus + MF XXL 4+1 továbbfejlesztett csavartató technológiával. A szivacson nem tapad meg a szennyeződés, és a beépített forgásmechanizmus hatékonyan kicsavarja a mopot. A mikroszálas huzat felfogja a szennyeződést tisztítószerek használata nélkül is.

VILEDA Spin & Clean mop-18%

VILEDA Spin & Clean mop

Értékelés: 4,4
9 990 Ft 8 190 Ft

Akció

Forgó mop Vileda kerek felmosófejjel és kompakt vödörrel az egyedülálló padlómosó rendszerért, kézi csavarás nélkül. A felmosófej egy része a padlóhoz derékszögben hozzáhajlítható, hogy a lépcsőket is könnyebben felmoshasd. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

LEIFHEIT Regulus Supra Mechanikus seprű (LEI 11950)
7 790 Ft

Leifheit 11950 Regulus Supra Mechanikus szőnyegseprű ideális választás a szőnyeg gyors, áram- és vezetéknélküli tisztítására. Oldalirányba mozgatható fejjel és lehajtható nyéllel ellátva a nehezen elérhető területekhez. A seprű szélessége 26 cm, széleivel könnyen eléri a szegélyeket is.

LEIFHEIT Combi Clean M felmosó készlet
8 990 Ft

Praktikus készlet egyszerű sajtoló mechanizmussal főleg padló és kőfelületek felmosására alkalmas. Kannájának térfogata 12 liter és mozgatható felmosó fejjel lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyek felmosását is.

LEIFHEIT készlet Power mop 3v1
5 790 Ft

Takarító készlet vödörrel és moppal, fej háromféle szállal. A fej felső rétegének előnye a nagy nedvszívó képesség, a Power Scrub és a Power Pick-up alsó rétegek a kiszáradt szennyeződések, valamint a haj és a szőrzet eltávolításához használhatók. A Leifheit márkájú mop hatékonyan tisztítja a lépcsőket és sarkokat, megbirkózik az összes felületet.

VILEDA Virobi Slim takarító robot
12 990 Ft

Vileda Virobi Slim takarító robot, mely kiválóan alkalmas a kemény padlók tisztítására. SLIM kivitelének köszönhetően már az alacsonyabb bútorok alatt is ki tud takarítani. Egyszerű kezelhetőségének köszönhetően praktikus használatot biztosít. Speciális kialakítása miatt könnyedén tisztít a falak mentén, a bútorok alatt és a sarkoknál is. Az alján található elektrosztatikus törlőkendőnek köszönhetően magához gyűjti a port, koszt, hajat és szőrt is. Porzsák nélküli kivitel, mely nagyon hatékony társ lehet a háztartásban.

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett
9 990 Ft 8 690 Ft

Spontex Full Action System Plus Felmosó szett praktikus kiegészítő lehet minden háztartásban. A hatékony, forgó tisztítókorongnak köszönhetően szinte minden padlótípus kiválóan tisztítható. A vödör egyedülálló kialakítása miatt a fejről egy mozdulattal tökéletesen eltávolíthatjuk a szennyeződést, miközben a 360°-os forgó rendszerével könnyen kicsavarhatjuk a felmosót.

Söke tisztító szett (6 db)

Söke tisztító szett (6 db)

Értékelés: 3,3
6 990 Ft

Élénk színű mop szett. A Söke tisztító szett (6 db) 2 mikroszálas tartalékot, seprűfejet, lapátot és teleszkópos fogantyút tartalmaz.

LEIFHEIT Set Clean Twist Disc Mop Mobile (EVO)
15 490 Ft 13 590 Ft

Akció

Tisztítási szett talajra, amelynek hála nem kell érintkezned a koszos vízzel. A Leifheit Set Clean Twist Disc Mop Mobile (EVO) ideális burkolat vagy kőpadló felmosására. A forgó rendszer újonnan közvetlenül a fogantyúban van elhelyezve. A nagy új forgókamra könnyen beilleszthető egy 6 literes vödörbe két fogantyúval. A rongykorong bordák mikroszálas anyagból készülnek, így intenzíven szívják fel az összes szennyeződést.

BRILANZ Tornado Felmosó készlet, Narancssárga
8 390 Ft

BRILANZ Tornado felmosó készlet két darab speciális mikroszálas anyagból készült forgó felmosófejből, egy felmosóvödörből és egy állítható hosszúságú, rozsdamentes acél felmosónyélből álló szett, mely bármelyik háztartásban megállja a helyét. Szinte minden típusú padlófelület tisztítására alkalmas. A vödör és a felmosó speciális forgó kialakításának köszönhetően a felmosó újranedvesítése után az összes felesleges vízet maradéktalanul eltüntetheti a felmosófej felületéről. A mikroszálas anyag hatékony nedvszívóképességet biztosít.

BRILANZ ROTERO felmosó készlet, 2 db felmosófej, kék
5 990 Ft

A BRILANZ márka kék színű egyszerű felmosó készletével, 2 db felmosófej, a padlóról való gondoskodás gyerekjáték lesz. A készlet tartalmaz teleszkópos rudat, vödröt csavarókosárral és két mikroszálas felmosófejet. Minden padlótípuson használható. Nincs több hajolgatás és csavarás, elég a felmosót benyomni a csavarókosárba.

VILEDA Ultramax XL complete box Universal
11 990 Ft

MALL.hu kuponnapok – 20% kedvezmény Vileda termékekre az MDW9HU89 kód használatával (az ajánlat 2020. szeptember 14–20. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!

Vödör és mop szett lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. A Vileda Ultramax XL mop standard feletti méretű tisztítófeje nagyobb fogásszélességet biztosít a szennyeződés eltávolításához. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

Spontex Express System Plus Felmosó szett
9 990 Ft 9 490 Ft

Az Express rendszer + felmosó egy új generációs felmosó öncsavaró rendszerrel a padlók egyszerű felmosásához. A 360 fokos forgó mechanizmus nagyon hatékonyan kicsavarja a felmosót. A vödör oldalain található rács segítségével eltávolíthatja a nagyobb szennyeződéseket. A csavaró rendszer nélkül konstrukciója lehetővé teszi az egyszerűbb tisztítást, hajszálak és nagyobb szennyeződések nélkül. A mikroszálas felmosó jól elnyeli a nedvességet, felfogja az összes szennyeződést, így hatékony tisztítószerek használata nélkül is. A csavaró rendszer a a nyélben található, így nem fog fölöslegesen hajlongani felmosás közben.

VILEDA Ultramat XL Turbo kit

VILEDA Ultramat XL Turbo kit

Értékelés: 4,3
17 490 Ft

MALL.hu kuponnapok – 20% kedvezmény Vileda termékekre az MDW9HU89 kód használatával (az ajánlat 2020. szeptember 14–20. között, vagy az akciós készlet erejéig érvényes)!

A Vileda Ultramax XL Turbo mop standard feletti méretű tisztítófeje nagyobb fogásszélességet biztosít a szennyeződés eltávolításához. Lehetővé teszi az effektív takarítást a kezed összevizezése nélkül. A mop minden típusú kemény padlóra alkalmas.

VILEDA TURBO 2in1 utántöltő 2db
4 890 Ft 4 790 Ft

Újdonság

Az utántöltő fej Easy Wring and Clean és Easy Wring and Clean TURBO szettekhez egyaránt alkalmas. A Vileda TURBO 2in1 utántöltő fej 2db kétféle anyaga a legmakacsabb szennyeződéseket is egyetlen mozdulattal eltávolítja. A háromszög alakú felmosófejnek köszönhetően a sarkok is könnyen tisztíthatók. Mosógépben mosható. A csomagolás 2 darab felmosó utántöltő fejet tartalmaz a műanyag fej nélkül.

Lamart Push LT8036 2v1 lapos mop
4 090 Ft

Lamart márkájú lapos mop önkicsavaró mechanizmussal rendelkezik, a szennyeződéseket a kétoldalú mikroszálas felmosóhuzat segítségével távolítja el. Az egyik oldal a makacs szennyeződések súrolására, a másik a padló gyengédebb felmosására való.

LEIFHEIT Power Mop 3v1 teleszkópos rúddal
2 990 Ft 2 890 Ft

Mop teleszkópos rúddal és három fajta szállal rendelkező fejjel. A fej felső rétegének előnye a nagy nedvszívó képesség, a Power Scrub és a Power Pick-up alsó rétegek a kiszáradt szennyeződések, valamint a haj és a szőrzet eltávolításához használhatók. A Leifheit márkájú mop hatékonyan tisztítja a lépcsőket és sarkokat, megbirkózik az összes felületet.

MAX MFM4001BR komplex takarító rendszer-25%
7 490 Ft 5 590 Ft

Akció

Forradalmi tisztítórendszer mindenféle padlóra. A „mosó“ áztató rendszer és a „száraz“ szárításnak köszönhetően nincs hajlongás vagy hátfájás!kétkamrás vödör megkönnyíti a kezelést és időt takarít meg. Egyedülálló és egyszerűen kezelhető rendszer a szennyeződések eltávolítására a felesleges forgatás és tömörítés nélkül kiküszöböli a szennyeződéseket.

Lamart 2in1 Felmosó szett-25%

Lamart 2in1 Felmosó szett

Értékelés: 4,4
5 490 Ft 4 090 Ft

Akció

Lamart 2in1 Felmosó szett kiválóan alkalmas padlók és ablakok tisztántartására egyaránt. Mosható, cserélhető, mikroszálas szövetből készült felmosóronggyal rendelkezik, amelyhez a könnyebb utántöltés érdekében egy gumispatula is tartozik. A 120 centiméteres felmosónyélre felszerelt vízpermetező tartály térfogata 600 ml.

LEIFHEIT Készlet Combi Clean M + padlótisztító fényezővel, 1 l koncentrátum
10 990 Ft 10 490 Ft

takarító szett mindenekelőtt padlók és kőpadlózat nedves tisztítására szolgál. A mop eltávolítható Micro Duo szintetikus mikroszálas huzattal ellátott, amely tökéletesen felszívja a szennyeződést. A Leifheit készlet tartalmaz egy csavartató feltét, vödör és padlótisztítót.

Spontex Aqua Revolution System
10 490 Ft 9 390 Ft

Akció

Az Aqua Revolution System egy lapos kerek felmosó, amely két vödörrel rendelkezik a tiszta és piszkos víz elválasztására. 3 literes vödör 45m2 területre, teleszkópos rúd forgó mechanizmussal, 100% -os mikroszálas kerek fej, hajlítható sarokkal, minden padlótípushoz

Orion Mechanikus seprő QUICK FLOOR
8 490 Ft

mechanikus seprő ideális segítség takarítás során. Minden típusú padlófelületre alkalmas. Három kerek és kettő oldalsó kefével rendelkezik. Minőségi fémből készült. A seprő teljes hossza 107 cm.

LEIFHEIT 55080 PROFI COMPACT Felmosó vödör
9 290 Ft

Leifheit 55080 PROFI COMPACT felmosó vödör praktikus és könnyen kezelhető takarítóeszköz, mellyel a felmosót lehajolás és a kezei bepiszkolása nélkül kicsavarhatja. Megkönnyíti a mindennapos takarítást. Segítségével könnyedén elérhető a ragyogó tisztaság.

Spontex Mop Quickmax Profi (97050122) Felmosó
8 990 Ft 7 290 Ft

A Spontex Mop Quickmax felmosó mikroszálas fejének köszönhetően nagyon hatékonyan használható. Teleszkópos nyele biztosítja a kényelmes használatot. Száraz és nedves használatra egyaránt ideális, ezáltal fokozva praktikusságát.

TimeLife Takarító készlet 110cm, 3 részes
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tisztítókészlet minden típusú padló alapos tisztításához. A Timelife 110 cm-es 3 darabos tisztítókészlet rudat tartalmaz 110 cm hosszúsággal és 3 cserélhető rögzítőelemet. Csak csavard be a kiválasztott tartozékot a rúdra.

LEIFHEIT Szett Clean Twist Disc Mop (EVO)
13 490 Ft

takarító szett mindenekelőtt padlók és kőpadlózat tisztítására szolgál. A Leifheit fej két mikroszál típusa képes a szennyeződés intenzív felszívására, ezáltal alaposan megtisztítva a padlókat. A készlet része egy forgó kamra és egy 20 l univerzális vödör egy markolattal.

LEIFHEIT Clean Twist extra soft M és póttörlő a twist Micro Duo M felmosóhoz
15 990 Ft 14 490 Ft

A Leifheit forgó csuklójú felmosókészlet padlómosásra lett tervezve úgy, hogy ne érintkezz a piszkos vízzel. A közvetlenül a nyélen elhelyezett forgatórendszer lehetővé teszi a forgás gyors leállítását. Alkalmas minden típusú padlóhoz Speciális mikroszálas pótfelmosó, amely minden szennyeződést összegyűjt.

York ROTARY Mop Felmosó szett kerek és szögletes fejjel
15 490 Ft

YORK OTARY Mop Felmosó szett segítségével könnyedén és hatékonyan takaríthatjuk fel a padlót.mikroszálas mopfej elősegíti a maximális hatékonyságot. Kialakításának köszönhetően nehezen elérhető helyeken, mint például a sarkoknál is praktikusan használható.

Spontex SPX Express system+ COMPACT tartalék
2 390 Ft

Kompakt tartalék 100% mikroszálas anyagból, amely hatékonyan tisztítja a szennyeződéseket. A Spontex SPX Express system+ COMPACT tartalék minden típusú felületre megfelelő. Csak nedvesen, vízzel vagy a szokásos tisztítószerrel szabad használni.

Spontex SPX Express system+ COMPACT
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Mop fonórendszerrel kompakt kivitelben. A Spontex SPX Express system+ COMPACT egy nagy téglalap alakú fejjel és egy vödörrel felszerelt, amelyet könnyű hordozni és tárolni.